Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2021 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn

Carisma ta este puternică, iar alții îți admiră calitățile bune. Vorbitul în public și impresionarea acestuia, vin în mod firesc. Ești și putere și lunei din Scorpion car îți aduce magnetismul de care ai nevoie.  

Dă drumul la ceea ce te împiedică să spui pe deplin adevărul. Neptun este focarul unui careu în T cu Nodurile Lunare, permițându-ți să te eliberezi de credințe limitative și de a folosi vocea în avantajul tău.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn Relațional

Vorbește despre depășirea limitelor. Simți energia de vârf a lunii din Scorpion, în Casa a 11-a a mediuli social în care trăiești. Te schimbi în atât de multe moduri și, uneori, poate fi o provocare atunci când preferi să îți păstrezi rutina. ce se întâmplă în prima ta casă și Venus în Leu în Casa a 8-a, te provoacă să ieși în afara zonei tale de confort. Deși poate fi diferit atunci când ai de-a face cu alte domenii precum cariera, cu viața sentimentală poate fi o poveste diferită. Crede-mă că știu ce spun.

Sâmbătă, Venus, în casa intimității adică în Casa a 8-a, face ceva mai mult decât să se contreze cu Pluto în propriul tău semn. Este posibil ca libidoul tău să lucreze ore suplimentare și, de asemenea, este posibil să ai unele oportunități de intimitate. Ar putea fi distracție între cearșafuri pe măsură ce începi ziua și apoi  reiei din nou, seara.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn Profesional

Transformarea carierei este o posibilitate acum, deși ai putea avea nevoie de un dram de noroc și chiar să achiziționezi în raport cu ce ai pentru a-ți atinge obiectivele. Așteaptă să vezi unele recompense ale muncii recente. 

Mercur, aflat în Casa a 10-a a profesiei își concentrează energia asupra lui Pluto aflat în Casa 1, a personalității, încă de luni, cu care este în pătrat. Chiar dacă ești în afară discuțiilor, ți se poate ceresă conduci o sedință importantă, în calitate de specialist vis-a-vid de un proiect. S-ar putea să eziți, dar te vei descurca excelent. 

Miercuri, Mercur din Balanță, în Casa a 10-a a profesieie, face pătrat cu Saturn. Poate fi o zi de întâlniri, în special cu țefii sau chiar cu șeful mare. Dacă ai un interviu de angajare, te poți descurca destul de bine arătându-ți abilitățile naturale și experiența. 

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn Financiar

 Soarele intră în Balanță pe 22 septembrie, în Casa a 10-a a carierei, zi în care Venus, aflată în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face un trigon cu Marte din Berbec. Deși este posibil să ai un buget pentru o vreme, săptămâna aceasta este foarte ușor să sari calul. Acest lucru se poate datora zilei de naștere a unui prieten sau cadourilor pe care dorești să le faci membrilor familiei. De asemenea, este posibil să ai nevoie de un laptop nou sau de un alt echipament scump. Cu toate acestea, ai grijă atunci când faci cumpărături online, deoarece te poți păcăli. O mică afacere de la domiciliu ar putea fi potrivită pentru a câștiga câțiva bani în plus.

Joi, Mercur din Casa a 10-a a carierei face opoziție lui Marte din Casa a 4-a, a familie Este o zi bună pentru a lucra la proiecte legate de casă. Pe de altă parte, este o zi bună pentru cumpărarea și vânzarea de case. Dacă ai biroul la domiciliu, vei fi destul de ocupat zilele astea.

Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 Capricorn Sănătate

Trebuie să ai o dietă regulată și echilibrată, dar aceasta ar putea fi o problemă având în vedere că ești tot timpul pe grabă, nu te gândești decât la muncă. Mesele săite pot face ravagii în sistemul nervos. Saturn, stăpânul tău planetar, se mișcă lent, așa că atunci când vorbim despre masa de seară nu uita de metabolismul lent, nu mânca alimente grele sau nedigerabile. Pot apărea deficiențe de vitamina B și ar trebui să iei un supliment dacă dieta nu este adecvată. Alimentele pe care trebuie să le incluzi în alimentație sunt gerenii de fasole, germenii de grâu, produse din soia, ouă și carne albă, toate acestea fiind surse naturale de vitamina B.

Citește și Horoscop Minerva 20-27 septembrie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top