Connect with us
Horoscop de weekend 9-10 mai 2020, ordine in viata zodiilor

Horoscop

Horoscop de Weekend 9-10 mai. Zodiile își vor pune ordine în viață

Horoscop de weekend 9-10 mai 2020, zodiile sunt puse în zilele de sâmbătă și duminică la mari încercări, iar astrele le ordonează problemele din viață. Cei mai afectați nativi de tranziția astrelor din acest weekend sunt gemenii și racii, care sunt provocați să inoveze la fiecare problemă ce apare peste weekend.

Horoscop de weekend 9-10 mai 2020 – Gemenii au probleme sentimentale

Mai jos regăsești horoscopul de weekend pentru fiecare zodie. Horoscopul zilnic se postează în fiecare zi pe HUFF.ro la ora 20:00.  Astăzi Minerva vă aduce previziunile pentru săptămâna viitoare, în secțiunea Horoscop Minerva.

Horoscop de weekend 9-10 mai –  Berbec

Berbecii sunt provocați să rezolve probleme „matematice”. Apar tot felul d situații neprevăzute ce necesită atenție imediată. Fie că este vorba de probleme apărute în casă, fie că țin de familie, totul se învârte în jurul banilor. Va trebui să cântăriți bine pe ce cheltuiți resursele financiare, pentru că vine  o perioadă complicată. Duminică, 10 mai, va fi mai liniște în viața voastră și veți avea timp să vă relaxați.

Horoscop de weekend 9-10 mai –  Taur

Până pe 20 mai aveți de analizat bine planurile de viitor, pentru că după aceasta dată va fi prea târziu. Sunteți îngândurat dar ziua de 9 mai vă este favorabilă pentru a așeza clar pe hârtie și a creiona ce vă propuneți pentru a doua jumătatea a anului. Pe 10 mai vă dedicați familiei și foarte bine faceți, cei din jurul dumneavoastră au nevoie de atenția pe  care nu le-ați acordat-o fiind prea îngândurat cu problemele apărute.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Gemeni

Relația sentimentală va dă bătăi de cap sâmbătă, 9 mai, aveți grijă la ce cuvinte scoateți pe gură pentru că este posibil să exagerați modul în care vedeți reproșurile. Partenerul de viață este nemulțumit de absența voastră din cuplu și parcă vă prea dedicați altor probleme, decât nevoilor acestuia. Tensiunile apar pe 9 mai, dar au cale de rezolvare atunci când decideți să mai faceți pe plac și altuia. Pe 10 mai nu este recomandat să faceți investiții financiare, calculați de două ori înainte de a cumpăra ce credeți ca aveți musai nevoie.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Rac

Gânduri grele vă apasă sămbătă 9 mai și nu sunt de azi, nici de ieri, ci de mai bine de o lună. Aveți senzația că nu vedeți luminița de la capătul tunelului, dar asta este doar o senzație care vă apasă și din cauza problemelor pe care toți le avem. Cariera vă preocupă și aveți senzația că doar voi ați fost loviți, dar nu vă grăbiți prea tare să trageți concluzii și în niciun caz zilele de 9 și 10 mai nu sunt bune pentru luat decizii radicale.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Leu

Calcule, calcule și iar calcule. Rumegați atât de mult o problemă interioară că vă face să și uitați pe ce lume mai trăiți. Aveți puțină răbdare, harta astrală arată frumos pentru a doua jumătate a anului 2020. Încercați să vă impuneți o pauză de gândire. Sâmbătă aveți mari ocazii să faceți alături de cei dragi momente frumoase în familie. Pe 10 mai un telefon vă ingrijorează, însă din nou nu fiți grăbiți în a lua decizii.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Fecioară

Planurile să vă schimbați cariera care vin poate inspirate din sfatul unui prieten, nu-s tocmai bune, cel puțin dacă locul de muncă actual vă satisface toate nevoile. Pe 9 și 10 mai sunteți într-o bulă, care vă apară și separă de ce vă înconjoară. Nu este nimic rău în asta. Încercați să medidați dacă asta simțiți și priviți ceva mai mare încredere spre viitor. Zona banilor este bine conturată în harta voastră astrală.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Balanță

Pe 9 mai familia vă arată încă o dată că este un sprijin. Dacă nu sunteți parte a unei familii, se aplică și când vine vorba de oamenii dragi cu care v-ați înconjurat. Apare o problemă în seara zilei de sâmbătă spre duminică 10 mai, care pare greu de rezolvat. Analizați bine agenda telefonului pentru că rezolvarea problemei se face cu ajutorul colaborărilor cu cei pe care-i cunoașteți.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Scorpion

Scorpionii sunt de ceva vreme în căutări și confirmări. Confirmări că viața pe care o duceți este una bună, că la job ați ales corect deciziile necesare, că familia vă aprobă și multe alte „că”-uri. Nu este necesar să fiți atât de neîncrezător în sinea voastră, pentru că nu oricum în exterior nu arătați îndoielile. Dacă tot vreți să faceți un „inventar” al vieții ziua de 9 mai este una propice pentru că se anunță a fi calmă și continuă și pe 10 mai.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Săgetător

Partenerul de viață vă transmite în acest weekend că ceva nu faceți bine și vă exprimă nemulțumirile. Problema este că nu sunteți deloc dispus să ajuziți acum reproșuri pe niciun plan. Zilele de 9 și 10 mai nu-s tocmai propice pentru a asculta. Încercați să ascultați problema, dar să amânați răspunsul până săptămâna viitoare pentru că nu ați reuși să oferiți un răspuns care să vă avantajeze. Calmul ar putea fi arma voastră care să liniștească spiritele. Și nu doar partenerul de viață se găsește să vă fac lista cu ce nu ați facut, ci chiar și prietenii sau alți membri ai familiei. Aveți grijă la decizicii și vă repetăm nu luați acum decizii care vă pot afecta viitorul. Așteptați să rumegați mai bine ce e de făcut în viitor pentru a remedia situațiile expuse.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Capricorn

Capricornii se află în tensiuni la locul de muncă care să reflectă și acasă ceea ce nu este tocmai bine. Nu este vinovată familia că la serviciu sunt probleme care vă macină și enervează la culme. Sunteți ca o bombă cu ceas, gata să fie detonată în orice moment, de orice scânteie sau așa-zis reproș pe care cineva drag vi-l face. Nu uitați regula care spune să lasați la intrarea în casă a problemelor ce țin de locul de muncă. Banii sunt un alt aspect care vă îngrijorează, sunt puțini, greu de împărțit în atâtea locuri.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Vărsător

Vărăstorii sunt binecuvântați în acest weekend, atât în ziua de 9 mai, cât și în ziua de 10 mai liniștea se așterne după o perioadă destul de mare de zbucium. Problemele sunt în curs de rezolvare, iar asta vă dă relaxarea mult visată în ultima perioadă. Banii sunt încă o problemă care vă apasă, dar asta nu înseamnă că nu puteți să visați la planurile voastre. Partenerul de viață vă sprijină, iar ajutorul de care aveți parte din partea lui se va simți cel mai bine pe 10 mai când aveți nevoie de sprijin moral. O rudă apropiată vă anunță că are probleme de sănătate și asta vă face să fiți iar pe jar.

Horoscop de weekend 9-10 mai – Pești

Finalul de săptămână vă relaxează. V-ați conturat bine acțiunile din viitor, iar asta nu vă face decât să aveți de câștigat. Nu uitați însă de atenția pe care trebuie să o oferiți persoanelor dragi din viața voastră. Nu-i lăsați să tânjească după atenție, ea vine de la sine mai ales în familie. Dacă aveți copii, unele mici situații de criză pot apărea, dacă nu aveți copii este posibil ca acestea să apară din zona familiei extinse.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top