Connect with us
Horoscop 28 septembrie 2020. Ce zodii vor avea probleme în această zi

Horoscop

Horoscop 28 septembrie 2020. Ce zodii vor avea probleme în această zi

Berbec

Adu-ţi aminte de câte ori ai aşteptat ceva de la viaţă şi ai primit doar pentru că ai avut încredere în forţa visului tău de realizare. Fă la fel şi acum, tocmai pentru că ai deja antecedente foarte bune, şi investeşte toată forţa gândului tău pozitiv într-o singură direcţie. Ceea ce porneşti acum va duce uşor spre succes datorită modului foarte optimist în care priveşti lucrurile, deci hai, la drum cu capul sus, trăgându-ţi energia şi motivaţia din vechile tale succese.

Taur

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toată aprecierea, pentru că pe parcurs vei acumula noi şi noi informaţii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viaţă. Călătoria în care ai pornit e o şcoală a vieţii şi fiecare etapă mai pune o cărămidă la cel care vei deveni cândva. Că e un curs de specializare, că e o perioada de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunoştinţe care te va propulsa mai apoi în poziţia de maestru! Trage tare, învaţă, munceşte, pentru că e o ascensiune lentă.

Horoscop special

Gemeni

Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat. Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Rac

Nu fi niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care să dea peste cap tot echilibrul şi să te oblige s-o iei de la capăt cu eforturile depuse până în acel moment. Aşa se poate întâmplă şi azi, când ceea ce ai construit cu răbdare în ultima perioada este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat în seama. Cu alte cuvinte, trebuie să rămâi în alertă chiar şi după ce crezi că ai ajuns la nivelul sperat, pentru că riscuri pot apărea la tot pasul. Nu te culcă pe laurii victoriei ci lupta să păstrezi ce ai cucerit.

Horoscop octombrie

Leu

Unele persoane îţi descriu viitorul în culori foarte promiţătoare, dar, deşi eşti genul optimist de felul tău, de dată această ai rezerve dacă să-i crezi sau nu. De fapt, aştepţi dovezi mai clare că va fi chiar aşa de bine pe cât promit ei şi stai în expectativă, precaut şi un pic temător, că nu cumva tot ce spun ei să fie doar un scenariu fantezist dus la extrem. Vei crede totul atunci când se va şi întâmplă, de aceea preferi să aştepţi să vină acel moment şi abia apoi să te entuziasmezi la fel că ceilalţi.

Fecioară

Proiectul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme ajunge într-un impas care te obligă să iei o pauză. Profită de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a-ţi face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. După o perioada de detaşare binefăcătoare, te întorci la vechile probleme cu multe soluţii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauză poate fi de bun augur pentru a continuă după aceea cu alt tonus.

Balanță

Pe Balanță o așteaptă o promovare sau un alt loc de muncă. Ar putea fi un moment bun pentru a încerca ceva la care te pricepi cu adevărat. Veți simți că farmecul este infailibil și vă veți face prieteni chiar la un interviu pentru un loc de muncă. Descoperirea și crearea de conexiuni care vă pot ajuta în viitor este un lucru excelent.Încercați să analizați bine ce se întâmplă, pentru că orice decizie luată la cald ar putea avea efecte neașteptate pe viitor.

Scorpion

Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.

Săgetător

Ai puterea de a spune lumii clar şi răspicat ce doreşti tu cel mai mult. Nu mai ţine în tine, pentru că uneori lucrurile devin realitate doar dacă le transpui în cuvinte, în afirmaţii, în declaraţii de credinţă. Eşti acum pus în faţa unui astfel de discurs, de parcă cineva apare în calea ta şi te întreabă foarte ferm: tu ce doreşti? Trebuie să ai forţa de a spune cu încredere, nu pentru că ar sta în puterea acelei persoane să-ţi realizeze dorinţele, ci a le recunoaşte public, a le spune cu voce tare e semn că ai încredere în visele tale şi dacă deja la expui şi altora, înseamnă că ai pornit deja spre împlinirea lor.

Capricorn

Prezenţa ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte în apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc că îi stai alături, deoarece prin atitudinea ta mai optimistă, mai veselă, îi poţi distrage atenţia de la ceea ce-l apasă. Te joci, apelezi mai des la glume, îi zâmbeşti cald şi asta îl ajută şi pe el să uite de problemele sale. Indiferent de vârsta pe care o ai, îţi aduci aminte să mai fii şi tu copil, ştiind că aşa îi poţi readuce zâmbetul pe buze şi celui trist din faţa ta.

Vărsător

Este momentul să te bucuri din plin de momentele de singurătate. Astăzi ai nevoie să acorzi mai multă atenţie dorinţelor tale, iar acestea se pot transforma în special într-o plimbare în natură care să te ajute să meditezi la ce ai făcut până acum şi ce ai de făcut de acum înainte. Finalul de zi este unul plin de emoţie, în condiţiile în care îţi dai seama că a trecut foarte mult timp de la un eveniment care te-a marcat.

Pești

Astăzi eşti în prim plan şi pui stăpânire pe toate discuţiile şi pe toate activităţile. Ajungi chiar să fi privit cu invidie pentru plusul tău de energie, însă ai grijă să nu dezvălui prea multe informaţii pe care cei care nu te plac le-ar putea folosi împotriva ta. Dacă simţi că lucrurile scapă de sub control, nu trebuie să te tragi de o parte ci trebuie să continui să păstrezi iniţiativa pentru că doar aşa vei avea, în cele din urmă, succes.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top