Connect with us
Horoscop 10 octombrie 2020. Fecioarele se enervează tare

Horoscop

Horoscop 10 octombrie 2020. Fecioarele se enervează tare

Horoscop 10 octombrie 2020. E o zi cu tensiuni mari pentru nativii zodiei Fecioară. Nu au probleme serioase, dar se aprind ușor, de la cele mai mici detalii. Este indicat să fiți diplomați și să vă abțineți de la comentarii răutăcioase.

Horoscop 10 octombrie 2020

Horoscop 10 octombrie 2020. Este o zi tensionată pentru Fecioare, care se enervează de la cele mai mici detalii. Li se pare că nimic nu este cum trebuie și sunt deranjate de tot ce fac cei din jur. Au așteptări prea mari, dar nici nu sunt dispuse să vorbească despre ele, să explice ce și cum nu le convine, iar asta perpetuează stare de tensiune.

Berbec

Berbecii se reîntâlnesc, după ani buni, cu un coleg, sau un prieten vechi. Se vor bucura mult de această ocazie și vor petrece tot weekend-ul în compania acestei persoane.

Taur

Pentru nativii zodiei Taur este o zi bună mai ales din punct de vedere financiar. Le vor intra în cont niște bani pe care îi așteaptă de ceva timp. Asta le va face mare bucurie, pentru că îi vor folosi pentru mici plăceri.

Gemeni

Gemenii vor rezolva o problemă importantă de familie. De asemenea, se vor ocupa îndeaproape de eliminarea unor tensiuni între două rude apropiate. Vor fi mediatori într-un conflict mai vechi, între două generații.

Rac

Racii se simt neînțeleși de persoana iubită. Au impresia că sunt sub lupă și că orice fac este văzut pe dos. Totul se va rezolva doar dacă dau dovadă de răbdare și perspicacitate.

Leu

Leii au parte de o zi extraordinară alături de familie. Se revăd cu cei dragi după o perioadă în care au discutat numai la telefon. Cu această ocazie, vor mai întări relațiile familiale.

Fecioară

Fecioarele au așteptări prea mari de la cei din jur, motiv pentru care au parte de dezamăgiri. Li se pare că nimeni nu face nimic bine. Se aprind de la cele mai mici detalii, și văd totul într-o nuanță pesimistă. Din fericire, este doar o pasă proastă.

Balanță

Balanțele se gândesc tot mai mult la o persoană cu care s-au certat destul de tare. Deși nu primesc semnale din acea direcție, se gândesc să facă primul pas și să restabilească legătura de prietenie.

Scorpion

Vă veți relaxa după o perioadă lungă și destul de grea în care v-ați concentrat pe muncă. Acum nu vă stă gândul decât la vacanță și alte bucurii.

Săgetător

Traversați o perioadă în care nu vă găsiți echilibrul. Cineva drag a ales un alt drum și asta vă determină să luați o decizie pentru care nu erați pregătiți

Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua de 10 octombrie vine cu idei și planuri de viitor. Le place la nebunie să pună pe foaie obiective ce țin de casă și familie.

Vărsător

Cineva drag vă va cere un împrumut consistent. Este vorba despre o sumă de bani pe care o aveți, dar pe care nu sunteți neapărat dispus să o oferiți acum. Cântăriți bine decizia.

Pești

Niciodată să nu spui niciodată. Ai parte de o experiență pe care nici nu o visai. E ceva plăcut care te va încânta la maximum.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top