Horoscop de weekend 16-17 mai. Unele zodii vor avea un weekend dificil

Andreea Oprea
15.05.2020
Horoscop de weekend 16-17 mai. Unele zodii vor avea un weekend dificil

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 16-17 mai complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestui weekend aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Berbec

Sâmbătă: Trăiești acum o experiență asemănătoare cu cea din trecut. Nu te teme, ai pregătirea necesară pe care ai dobândit-o în acele momente și te vei bucura de același succes dacă acționezi așa cum trebuie.

Duminică: Berbecii sunt într-o stare de zile mari azi și emană energie prin toți porii. Este o zi favorabilă afacerilor, examenelor și alte aspecte profesionale.

Taur

Sâmbătă: Astăzi vei discuta cu cei dragi despre lucrurile care vă preocupă și vei vedea că aveți aceleași planuri și înclinații. Ești un visător, însă îți permiți să fii așa pentru că ceilalți te susțin și îți alimentează această stare.

Duminică: Taurii trebuie să-și organizeze eficient timpul liber și să reușească să ducă la bun sfârșit toate planurile propuse. Nu vă irosiți energia pe lucruri neimportante.

Gemeni

Sâmbătă: Gemenii primesc două opțiuni și se pare că sunt atrași de amândouă: una dintre ele face referire la trecut, la experiențe pe care le-ați mai trăit și de care încă sunteți prinși și atasați, iar cealaltă deschide orizonturi noi.

Duminică: Purtați astăzi discuții contradictorii cu cei din jurul vostru, însă ar fi bine să vă mențineți calmul. Evitați orice conflict și fiți diplomat în vorbe și decizii. Puteți obține beneficii materiale semnificative.

Rac

Sâmbătă: Racii se simt azi subestimați de cei cărora cred că le aparține toată puterea. Nu vă lăsați umiliți de nimeni și luptați pentru dreptatea voastră, pentru legi și pentru ceea ce vi se cuvine.

Duminică: Deși vă confruntați cu probleme financiare, nu vă abateți de la proiectele pe care le aveți în derulare și de la treburile pe care trebuie să le rezolvați, ba chiar sunteți mai motiv decât niciodată.

Leu

Sâmbătă: Leii trăiesc clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Iubirea este pentru voi cel mai de preț sentiment, pe care vă place să îl împărtășiți cu cel de lângă voi. În cazul în care nu v-ați găsit încă sufletul pereche, să știți că el este aproape.

Duminică:În plan financiar, lucrurile nu stau atât de bine precum v-ați fi așteptat. Nu vă pierdeți optimismul, situația s-ar putea remedia dacă învățați să o gestionați. Astăzi funcționează bine călătoriile în interes de afaceri.

Fecioară

Sâmbătă: Fecioarele încheie un capitol important din viața lor, care i-a solicitat pe deplin și i-a supus câtorva încercări. Deși sunteți puțini obosite și debusolate, veți reuși să vă regăsiți și să vă mobilizați.

Duminică: Fecioarele sunt foarte inventive și totul merge ca pe roate în această zi. Veți duce la bun sfârșit planurile din care veți obține câștiguri materiale semnificative și veți face cele mai înțelepte investiții.

Horoscop de weekend 16-17 mai. Balanță

Sâmbătă: Trebuie să luptați pentru a vă câștiga dreptatea. Situația aceasta v-a provocat multe neplăceri: o imagine pătată, timp pierdut și energie, însă timpul nu este pierdut și puteți să rezolvați această problemă.

Duminică: Balanțele au un farmec aparte, cu care atrag toate privirile din jur și care le aduce numeroase beneficii. În plan financiar, activitățile comerciale vă prind bine azi și veți face investiții interesante.

Scorpion

Sâmbătă: Asumă-ți responsabilitățile care ți se cuvin și nu renunța până ce planul tău nu arată așa cum voiai. Nu ascunde praful sub preș, pentru că știi că totul se va întoarce împotriva ta dacă încerci să ascunzi adevărul.

Duminică: Această zi vă permite să comunicați eficient cu toți, însă va trebui să fiți atenți la ce promisiuni faceți și în ce fel le respectați. În domeniul afacerilor vă descurcați de minune azi și veți reuși să rezolvați orice.

Horoscop de weekend 16-17 mai. Săgetător

Sâmbătă: Nu aștepta să muncească alții în locul tău. Ia tu inițiativa și pune în aplicare un plan după care să te ghidezi eficient. Analizează toate argumentele pro și contra, ține cont și de părerile celorlalți

Duminică: În ultima vreme, v-ați descurcat de minune la locul de muncă, ceea ce vă va aduce azi cele mai mari laude și aprecieri din partea colegilor și șefilor care au observat ingeniozitatea voastră.

Capricorn

Sâmbătă: Capricornii sunt azi într-o formă de zile mari și simt că au puterea să ducă la bun sfârșit cele mai grele provocări. Ar fi păcat să nu profiți de asta și să nu arăți cât de bine te simți.

Duminică: Deși veți avea parte de o călătorie neplănuită în interes de serviciu, care vă dă toate planurile peste cap în această dimineață, se va dovedi că a fost o alegere potrivită. Nu vă indispuneți, veți avea doar de câștigat.

Vărsător

Sâmbătă: Fii chibzuit la bani și nu mai arunca cu ei în aer pentru lucruri de care nu ai nevoie. Nu te gândi că azi ai portofelul plin, gândește-te că mâine ai putea pierde tot din cauza risipei.

Duminică: Fii atent la propunerile pe care le primești, pentru că ar putea fi vorba de o colaborare importantă, care vă va aduce câștiguri materiale importante. Evitați speculațiile pe cât posibil.

Pești

Sâmbătă: Eşti pregătit mental şi psihic să porneşti o aventură nouă. Fie că e vorba de o călătorie, de un nou loc de muncă sau chiar de o nouă relație amoroasă sau de prietenie, esți pe deplin gata să acționezi.

Duminică: Peștii ar putea primi o propunere pentru un nou loc de muncă și ar face bine să nu o refuze, pentru că ar putea fi șansa vieții lor. Nu luați decizii pripite, pe care să nu le gândiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *