Connect with us
Horoscop de weekend, 27 - 28 aprilie. Racii au o nouă perspectivă asupra vieții de cuplu

Horoscop

Horoscop de weekend 23 – 24 martie 2019. Probleme în cuplu pentru o zodie

Horoscop de weekend 23 – 24 martie 2019. O zodie trebuie să îi dea explicații partenerului.

Berbec

Sâmbătă: Simți nevoia să îți oferi ajutorul celor care au nevoie de tine, iar acest lucru te va face să te simți foarte bine. Cei dragi cu siguranță că se vor bucura să te aibă aproape.

Duminică: Te simți fără vlagă și ai sta toată ziua în pat, așa că ar fi bine să îți asculți instinctul, pentru că te așteaptă câteva zile solicitante și trebuie să ai toată energia necesară pentru a le duce la capăt.

Taur

Sâmbătă: Întâlnești niște oameni care îți dau niște idei de afaceri pe care le-ai putea pune în practică. Îți surâde norocul astăzi și te vei felicita pentru alegerile pe care le faci.

Duminică: Ai nevoie să fii alături de cei dragi, să te sfătuiești cu ei și vorbiți despre evenimentele importante din viața voastră care urmează.

Gemeni

Sâmbătă: Ai mare grijă la sfaturile pe care le primești azi de la cunoscuți, de la șefi ori de la cei dragi. Nu ai vrea să greșești ceva pentru că nu ești atent la ce ți se spune.

Duminică: Ia o pauză de la grijile zilnice și bucură-te de un film bun, de o ieșire cu persoana iubită ori de o sesiune de cumpărături. Meriți din plin acest lucru.

Rac

Sâmbătă: Renunță la trecut și detașează-te de toți oamenii lângă care nu te mai simți bine. Privește cu optimism către viitor, căci o persoană abia așteaptă să te cunoască și să îți schimbe viața.

Duminică: Ieși din casă, ai nevoie de socializare cu prietenii, chiar dacă nu îți dai seama acum de acest lucru. O mică bârfă s-ar putea să îți facă mai mult bine decât ai crede.

Citește și:

  1. Horoscop luna aprilie 2019 – Jupiter vine cu șanse nesperate
  2. Anca Dimancea Horoscop Chinezesc aprilie 2019 ”Intrăm într-o zonă conflictuală”
  3. Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019
  4. Horoscop 21 martie 2019 – Prima zi de primăvară aduce 3 probleme zodiilor

Leu

Sâmbătă: Uneori ești o persoană greu de înțeles și celor din jur le este greu să te cunoască. Cel mai bine ar fi să încerci să te integrezi și să accepți mai ușor ceea ce fac ei. Este extrem de simplu, chiar dacă pentru tine înseamnă ceva imposibil.

Duminică: Cineva ți-ar putea face o surpriză de zile mari duminică. Ai grijă să fii acasă, pentru că nu sigur vei fi surprins de ceea ce fac cei dragi pentru tine.

Fecioară

Sâmbătă: Ai nevoie de câteva lămuriri din partea partenerului tău, așa că este momentul să vă deschideți sincer sufletul unul în fața celuilalt și să comunicați tot ce vă deranjează. La finalul discuției, fiecare se va simți mult mai bine.

Duminică: Este o zi perfectă pentru relaxare și pentru a vă testa limitele. În cazul în care nu ați mai dat de mult timp pe la sală, ar fi bine să reluați acest obicei.

Balanță

Sâmbătă: Ți-e dor de cei dragi și ai vrea să petreci câteva zile cu ei. Din păcate, pentru cei care nu pot fi alături de familia lor, este o zi dificilă.

Duminică: Simți nevoia să faci ceva frumos astăzi pentru cineva necunoscut. Te vei simți mult mai bine după ce îți vei oferi ajutorul, oricât de mic ar fi.

Scorpion

Sâmbătă: Nu ai încredere prea mare în cineva astăzi și simți nevoia să cercetezi astăzi dacă este adevărat ce îți spune, iar acest lucru îți va lua mult timp, dar îți vei da seama pe cine ai alături de tin.

Duminică: Folosește-ți abilitățile pentru a cuceri pe cineva astăzi, pentru că nimeni nu poate rezista prea mult timp farmecului tău. Te vei simți extrem de bine astăzi.

Săgetător

Sâmbătă: Totul merge bine acasă, așa că și starea ta este una extrem de bună, te simti împlinit să ai alături de tine niște oameni atât de speciali.

Duminică: O întâlnire cu prietenii este cea mai bună idee pe care o poți avea astăzi. Strânge-i pe toți în jurul tău și decideți ce să faceți, căci va fi o experință de neuitat.

Capricorn

Sâmbătă: Partenerul de viață îți cere niște explicații astăzi, așa că ar fi bine să te gândești ce să îi spui, pentru că de aceste lucruri depinde relația voastră.

Duminică: Ziua trece fără prea multe eveniment, iar de acest lucru depinde în continuare discuțiile cu persoana iubită. Ar putea fi totul foarte bine ori ziua ar putea deveni una extrem de obositoare.

Horoscop de weekend 23 – 24 martie 2019. Previziuni pentru sâmbătă și duminică

Vărsător

Sâmbătă: Azi simți nevoia să lămurești niște lucruri, parcă te-ai certa cu toată lumea, iar argumentele pe care le aduci sunt unele de partea ta. Vezi însă cu cine te cerți, să nu regreți!

Duminică: Este momentul să rezolvi unele lucruri din casă, poate ai niște lucruri stricate pe care ar trebui să le duci la reparat.

Pești

Sâmbătă: Te înconjori de oamenii dragi, ai nevoie de tot sprijinul pe care ți-l pot oferi ei, în aceste momente în care nu te simți în apele tale. Din fericire, ai oameni deosebiți în jurul tău.

Duminică: Profită de aceste zile urâte pentru a te odihni. Vei avea nevoie de toată energia luni, căci vei primi atunci niște sarcini noi, care îți vor aduce multe beneficii.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top