Connect with us
Horoscop 18 octombrie 2020. Succes pe plan financiar pentru o zodie

Zilnic

Horoscop 18 octombrie 2020. Succes pe plan financiar pentru o zodie

Horoscop 18 octombrie 2020. Ziua de duminică aduce schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Lucrurile iau o nouă întorsătură în special pe plan financiar, dar și în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei. Nu vă grăbiți să luați decizii, ci cântăriți mai bine lucrurile înainte de a vă pronunța.

Horoscop 18 octombrie 2020. Succes pe plan financiar pentru o zodie

BERBEC

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.

TAUR

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

GEMENI

Ai nevoie de o zi de totală detaşare, să îţi recapeţi o binefăcătoare stare de zen, de armonie interioară, de echilibru pe toate planurile corpului tău, pe care numai singurătatea ţi le-ar putea oferi. Nu e o singurătate apăsătoare, ci una acceptată de bună voie, conştient că numai aşa îţi vei aşeza mai atent sufletul în prim plan, dedicându-te mai mult nevoilor sale. Lasă-i pe toţi ceilalţi la o parte, preocupă-te de propria ta persoană, ascultând ce-ţi transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, mulţumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni şi alarme cum că inima ta e neîmplinită şi ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit îndeajuns. Descoperă acel gol din inima ta şi umple-l!

RAC

Nu te mulţumeşti cu spaţiul strâmt în care trăieşti, ci visele tale zboară cu mult mai departe de graniţele casei, ale oraşului, ale ţării tale! Visezi la o călătorie deosebită, şi poate deja pregăteşti terenul pentru o viitoare plecare spre acea destinaţie. Poate te întâlneşti cu cineva care a fost deja acolo şi ţi se face un dor nebun de ducă doar discutând despre acele locuri. Destinaţiile îndepărtate te cheamă ca un magnet şi, cu ceva noroc, dar şi cu voinţă, ai pitea ajunge acolo! Nu poţi sta acasă.

LEU

Ai tendinţa de a te juca un pic cu orele care trec, de parcă nu ţi-ar păsa dacă mai ai o oră sau zece până la un anumit eveniment de o importanţă specială. Încearcă să devii mai organizat, mai atent, pentru că orele trec cât ai clipi şi nici nu ştii cum te trezeşti în faţa unui impas, fără să ştii de unde să mai faci rost de măcar câteva minute. Îţi vei da seama până la urmă că ai risipit timpul pe nimicuri şi vei încerca, măcar în ultimul ceas, să te aduni şi să devii mai eficient, astfel încât te vei încadra cu bine în termenele limită ce te împing de la spate. Uită-te mai des la ceas: tic – tac!

Citește și HOROSCOP MINERVA 19-25 OCTOMBRIE 2020 

FECIOARĂ

A sta singur acasă, tocmai azi, nu e cea mai bună soluţie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature, a unui părinte, a unui frate mai mare, care să te asculte şi să-ţi povestească din experienţa sa bogată. Nu-ţi turna cenuşă în cap dacă nu e nimeni prin preajmă să te ajute, poate nu ştii tu la uşa cui să baţi. Gândeşte-te cine ar fi cea mai potrivit persoană pentru a te susţine într-un moment delicat, pentru că exact prietenii pe care poate te-ai fi bazat sunt primii care dispar. Caută cu mai mare atenţie confidentul tău de suflet!

BALANȚĂ

Deşi nu e genul tău să te comporţi aşa, azi eşti cam delăsător şi nu ai chef de nimic. Leneveşti prin casă, te ocupi de activităţi domestice simple şi sedentare, orice, numai să nu fii prea solicitat fizic sau mental. Dacă ai putea, ai dormi câteva ore în plus sau te vei culca mai devreme diseară, pentru că simţi că nu ai energie şi mai bine stai pe loc. Declicul vine din propria ta minte, pentru că dacă te complaci în această situaţie, vei simţi că ziua trece fără nimic interesant în program. De tine depinde să te rupi de comoditatea care te copleşeşte şi, chiar banale să fie, să te ocupi totuşi de câteva sarcini mai interesante care să nu te lase să dormitezi lângă sobă.

Horoscop 18 octombrie 2020 SCORPION

Eşti într-un moment în care, fără să-ţi dai seama de ce, aluneci mai mult într-o zonă sumbră a gândurilor tale, deşi nu ai nici un motiv. Te paşte o vagă depresie, de parcă te-ai fi împotmolit în propriile griji şi limite. Capul sus, nu ai de ce să te comporţi aşa, de parcă ţi s-au înecat toate corăbiile, pentru că pesimismul nu te caracterizează! Sigur vei găsi în preajma ta ceva mult mai bun decât motivul supărărilor tale inexplicabile, şi de care te poţi agăţa cu toată speranţa. Îţi vei reveni uşor dacă scoţi mai mult în evidenţă acel oricât de mic detaliu excelent din viaţa ta! Vezi că ai pentru ce zâmbi?

SĂGETĂTOR

Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe şi mai mari că veţi forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Eşti fericit, ai încredere în cel de lângă tine, şi când mai auzi de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubeşti sau poveşti care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visezi şi mai departe? Vă susţineţi bine unul pe altul, primeşti din partea sa garanţii că şi el simte şi visează la fel ca tine, deci merită să te implici întru totul!

CAPRICORN

Nu ţine cont de ceilalţi astăzi, pentru că ai libertate totală de mişcare şi de decizie. Poţi deveni un exemplu de reuşită în ochii tuturor prin originalitatea de care dai dovadă. Tu nu mergi pe căi bătătorite, eşti un deschizător de drumuri şi, dacă reuşeşti să-i convingi şi pe alţii să ţi se alăture, succesul nu e departe. Dacă nu există alţii cu veleităţi de lider în anturaj, erijează-te tu în conducător şi du-i pe toţi către rezultatele cele mai bune ale acestei zile. Trebuie să fii tu şeful, altfel simţi că ţi se pun beţe în roate la orice pas.

VĂRSĂTOR

Îţi aduci aminte de vremurile când erai copil şi erai liber să faci ce vrei. Acelaşi lucru îl vei prefera şi astăzi, o aventură ca pe vremuri, când umblai unde te chema inima, când aveai curaj să te aventurezi în orice direcţie, fără să te gândeşti la consecinţe sau la pericole. Ai acum şansa de a redescoperi o plăcere din acele timpuri, poate de pe vremea când erai copil, pentru că simţi nevoia unei eliberări totale, dar tu nu te simţi liber decât în acele spaţii de care eşti ataşat sentimental, unde te simţi ocrotit. Ca atare o vizită prin locurile natale sau la bunici, îţi oferă ţie ocazia de a fi liber şi a te manifesta aşa cum îţi place, făcând lucruri pe care le făceai demult şi care te-au ajutat să te dezvolţi.

PEȘTI

Dacă pleci la drum, ia-ţi suficient timp la dispoziţie, pentru că s-ar putea să apară pe parcurs diverse aspecte neprevăzute care să prelungească deplasarea. Pleacă din timp, respectă orele exacte de plecare şi încearcă să te încadrezi perfect în program, pentru că o mică abatere te poate face să alergi pe ultima sută de metri. Călătoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parcă urmează să cunoşti ceva deosebit la destinaţie, ca atare ar fi bine să-ţi faci bagajele. Dacă această deplasare nu are loc tot azi, atunci poţi folosi această zi pentru pregătirea unei viitoare călătorii pe care o aştepţi cu sufletul la gură.

Horoscop oferit de ACVARIA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top