Connect with us
Horoscop octombrie 2020. Balanțele încep o nouă etapă a vieții

Horoscop

Horoscop octombrie 2020. Balanțele încep o nouă etapă a vieții

Horoscop octombrie 2020. Balanțele încep o nouă etapă a vieții. Unii se căsătoresc, alții se mută în casă nouă, sau își schimbă locul de muncă. Orice ar fi, este o perioadă foarte bună pentru nativii acestei zodii, care au planuri mari de viitor.

Horoscop octombrie 2020. Schimbări importante pentru Balanțe

Luna octombrie vine cu schimbări importante în viața nativilor zodiei Balanță. Unii vor să facă pasul cel mare alături de persoana iubită, în timp ce alții se mută în casă nouă, sau își schimbă locul de muncă. Este o perioadă extrem de bună pentru acești nativi, din toate punctele de vedere.

Taur

Taurii au nevoie de mai multă încredere în ei. Ar vrea să facă multe, dar se izbesc de un zid invizibil, pe care ei l-au ridicat. Ar trebuie să riște mai mult, și neapărat să iasă din zona de confort.

Gemeni

Gemenii sunt liniștiți cu viața pe care o au, și par că se bucură de ea mai mult ca niciodată. Au avut și perioade mai proaste, dar și mai bune, numai că acum, pentru prima dată, încep să fie recunoscători.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac, luna octombrie nu aduce schimbări importante, însă nici nu va fi una plictisitoare. Cei singuri au șanse să-și întâlnească sufletul pereche.

Leu

Leii caută să obțină mai multă independență și sunt destul de tranșanți în această privință. Nu le-ar face rău putință puțină diplomație și modestie.

Horoscop octombrie 2020 Fecioară

Pentru nativii zodiei Fecioară, luna octombrie vine cu surprize plăcute și cu mai mult timp pentru relaxare. Sunt șanse mari să faceți o investiție semnificativă, cum ar fi o locuință.

Balanță

Balanțele sunt norocoasele acestei luni, întrucât le va merge totul ca pe roate și vor reuși să bifeze mari realizări. Octombrie este luna lor, fără dar și poate.

Scorpion

Scorpionii se gândesc numai la concediu, iar în octombrie îl vor obține. Au planuri care includ ieșiri în natură și plimbări romantice. De asemenea, nativii acestei zodii strâng bani pentru un obiectiv măreț.

Săgetător

Săgetătorii lasă impresia că sunt bine, pe picioarele lor, cu încredere și tot ce trebuie, însă, în realitate, sunt mai nesiguri ca niciodată. Nu disperați, e doar o pasă proastă, care va trece rapid.

Capricorn

După o ploaie vine soarele, întotdeauna. Luna octombrie vă aduce echilibru în viața personală și poate fi văzută ca o perioadă deschizătoare de noi drumuri.

Vărsător

Nativii acestei zodii sunt nesiguri în privința viitorului. Au câteva planuri care implică schimbări în locuință, însă le este lene să se apuce de treabă.

Pești

Pentru Pești, luna octombrie nu aduce nimic nou, dar nici nu va fi o lună proastă. Dimpotrivă, este o lună interesantă mai ales pentru cei familiști.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top