Connect with us
Horoscop Cristina Demetrescu 2021. Pericolele care ne pândesc

Horoscop 2021

Horoscop Cristina Demetrescu 2021. Pericolele care ne pândesc

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a vorbit despre ce ne așteaptă în noul an. Invitată în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3, ea a oferit câteva detalii despre evoluția pandemiei în țara noastră și despre cum va fi anul 2021, după ce 2020 a fost un an extrem de greu, care ne-a pus la încercare pe toți. Vezi la ce trebuie să te aștepți în noul an și cum trebuie să acționezi pentru a te asigura că ai succesul de partea ta.

Cristina Demetrescu ne spune cum va fi anul 2021

Cristina Demetrescu a fost astrologul care a prezis pandemia de coronavirus anul trecut. Ea a explicat încă din martie că în lunile septembrie-octombrie-noiembrie situația provocată de pandemie se va complica din ce în ce mai mult, ceea ce a stârnit multe controverse. Astfel, Cristina a explicat că anul 2020 a fost unul dintre cei mai grei, mai ales din cauza restricțiilor la care oamenii au fost supuși.

Celebrul astrolog susține că valul de infectări din luna noiembrie ar putea fi ultimul, iar din decembrie, situația se va mai domoli, însă totul depinde de comportamentul oamenilor și de cât de responsabili sunt ei. Noi trebuie să ne protejăm și să respectăm măsurile de prevenire a îmbolnăvirii. Deși vom avea tendința să ne relaxăm, Cristina Demetrescu ne încurajează să fim atenți la sănătatea noastră și a celor din jur.

Astrologul a explicat că trecerea planetelor în Vărsător va duce la desprinderea de această problematică, care este înţepenită datorită conjuncturilor din decembrie 2019 și că anul 2021 va fi unul mai bun. Conform Cristinei, Vărsătorul este o zodie a tehnologiei, a descoperirilor, a cercetărilor ştiinţifice, a digitalizării, ceea ce înseamnă că omenirea va progresa și va reuși să depășească această perioadă care ne-a marcat pe toți.

„Din luna decembrie, planetele Jupiter și Saturn ies din matricea care a generat tot haosul. În ianuarie 2021, unde implicăm Soarele și Luna, se deplasează tensiunea de pe Berbec pe Vărsător-Taur. Totul va fi la un moment dat istorie, dar până când Jupiter aduce vindecarea în mai și iunie 2021, oare ce s-o întâmpla la trei săptămâni după Crăciun și Revelion, pe 21 ianuarie? Așa, logic? Deci, energia de pandemie nu mai este chiar de pandemie. Tensiunea manifestată între Taur și Vărsător e mult mai puternică, vorbim de manifestații în masă.”, a spus astrologul.

Cristina Demetrescu nu încurajează cheltuielile inutile

În plan financiar, Cristina Demetrescu ne recomandă să fim chizbuiți în noul an și să fim pregătiți și pentru situații mai dificile, în care economiile ne vor fi de mare ajutor. Ea ne sfătuiește să nu aruncăm cu banii și să nu investim în lucruri în care nu credem cu adevăra sau care simțim că nu ne reprezintă și dorința de a ne implica nu vine din suflet, ci în urma impulsurilor celorlalți.

„O notă generală pentru 2021 are legătură cu banii şi nu este neapărat foarte bună, dar este un îndemn la a nu arunca cu banii, a avea anumite rezerve şi a nu investi dacă investiţia respectivă nu vine din misiunea ta personală sau din suflet. Doar dacă îţi spune cineva să investeşti într-o afacere, nu este suficient pentru că energia financiară este destul de anarhică în 2021.”, a explicat astrologul.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top