Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie - 4 octombrie - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur. Poți găsi bucurie și satisfacție acasă. În această săptămână există aspecte casnice și gospodărești extrem de energice în jurul locuințelor.

Săptămâna începe cu Venus în Leu în trigon cu Lilith și cu Marte din Casa a 12-a a lucrurilor neștiute. Astăzi este o zi bună pentru a gândi în termeni de probabilitate – fie că este vorba de dorința de a renova bucătăria sau de a te muta într-o locuință nouă. Contruiește-ți o imagine de ansamblu folosind imaginile pe care le găsești pe internet care să îți ofere un mesaj inspirațional pentru casa pe care ți-o dorești. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur Relațional

Există câteva lucruri despre relația ta pe care pur și simplu nu le poți înțelege. Aș spune că simți emoțional, că se întâmplă ceva. Mintea ta analitică ar putea fi cea mai bună armă când analizezi Casa condusă de Scorpion. Dacă simți ceva, verifică. Dar această energie poate fi un pic paranoică și nu servește nimănui să vezi probleme acolo unde nu există. Cea mai rapidă modalitate este însă să întrebi direct. 

Venus face un trigon cu Lilith, luni, 28 septembrie. Lilith, pare îngrijorată de acțiunile primeia și ar vrea să o aducă pe Venus înapoi cu picioarele pe pământ. Dar combinația acestor două le permite nativilor Taur să construiască ceva tangibil. Venus este dorința și Lilith – intuiția. În loc să te gândești la limitări, gândește-te la soluții viabile.

Săptămâna continuă cu revenirea lui Saturn în mers normal, pe 28 septembrie. În aceeași zi, Marele Malefic este focarul unui Careu în T între Marte și Mercur. 

Marte face conjuncție cu Lilith, deci intuiești unele aspecte relaționale pe care le poți instrumenta așa că ia măsuri când vine vorba despre circumstanțe de viață.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur Profesional

Să îi ieie în considerare pe ceilalți este firească pentru tine, deoarece ești un semn colocvial, condus de Venus. În viața de zi cu zi, ai compasiune și grija este importantă pentru tine. Discursul frumos îți poate veni cu ușurință, dar întrebarea este: va fi apreciat de ceilalți? Mercur, care pe 28 septembrie va intrat în Scorpion, în Casa a 7-a a relațiilor de orice fel, nu se aude din cauza pătratului cu Pluto retrogrda din  Capricorn. Uneori, cel mai bine este să te îndepărtezi și să nu ai ultimul cuvânt.

Vineri, 2 octombri, Soarele, este în Casa a 6-a, a stilului de viață, și face un spectacol de zile mari cu Uranus, un trigon separant. Prin gândirea creativă și dorința de schimbare, lucrurile se leagă ca și cum ar fi un act de magie. Este posibil să găsești soluții pentru situația în care lucrezi de acasă și ești și plătit. 

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur Financiar

Un obstacol sau o datorie îți poate provoca stres. Continuă să lucrezi și respectați rutina zilnică care îți servește mai bine. Evită argumentele sau conflictele la locul de muncă care nu te implică. Înscrie-te la un curs pentru a dobândi o nouă abilitate! Ar fi o mișcare înțeleaptă în carieră.

Luna plină de pe 1 octombrie arată că pe măsură ce faci un pas înainte, către obiectivul de a-ți schimba casa în ceea ce doriți să fie, vei găsi destui care să te ajute cu sugestii și chiar sprijin financiar.

Profiturile din afaceri și câștigurile sunt rezultatul eforturilor personale. Ia un coleg obosit sub aripa ta protectoare. Sarcinile care ți se atribuie acum le simți ca fiind sub nivelul tău așa că folosește timpul să te și relaxezi. Evită deciziile impulsive și ai răbdare cu orice provocări pe care le întâmpini săptămâna aceasta, deoarece sunt temporare.

Horoscop săptămânal Minerva 28 septembrie – 4 octombrie – Taur Sănătate

Suprasolicitarea de pe frontul profesional va avea un impact asupra sănătății mentale în sensul de surmenaj. Fă ceva ce îți  place și liniștitor. De asemenea, ai putea lua în considerare să te alături unui club de sănătate din apropierea ta. Exercițiile ușoare te vor ajuta să te menții în formă. Există pericolul de rănire prin căderea de la înălțime. Fii atent în acest sens! Persoanele de vârstă mijlocie și cele în etate vor trebui să aibă grijă de afecțiuni vechi care acum le provoacă suferință prin pusee acute.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top