Connect with us
Geminide 14 decembrie. Zodiile care își schimbă viața după ploaia de stele

Horoscop

Geminide 14 decembrie. Zodiile care își schimbă viața după ploaia de stele

Geminide: ploaia de stele din 14 decembrie aduce schimbări. Ce se va întâmpla cu toți nativii sub impactul acestui eveniment astronomic important care vine chiar la final de 2020.

Geminide: 14 decembrie, zi importantă pentru zodii

Berbec:

Există posibilitatea de schimbări la locul de muncă. Se invesc oportunități mai bănoase și mai potrivite pentru acești nativi. Este o perioadă liniștită din viața lor.

Taur

O să ai parte de o surpriză drăguță din partea partenerului de viață. Te poți aștepta la cadouri, ceva ce visezi de multă vreme. Mare grijă la alimentație și la problemele cu stomacul.

Gemeni

E o perioadă plină de indecizie din viața acestor nativi. Ești în fața unor mari schimbări, iar tu trebuie să fii cel care le controlează. E bine să apelezi la instinct!

Rac

Ai grijă cu mașina. Este o perioadă propice pentru accidentări, așa că nu ar strica o revizie și prudență la volan. Este o perioadă în care te dedici familiei.

Citește și: Evenimente astrologice luna octombrie. Află ce se va întâmpla

Geminide 14 decembrie. Ce se întâmplă cu zodiile

Leu

Există tensiuni în relația cu cei dragi. Poate ar fi bine să mai lași de la tine. Apelează la calmitate atunci când ești implicat în discuții de orice natură.

Fecioară

Jumătatea lunii decembrie te găsește în rolul tău de protector, trebui să ai grijă de familie, în special de copii sau de animalele de companie. Există risc de îmbolnăvire.

Balanță

Geminidele din 14 decembrie aduc clipe de relaxare pentru nativii acestei zodii. Te vei relaxa, citind o carte sau făcând ceva ce îți place.

Scorpion

Vei întâlni o persoană importantă pentru viața ta. Acum se vor lua anumite decizii în legătură cu viitorul tău și trebuie să fii cu ochii-n patru după oportunități.

Săgetător

Ești foarte puternic impactat de ploaia de stele din noaptea de 13 spre 14 decembrie. Ploaia de stele Geminide va însemna un start nou în viața ta amoroasă.

Capricorn

Viața ta se schimbă la 180 de grade. Primești o veste la care aspiri de multă vreme și în sfârșit poți face schimbările în viața ta pe care le doreai.

Vărsător

Ești foarte activ și ai nevoie să îți consumi energia. E o perioadă bună ca să te apuci de sport, îți va da o stare grozavă și vei arăta și foarte bine.

Pești

După Geminide, vei simți nevoia să faci tot felul de lucruri aventuroase, să riști foarte mult, să te joci și să experimentezi. Profită de energiile bune și fă ceea ce simți!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top