Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie - Urmează o săptămână plină de provocări

Horoscop

Horoscop 28 septembrie 2019. Noi oportunități le ies în cale zodiilor

Horoscop 28 septembrie 2019. Oportunități noi le ies în cale zodiilor. Citeste horoscopul zilei de 28 septembrie 2019 și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop 28 septembrie 2019

O persoană necunoscută îți va face o declarație de dragoste, dar nu ar trebui să o iei în serios. Ar trebui să te gândești că și tu procedezi în aceeași manieră.

Taur

Vei scăpa de problemele financiare, și vei reuși să pleci într-o vacanță. Însă, nu te culca pe o ureche, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Gemeni

Este posibil să faceți mai multe drumuri pentru a ajuta mai multe persoane. Este posibil, din cauza stresului, să fi tras la răspundere degeaba.

Citește și: Horoscop octombrie Mariana Cojocaru – Echinocțiul de toamnă face ravagii! Zodiile care vor suferi cel mai mult

Rac

Ar fi bine să renunți la a te mai supăra pe oamenii care jignesc subtil. Zâmbește, bucură-te, pentru că timpul trece, nu merită.

Leu

Este posibil să te cerți cu persoana iubită, dacă nu îi acorzi mai multă atenție. De asemenea, lasă criticile deoparte.

Fecioară -Horoscop 28 septembrie 2019

Este posibil să câștigi o sumă importantă de bani pe care o vei folosi cu un scop. Un prieten bun te va vizita și îți va da o veste minunată.

Balanță

Ești foarte entuziasmat în legătură cu un eveniment care se apropie cu pași repezi. Dar ești și neliniștit și vrei să iasă totul ca la carte.

Scorpion

O veste bună te așteaptă din partea unei rude, motiv pentru care vei fi fericită pentru ea toată ziua. De asemenea, vei primi o veste de la locul de muncă, și trebuie să iei o decizie.

Săgetător -Horoscop 28 septembrie 2019

Ești foarte relaxat astăzi și ți-au propus ca acest sentiment să dureze mai mult. Toate lucrurile urgente le-ai rezolvat, deci ești liber să faci ce vrei.

Capricorn

Persoana iubită te va surprinde într-un mod plăcut, și ar fi frumos să îi pregătești și tu un cadou.

Vărsător

Este posibil să întâșnești o persoană care îți va schimba întreaga viață. S-ar putea să fie începutul unei relații foarte frumoase.

Pești -Horoscop 28 septembrie 2019

Vei primi vești bune astăzi, mai ales pe plan profesional. Te sfătuim să fi deschis în fața oportunităților.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top