Connect with us
Horoscop 19 octombrie 2020. Zodiile află care le sunt limitele

Horoscop

Horoscop 19 octombrie 2020. Zodiile află care le sunt limitele

Horoscop 19 octombrie 2020.  Este o zi bună pentru introspecție, mai ales în cazul nativul care au impresia că le știu pe toate, ori că sunt buricul pământului. Este timpul potrivit ca fiecare să-și facă o analiză asupra propriei persoane și să vadă clar care îi sunt limitele.

Horoscop 19 octombrie 2020

Berbec

Nu le știi tu chiar pe toate, că atare n-o face pe grozavul într-o situație în care ai avea mai mult de câștigat dacă spui sincer: nu știu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentați, care vor ști să te îndrume de minune într-o direcție din care ai numai de câștigat. Accepta-ți limitele!

Taur

Pregătești o călătorie ce vă avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectiva implica o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poți amână. Ori o zi liberă înseamnă de fapt o alta zi întreagă de munca în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru că toate să meargă de minune.

Gemeni

Exact lucrul către care arați cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, că atare nu refuza o șansă doar pentru că, momentan, nu-ți inspira încredere. Poate e o situație dificila, la început, dar care ar putea lua o turnura excelența după primele etape și, daca-i spui nu acum, s-ar putea să regreți amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului.

Rac

Cuvinte precum speranță, credință, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru că tot ce iți dorești tu cel mai mult se vă materializa cândva, dar nu chiar acum pe loc. Poate fi vremea miracolelor, deci îndrăznește să transmiți spre cer toate dorințele tale imense, cu încredere maxima că se vor împlini.

Leu

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci să nu te mire că partenerul vrea ceva mai multe dovezi în acest sens. Nu înseamnă că se îndoiește de sentimentele tale, dar are unele temeri adânc în suflet care se cer alungate de marturii incontestabile. Daca te simți cu musca pe căciulă, cumva, fă ceva să scapi de aceasta senzație de vina, pentru că și cel drag o resimte cum planează în aer.

Fecioară

Pentru dreptul tău la succes, e nevoie de o adevărată confruntare de forte, dar tu deții toate resursele necesare pentru a ieși învingător din competiție. Ai ambiție, ai energie din belșug, ai o dorință fantastica de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motivează și mai tare. Cu cât e mai bun contracandidatul tău, cu atât iți concentrezi mai bine voință către succesul visat.

Horoscop 18 octombrie 2020

Balanță

Uneori, ți-e frica s-o iei de la capăt, pentru că ești prea atașat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine să spui adio acelei emoții, acelei stări de lucruri de care nu te poți desprinde. Apare altceva, mai promițător la orizont, care te atrage că un magnet, că atare e momentul cel mai bun să te desprinzi. Gata, închide acel capitol, e vremea să pleci din acel loc spre alte orizonturi.

Scorpion

Ai prea multe de făcut și, pentru că vrei să te împarți intre atâtea sarcini, practic nu o rezolvi pe niciuna așa cum ar trebui. Fii exigent și alege, dintre toate problemele pe rol, doar una de care să te ocupi prioritar, altfel consumi timp și energie pe atât de multe planuri fară să ajungi la nici un rezultat satisfăcător.

Săgetător

Mare grija la tentațiile rele ale acestei zile pentru că ești gata să faci o mare greșeală, împins de cineva care, sub aparenta unui prieten, caută să te inducă în eroare. Sunt doar rele intenții și, daca le asculți, ai putea ajunge în fata unui eșec imposibil de reparat.

Horoscop 17 octombrie 2020

Capricorn

Iubirea nu e însoțită doar de artificii, baloane sau Feti Frumoși calare pe cal alb, ci poate exista în viață ta și prin cele mai mărunte gesturi. Cel drag iți poate demonstra cât de mult tine la tine printr-un banal semn prin care iți arată de fapt că-ți poartă de grijă, că e preocupat de viață ta de zi cu zi, daca te-ai îmbrăcat bine, daca ai mâncat sau altele de genul acesta, aparent banale.

Vărsător

Ai mult de lucru, dar nu prea dai randament din cauza celor din jurul tău care nu stiu altceva decât să critice ceea ce faci tu și să-ți puna bete în roate. Ar fi de preferat să lucrezi de unul singur, fară să depinzi de nimeni, dar e greu de crezut că nu vă fi nevoie, la un moment dat de sprijinul sau contribuția celor din echipa de lucru sau la alte persoane care ar trebui să-ți ofere diverse soluții.

Pești

Iți convine de minune atmosfera calma care se lasă peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou în atenție. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot așteptă la rand, dar după ce le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că, dintr-o data, se eliberează lista ta de sarcini, lașând loc pentru multe alte preocupări interesante.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top