Connect with us
Horoscop de weekend 8-9 august. Surprize mari în acest weekend

Horoscop

Horoscop de weekend 8-9 august. Surprize mari în acest weekend

Previziuni pentru toate zodiile în weekend. Găsești aici horoscop de weekend 8-9 august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în aceste zile, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscop de weekend 8-9 august aduce vești bune pentru anumite zodii, dar prevede și momente neplăcute pentru nativii altor zodii.

Horoscop de weekend 8-9 august. Berbec

Ai ajuns într-un punct în care nu mai ai curaj să visezi, ci speranţele tale par să se fi blocat temporar. Vine o veste care-ţi taie tot elanul, te ţine pe loc şi nu mai ai forţa de a duce mai departe ceea ce ai început. Nu sta degeaba într-o astfel de zi, chiar dacă, aparent, nu ai nimic important de făcut. Ziua e prea plină de resurse de energie şi de acţiune ca s-o laşi să treacă lenevind, dormind, aşteptând, visând fără ţintă.

Taur

Ai alături de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat, alţii te stimulează cu dragostea şi aprecierea lor. Ştii să valorifici perfect resursele pe care aceştia ţi le dau cu inima deschisă. Nu acţiona la furie sau la mânie, pentru că nu raţionezi foarte limpede şi rişti să greşeşti. Stai şi chibzuieşte înainte de a face vreun pas mai departe, pentru că tot ce faci la nervi nu e bun.

Gemeni

Nu te teme de cei care sunt in preajma ta și incearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste și informații false. E modul lor de a-i da la o parte pe alții, pentru că au o anumită putere asupra celor din jur. La toate gesturile tale de generozitate şi de prietenie ţi se răspunde sub aşteptări, încât nici nu ar mai merita să fii atât de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ţi mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita să mulţumească.

Horoscop de weekend 8-9 august. Rac

E posibil să daţi de un sponsor care să vă asigure banii cu care să dezvoltaţi un proiect care contează enorm pentru voi. O să primiţi un accept, luaţi un împrumut de la bancă, treceţi cu bine de un examen. Nu te mai gândi la paşii parcurşi până aici, la cât de greu ţi-a fost înainte, ci contează că nivelul la care eşti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ţi mai inspiră nicio îndoială.

Leu

Fiinţa iubită vrea să vă mutaţi altundeva, să-ncepeți o viaţă nouă şi dacă vi se pare oportun o s-o faceţi, dacă nu negociaţi. Vă faceţi planuri de relansare în carieră şi aveţi la dispoziţie zilele de week-end să compuneţi o strategie. Uneori lucrurile cele mai bune care sunt special pentru tine sunt cele care… încă nu au apărut, ca atare tot ce poţi face e să-ţi îndrepţi atenţia spre orizont şi să vezi ce te aşteaptă acolo.

Fecioară

Ești in fața unei decizii și ambele variante pe care le ai la dispoziție par la fel de profitabile. Dacă ai sta și ai cântări situatia pe toate părțile, cu luciditate și maturitate, ai descoperi totuși că doar una dintre ele este mai sigură și poate da randament. Chiar dacă nu ai curaj să spui chiar acum, pe loc, că planul la care visezi este În totalitate realizabil, nu te lua după senzaţia de moment.

Horoscop de weekend 8-9 august. Balanță

Stai un pic şi analizează ce nu merge bine în planurile tale, pentru că există ceva care îţi blochează evoluţia şi care te irită. Eşti ţinut pe loc de dispute aprinse care lasă urme. Astăzi este ziua ta norocoasă. Profită de orice oportunitate ivită. Valorifică potenţialul momentului la maxim. Luarea unei decizii importante îşi poate aduce un câştig mare din punct de vedere financiar.

Scorpion

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva. Cineva cu care-aţi avut o neînţelegere va căuta să vă ceară scuze, poate aveţi şi voi ceva de spus şi o să se-ncheie totul cu bine. O să vă daţi întâlnire cu nişte oameni care pregătesc un proiect la care aţi putea lucra și voi.

Săgetător

Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile! Nu e o joacă, e chiar ceva cât se poate de real, dar pentru ca dorinţa ta să devină realitate. Pentru nativii din Săgetător, este o perioadă favorabilă în plan financiar. Creativitatea care vă caracterizează v-ar putea fi folositoare la obținerea unor câștiguri care vă vor rotunji bugetul.

Capricorn

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii. Ba există foarte multe, deci fii pregătit să primeşti din mers şi unele alternative mai bune. Capricornii caută stabilitatea de foarte multă vreme, însă acum dorința este mult mai mare. Doar că această stabilitate poate fi confortabilă, dar vă împiedică să creşteţi din punct de vedere profesional, vă ține pe loc.

Horoscop de weekend 8-9 august. Vărsător

Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru a repara o problemă de care nu te poţi încă detaşa. O discuţie lucidă cu cineva din afară îţi va deschide perspective diferite asupra situaţiei care te preocupă. Vărsătorii vor să facă o schimbare în viaţa lor. Fie că este vorba despre relaţia de cuplu, de locul de muncă. Teama de necunoscut este ceea îi reţin să facă această schimbare. Astrele spun că nu trebuie să-ţi fie frică de nimic.

Pești

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încântă. Te simţi ca într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine. Cunoașterea înseamnă putere, iar nativii zodiei Peşte par să ştie asta foarte bine. Simţiţi mereu nevoia să faceţi ceva nou, să învăţaţi ceva inedit. Nu staţi o clipă locului şi vă avântaţi cu mult curaj în căutarea necunoscutului.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top