Connect with us
Horoscop 27 septembrie 2020. Ce ne-au rezervat astrele în această zi de weekend

Horoscop

Horoscop 27 septembrie 2020. Ce ne-au rezervat astrele în această zi de weekend

Horoscop 27 septembrie 2020. Află ce au pregătit astrele în această zi de weekend, la final de săptămână. Unele zodii vor avea o zi frumoasă, fără probleme și alte complicații, iar altele vor trebui să depășească anumite obstacole dificile. Citește aici horoscop complet pentru fiecare zodie și vezi ce trebuie să faci azi.

Berbec

Adu-ţi aminte de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar pentru că ai avut încredere în forţa visului tău de realizare. Fă la fel şi acum, tocmai pentru că ai deja antecedente foarte bune, şi investeşte toată forţa gândului tău pozitiv într-o singură direcţie. Ceea ce porneşti acum va duce uşor spre succes datorită modului foarte optimist în care priveşti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, trăgându-ţi energia şi motivaţia din vechile tale succese. Ştii bine că se poate, ştii bine că ai reuşit şi altădată în situaţii similare, deci ajunge doar să repeţi reţeta cu aceeaşi pasiune vie! Trecutul e sursa energiei tale actuale.

Horoscop luna octombrie

Taur

Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine. Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit. A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

Gemeni

Priveşti spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planurile tale mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participă aşa cum ar trebui. Depinzi cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor tale, de aceea eşti un pic demoralizat când îi vezi că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea ta. Nu te mai gândi la câte ai făcut tu pentru ei, cu alte ocazii, pentru că aşa e viaţa, inechitabilă. Ei uită că le-ai stat alături de câte ori au avut nevoie iar acum, când şi-ar putea întoarce serviciile faţă de tine, bat în retragere în cel mai egoist mod.

Rac

Zona de creativitate va fi foarte bine aspectată astăzi, iar cei născuți în zodia Rac pot surpinde prin talentele lor native, pot da naștere unui act artistic care să se bucure de aprecieri și succes. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și reevalueze atitudinea față de zona aceasta artistică pentru că sensibilitate și emotivitatea le pot deveni atuuri profesionale. Cei născuți în zodia Rac au șanse mari de reușită în ceea ce privește o negociere, semnarea unui contract, restabilirea termenilor unui parteneriat.

Leu

Ai puterea de a spune lumii clar şi răspicat ce doreşti tu cel mai mult. Nu mai ţine în tine, pentru că uneori lucrurile devin realitate doar dacă le transpui în cuvinte, în afirmaţii, în declaraţii de credinţă. Eşti acum pus în faţa unui astfel de discurs, de parcă cineva apare în calea ta şi te întreabă foarte ferm: tu ce doreşti? Trebuie să ai forţa de a spune cu încredere, nu pentru că ar sta în puterea acelei persoane să-ţi realizeze dorinţele, ci a le recunoaşte public, a le spune cu voce tare e semn că ai încredere în visele tale şi dacă deja la expui şi altora, înseamnă că ai pornit deja spre împlinirea lor. A spune ce vrei şi să le laşi doar la nivel de vis, nu e în avantajul tău, deci spune şi apoi construieşte!

Horoscop special

Fecioară

Priveşte cu onestitate şi detaşare situaţia în care eşti implicat şi ai să vezi că nu e deloc atât de complicată pe cât ţi se pare. Cu cât eşti mai liniştit şi mai obiectiv, cu atât vezi lucrurile în lumina lor cea mai bună. Nu pune suflet ceea ce se petrece sub ochii tăi ci treci totul doar prin prisma raţiunii. Discută permanent, cu luciditate, despre problema care te preocupă, întreabă, informează-te, cere sfaturi de la alţii, pentru că nu ţi se întâmplă numai ţie. Mulţi alţii au trecut prin astfel de momente şi le-au depăşit cu bine, ca atare merită să asculţi poveţe provenite din experienţa altora. Ai de învăţat!

Balanță

Fii atent la toate semnalele care vin către tine din diverse direcţii, pentru că ele pot fi răspunsul la întrebările tale majore din această perioadă. Uneori, îndrumarea nu vine sub forma unui indicator pe care scrie cu litere mari PE AICI, ci poate fi şi sub forma unei idei sclipitoare, a unei poveşti de viaţă împărtăşită de cineva, a unui exemplu demn de urmat, a unei informaţii apărute ca din senin. Ai putea fi tentat să le treci cu vederea, dar tocmai pentru că ştii că cele mai folositoare veşti vin în forme neaşteptate, ar trebui să fii cu ochii în patru şi cu urechile pâlnie la ceea ce vine spre tine azi cu o intensitate aparte. Primeşte, ascultă, foloseşte!

Scorpion

Te simţi ciudat în prezenţa unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenţă. Modestia e modul tău de a-i recunoaşte valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbeşti în faţa sa. Poate ai ceva de învăţat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine într-un domeniu pe care tu abia acum îl descoperi, în timp ce el poate fi deja o somitate în materie. Timiditatea te copleşeşte în cazul în care ai de a face cu cineva care îţi este cu ceva mai presus: ca rang, ca funcţie, ca vârstă, ca experienţă.

Săgetător

Ai mult de muncit până ajungi la nivelul la care speri, dar nu te temi de eforturi! Dimpotrivă, eşti conştient de puterile tale şi, la nevoie, ai şi de la cine să ceri ajutorul. Nu te sfii să baţi la uşa unor persoane care pot participa şi ele la ceea ce clădeşti tu prin forţele tale, pentru că ei pot fi sursa ta principală de energie. Te stimulează, inspiră, te susţin, şi acesta e modul cel mai eficient de a primi ajutor de la ceilalţi. Nu e o ruşine să ceri păreri sau sprijin, când te simţi împotmolit, pentru că ai de la cine le primi. Ai suficienţi prieteni sinceri aproape care sunt gata să se implice dacă îi chemi.

Capricorn

Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţă, aroganţă sau superioritate.

Vărsător

Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla în acest moment. Probabil nu aveai curajul să spui gata, până aici, dar azi ţi se oferă soluţia pe tavă, la ţanc pentru a încheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de câştigat. Îţi era teamă să renunţi, nu aveai forţa de a spune stop, dar acum, că se ivesc condiţiile optime pentru un final în beneficiul tău, profiţi de ocazie şi pui punct acelei situaţii care nu mai avea nimic de oferit. Mâine te apuci de altceva!

Pești

Nu te poţi baza pe prietenul de lângă tine, care acum spune una ca în clipa următoare deja să-şi fi schimbat atitudinea. Nu ştii dacă să ai încredere în modul său jucăuş şi superficial de a trata o situaţie care pe tine te afectează mult, dar el vrea de fapt să-ţi arate că nu merită să pui la suflet ceea ce se întâmplă în jur. Până se va clarifica situaţia, vor mai apărea încă multe aspecte, deci nu trata totul ca şi cum ar fi capătul căutărilor tale. Mai aşteaptă, mai bucură-te de momentele lejere care ţi se oferă, fără a te crampona încă de nivelul la care ai ajuns. Mâine totul poate fi altfel!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top