Connect with us

Horoscop

Ce înseamnă dacă te-ai născut între zodii

Gemeni/Rac (17-23 iunie)

Acești oameni sunt extrem de afectuoși, loiali, sensibili și curioși. Combinația dintre dragostea de distracție a Gemenilor și calmul Racului, le dă o natură duală.

Le place să-și trăiască viața ca o aventură și vor căuta să facă și din cel mai banal moment, un eveniment memorabil. Simt o mare nevoie de afecțiune și vor pun întotdeauna mare preț pe dragoste. Dacă nu au alături un partener, tind să devină melancolici și depresivi.

Rac/Leu (19-25 iulie)

Cei născuți între zodiile Rac și Leu, sunt expresivi, veseli și pasionali. Cu toate acestea, viața nu le va fi ușoară, firea sensibilă a Racului și cea expansivă a Leului, nefiind cel mai ușor de combinat. Ei pot părea sensibili și timizi într-un moment, pentru a se transforma într-o regină a dramei în celălalt.

Acest lucru se datorează faptului că sunt născuți între două semne opuse: apă și foc. Este nevoie de mult timp și răbdare pentru a combine cele două elemente cu succes. Dacă însă vor învăța cum să facă asta, vor avea parte de o viață plină de dragoste.

Leu/Fecioară (19-25 august)

Combinația dintre caracteristicile acestor două zodii, denotă o fire muncitoare, cinstită, pasională și cu scopuri bine definite. Dragostea Leului pentru drame și pragmatismul Fecioarelor pot crea uneori conflicte interne greu de rezolvat.

Persoanele născute în această perioadă tind să se apropie mai mult fie de natura expansivă a Leului, fie de liniștea timidă a Fecioarelor. În momentul în care reușesc să găsească un echilibru în partea extrovertită și cea introvertită, vor căpăta abilitatea de a-și controla perfect vorbele, pentru propriul câștig.

Fecioară/Balanță (19-25 septembrie)

Influențați atât de Mercur, planeta comunicării, cât și de Venus, planeta iubirii, acești oameni combină perfect firea rațională a Fecioarei cu creativitatea Balanței. Sunt foarte preocupați de propria înfățișare și le place să se înconjoare de lucruri frumoase.

Sunt însă departe de a fi superficiali! Cei din jur îi văd chiar ca persoane înțelepte, înclinate spre reflecție, combinația dintre mintea analitică și etica muncii, fiind una de admirat.

Apasă pe pagina următoare pentru a citi continuarea!

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. ANA MARIA

    2017-04-13T15:33:18+03:00 at 15:33

    EU SUNT NASCUTA INTRE PESTI SI BERBEC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top