Connect with us
Horoscop 29 septembrie 2020. Ce spun astrele despre această zi

Horoscop

Horoscop 29 septembrie 2020. Ce spun astrele despre această zi

Horoscop 29 septembrie 2020. Află ce zodie va face greșeli după greșeli în această zi, fără a reuși să ducă un plan la bun sfârșit. În timp ce unii se vor chinui să realizeze chiar și lucruri minore și nu reușesc, alții îndeplinesc azi orice plan își propun. Află din ce categorie faci parte și cum trebuie să acționezi în această zi de marți.

Berbec

Chiar dacă au loc unele evenimente nu tocmai fericite în viaţa ta, nu trebuie să le acorzi mai multă importanţă decât merită. Sunt chestiuni inerente în orice casă: de exemplu se mai nasc şi conflicte între părinţi şi copii sau tensiuni în cuplu care planează peste toţi ai casei ca un nor negru. Cei mici, cei tineri, copiii sunt cei care pot dezamorsa cel mai uşor bomba, arătând iubire şi imensă înţelegere părinţilor lor, care vin nervoşi acasă. Dacă tu eşti cel tânăr, copilul casei, retrage-te din tirul părinţilor, şi acceptă-le nazurile, pentru că le vor trece repede. Dar dacă tu eşti părintele nervos, nu-ţi elibera nervii pe copii, pentru că ei nu au nicio vină că ţie ţi-au mers toate anapoda astăzi. Nu face o dramă din nimic!

Horoscop octombrie

Taur

Deciziile pe care le iei acum îşi vor arăta efectele curând mai ales asupra corpului tău fizic. Poate renunţi la un aliment care nu-ţi face bine, iar alegerea făcută se va dovedi a fi foarte înţeleaptă. Poate te apuci de o cură de slăbire şi foarte rapid se vor vedea şi urmările excelente. Poate îţi schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de câteva ori în viaţă şi care vor crea o altă imagine asupra ta. Să nu te mire că nu va trece mult şi lumea se va uita la tine cu alţi ochi încercând să descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji şi încrederea sporită în felul în care arăţi.

Gemeni

Priveşti la grupul din faţa ta cu un dram de tristeţe, de parcă nu ţi-ai găsi şi tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toţi, uniţi în jurul unui scop comun sau al unei idei în care cred cu toţii, dar tu eşti exclus din acest spaţiu, Ori pentru că tu preferi să faci opinie separată, pentru că nu eşti în asentimentul lor, ori pentru că ai o senzaţie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecuţiei, având impresia că te dau afară din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selecţie atât de exclusiviste, deci tu eşti cel care trebuie să se integreze, nu să aştepţi ca ei să se coboare la nivelul tău. Ei te-ar primi cu braţele deschise dacă ţi-ai arăta dorinţa de a face parte din acel grup.

Horoscop universal

Rac

Ai ajuns la finalul unui proiect de lungă durată la care ţi-ai adus contribuţia şi tu alături de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol în atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strângerii recoltei şi a sărbătoririi succesului. Vă apreciaţi unii altora contribuţia, celebraţi victoria comună şi vă bucuraţi de ceea ce aţi reuşit să construiţi laolaltă. Nimeni nu-şi arogă dreptul de conducător suprem al acestui succes, pentru că a fost un efort colectiv în care fiecare a avut rolul său cheie. Acum vă puteţi distra într-o petrecere de toată frumuseţea.

Leu

Zi mersi că ai atâtea opţiuni la dispoziţie în situaţia în care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atâtea direcţii la fel de bune le îndemână, ca atare nu te grăbi încă să spui ce ai ales. Poţi merge o vreme, în paralel, pe mai multe căi şi, după ce vei înţelege mai bine situaţia, o vei putea selecta pe singura care îţi convine pe de-a-ntregul. Bucură-te de această paletă atât de bogată de idei, de soluţii, de variante, de căi de evoluţie, de care nu ai parte oricând, deci încearcă să nu te opreşti deocamdată la una singură. Ba mai mult: mai cere şi altele, cu tupeu, ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere din multele posibilităţi care apar la orizont. Parcă plouă cu idei bune; scaldă-te în ele!

Balanță

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor. Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării. Nu poţi avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia taurul de coarne, frâiele în mâini şi uneltele de lucru şi treci serios la fapte!

Scorpion

Nu e genul tău să te laşi pradă depresiei, dar ceva ciudat se petrece azi, de parcă schimbi radical macazul de pe o zi pe alta. Nu te lăsa dominat de emoţii, dar te paşte o criză emoţională, o criză de isterie, o criză de lacrimi, o criză de personalitate… pentru că te comporţi ciudat. Începi ziua cu o senzaţie de trezire bruscă la realitate, de parcă ai lua o decizie fermă prin care vrei să schimbi ceva de acum înainte. De azi eşti cu totul altfel decât erai ieri, deci ţine-te de decizia luată!

Săgetător

Eşti tras în prea multe direcţii şi e normal să te ajungă şi pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ţi poţi permite încă o pauză. Faci tot posibilul să te împarţi echitabil între mai multe planuri care cer enorm de la tine, şi totul cu preţul epuizării tale fizice, mentale, psihice. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire ce ai început şi abia după aceea te poţi gândi la o zi liberă, dar totuşi gândeşte-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decât poţi duce, ca să nu clachezi când ţi-e lumea mai dragă. Învaţă să stabileşti urgenţe, priorităţi, termene, şi să te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

Capricorn

Ceva intervine în planurile care mergeau promiţător înainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lăsa doborât de el, soluţii există, totul e să nu accepţi acest impas ca pe un final de drum. Poate ţi se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optică în privinţa proiectului la care îţi aduceai contribuţia, semn că nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtător. Faci o pauză, acum, revizuieşti strategia, şi apoi o iei de la capăt, cu alte forţe şi alte intenţii. După aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru că trage un semnal de alarmă că nu ai ales, iniţial, direcţia cea mai bună. A doua oară da!

Vărsător

În loc să te înarmezi cu voinţa de a-ţi atinge visele, azi ai tendinţa să vorbeşti despre dorinţele tale cu pesimism, luându-l pe nu în braţe. Eşti influenţat de cei din jur, de parcă azi ai atrage alături de tine doar oameni fricoşi, laşi, care nu au curajul să încerce nimic doar din cauza fricii de a eşua. Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu îţi poţi atinge visele, îţi poţi împlini dorinţele, dar nu cu asemenea tovarăşi pesimişti alături care te vor trage mereu înapoi. Eşti impresionabil, o ştii, şi dacă-l vezi pe altul că-ţi spune că el nu a reuşit în ceea ce tu încerci să atingi, ai fi capabil să nici nu mai încerci nimic, spunând că dacă altul n-a reuşit, nu poţi nici tu.

Pești

Chiar dacă nu ai curaj să spui chiar acum, pe loc, că planul la care visezi este În totalitate realizabil, nu te lua după senzaţia de moment. Da, poate există şi animozităţi, poate ai dat piept cu suficiente amânări şi refuzuri, dar ai să vezi într-o zi că toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui îi plac uşile trântite în nas, ai să spui? Nimănui, dar când vei ajunge la final vei înţelege, ba chiar vei aprecia, că ţi s-au dat atâtea hopuri pe parcurs, pentru că şi ele făceau parte din şcoala vieţii. Ai învăţat să lupţi, să nu renunţi, să crezi cu tărie în succesul final, să nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat că le poţi face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rău, la prima vedere, chiar e în dezavantajul tău!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top