Connect with us
Horoscop de weekend 21-22 noiembrie 2020. Zodia care primește o veste bună de la job

Horoscop

Horoscop de weekend 21-22 noiembrie 2020. Zodia care primește o veste bună de la job

Horoscop de weekend 21-22 noiembrie 2020. Află cum va fi acest sfârșit de săptămână pentru fiecare zodie în parte. A fost o săptămână destul de complicată, cu urcușuri și coborâșuri aproape pentru toate zodiile, iar finalul de săptămână vine cu liniștea mult dorită.

Horoscop de weekend 21-22 noiembrie 2020. Previziuni complete pentru zodii

Berbec

Berbecii vor avea un weekend frumos, liniștit, fără probleme, un sfârșit de săptămână care vine după multe zile pline de muncă, cu stres și gânduri de toate felurile. Bucurați-vă de tot ce vă oferă aceste zile libere. Urmează o altă săptămână cu multe provocări pentru nativii acestei zodii.

Taur

Nativii zodiei Taur vor fi dominați de o stare de pace și armonie pe tot parcursul celor două zile de weekend. Totul va culmina cu după-amiaza de duminică. Atunci sunt șanse ca unii Tauri să primească un răspuns îmbucurător pe care îl așteaptă de multă vreme.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni ar face bine să își tempereze nervii și pornirile nervoase pentru că nu sunt deloc constructive. Totul se rezolvă numai dacă au răbdare, au toleranță și sunt calmi. Weekendul lor va fi presărat cu tot felul de emoții.

Rac

Racii au un weekend echilibrat, fără evenimente deosebite. Se vor axa foarte mult pe familie și pe comunicarea cu cei dragi. Au neglijat acest capitol, iar acum a venit timpul să-i acorde atenție.

Leu

Pentru nativii zodiei, weekendul vine cu o veste buna în privința banilor. Ceva ce așteaptă de multă vreme vor primi în acest final de săptămână.

Fecioară

Fecioarele se pregătesc de sărbători. Nativii acestei zodii au început să simtă deja atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, și cum le place să fie tot timpul pregătiți, vor face inventarul decorațiunilor de Crăciun.

Horoscop 20 noiembrie 2020

Balanță

Balanțele trag tare să se mute în casa nouă. Este un vis vechi care este aproape de a fi împlinit. Desigur la mijloc este multă muncă, dar orice efort merită, mai ales când vine vorba de dorințe personale.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion primesc vești de la job. Ceva care le va schimba planurile pentru perioada următoare. În afară de asta, plănuiesc de sâmbătă pentru duminică, o ieșire la munte. Vor zăpadăăă!

Săgetător

Săgetătorii se simt neîmpliniți, dar nu pentru că sunt, ci pentru că traversează o perioadă în care au gândurile întunecate. Capul sus și mintea limpede. Totul e bine când se termină cu bine!

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au un weekend de pomină. De multă vreme nu s-au mai distrat atât de bine ca acum. Lăsați grijile deoparte și bucurați-vă de viață!

Vărsător

Vărsătorii au chef să se răsfețe cu mici cumpărături care de fapt sunt mari, dacă e să judecăm după bugetul destul de limitat. Fiți chibzuiți! Vin sărbătorile și veți avea nevoie de resurse financiare pentru cadouri.

Pești

Pentru Pești, acest weekend vine pe relaxare multă. Au de gând să doarmă mult, să se bucure de un film bun și poate spre seară, de o ieșire în parc.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top