Connect with us
Horoscop duminică 10 mai 2020. Află ce zodii vor avea o zi dificilă

Horoscop

Horoscop duminică 10 mai 2020. Află ce zodii vor avea o zi dificilă

Previziuni pentru toate zodiile duminică. Găsești aici horoscop duminică 10 mai complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de duminică, în ultima zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute.

Horoscop duminică 10 mai 2020. Berbec

Astăzi știi să îți impui punctul de vedere și te vei face înțeles. Se pare că ceilalți nu pot primi mesajul tău dacă nu ai o atitudine mai îndrăzneață. Fii atent, însă, să nu o duci la extreme și să devii agresiv. Chiar dacă unii te vor irita cu modul în care vorbesc, continuă să fii amabil și sigur pe informațiile pe care vrei să le transmiți, deși cu mare greutate.

Taur

Lumea pare că nu te înțelege azi și tinde să îți critice acțiunile. Nu lua în seamă gurile rele. Vei primi numeroase critici inutile și nemeritate, toate acestea din cauza faptului că ești cu un pas în fața celor care te analizează. Astfel, începe să vorbească invidia din ei, dar nu va reuși să te atingă. Nivelul la care ești acum nu te lasă să pui la suflet răutățile.

Horoscop duminică 10 mai 2020. Gemeni

Astăzi trebuie să te pui pe tine pe primul loc, indiferent de circumstanțe. La fel cum îi protejezi pe ceilalți și le oferi afecțiune, și tu ai nevoie de ocrotire și sprijin. Dedică-ți timp ție azi, indiferent că e vorba de o plimbare, de un moment de relaxare sau o vizită la salonul de înfrumusețare.  Lasă pe oricine altcineva la o parte şi adu-ţi aminte de propriile tale nevoi şi dorinţe.

Rac

Vindecă-ți sufletul de toate emoțiile negative și bucură-te de ceea ce îți oferă viața. A sosit momentul să uiți tot răul pe care l-ai trăit și să dai voie evenimentelor frumoase să vină în calea ta. Înțelege că tot ce ai trăit a fost o lecție care te va ajuta în viitor. Imaginează-ți că tot răul a trecut și a rămas în urmă o inimă împăcată și eliberată.

Leu

Ești foarte dezamăgit că lucrurile nu merg cum voiai, însă nu este finalul. Proiectele tale sunt abia în curs de desfășurare, iar până la finalizare este drum lung. Astfel, luptă în continuare și nu te da bătut doar pentru că întâmpini unele piedici. Din contră, fii puternic și arată că nimic nu te poate opri din cursa ta spre succes. Mai ai puțină răbdare.

Fecioară

Azi te-ai blocat într-un punct din care simți că nu mai poți ieși. Nu poți evolua din această poziție și ești din ce în ce mai dezamăgit. Orientează-ți credința spre cer și primește ajutorul divin în atingerea planurilor tale. Chiar dacă rezultatele nu vor fi exact cum ți-ai propus, acceptă că întotdeauna există și o altă variantă decât cea inițială.

Balanță

Ești mult prea sufocant azi cu cei din jurul tău. Înțelege că toți au nevoie de spațiu și libertate, deci nu te mai comporta ca o mămică speriată. Acceptă că cei de lângă tine au nevoile și dorințele lor și nu întotdeauna se pot supune cererii tale. Respectă libertatea lor de a spune nu și nu le mai controla viețile celorlalți. Toți au dreptul să aleagă!

Scorpion

Nu aștepta ca rezultatele să sosească fără ca tu să nu faci nimic. Niciun lucru nu vine de-a gata. Ai toate resursele necesare pentru a-ți duce la bun final acțiunile: ai informațiile necesare, relații și sprijinul celor din jur. Comunică despre planurile tale, s-ar putea să dai peste persoane care au aceleași idei ca tine și vă veți uni forțele pentru o realizare mai mare și mai rapidă.

Săgetător

Săgetătorii nu au parte de nimic ieșit din comun azi. Deși se așteptai la evenimente mai interesante și productive, se pare că sentimentele de rutină se adâncesc. Astfel, dacă nu aveți nimic de făcut, veți analiza proiecte din trecut care au rămas neterminate și pentru care ai găsit momentul potrivit să le rezolvi. Ai destul timp la dispoziție, așa că merită să încerci.

Capricorn

Capricornii au multe de făcut azi, deși capacitatea lor de concentrare nu este în cea mai bună stare. De obicei, nu te sperie cărțile stufoase și informațiile complexe, cifrele prea multe, dar azi veu avea nevoie de un efort mai mare pentru a putea memora tot ce trebuie. Nu poți sta degeaba, trebuie să te regăsești și să te mobilizezi. Știi că ai o capacitate de învățare de invidiat, profită de ea!

Vărsător

Ai parte azi de o zi minunată alături de partenerul de viață. Te vei simți mai rasfățat decât niciodată și te vei bucura de toată atenția și gesturile de iubire. Oferă, la rândul tău, același tratament, pentru că nimic nu e mai frumos decât să-ți împărtășești dragostea. Azi te vei simți important și te vei vedea prin ochii celuilalt. Vei fi uimit de cum te percepe!

Pești

Peștii au parte azi de refuzul celorlalți. Deși credeai că se vor implica mai mult, rezultatele au fost altele. Ai în jurul tău doar oameni comozi, lipsiți de vlagă și chef de muncă. Nu insista, s-ar putea să te enerveze dezinteresul lor. Muncește singur și poate că îi vei determina să te urmeze. În caz contrar, depunde eforturi mai mari și arată-le că se poate și fără ei.

Citește aici și horoscopul de weekend și cel al lunii mai.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top