Connect with us
Horoscop joi 24 septembrie 2020. Sunt anunțate surprize de proporții

Horoscop

Horoscop joi 24 septembrie 2020. Sunt anunțate surprize de proporții

Horoscop joi 24 septembrie 2020. Află din acest material ce îți rezervă această zi și la ce ar trebui să te aștepți din partea astrelor. Unele zodii vor avea parte de o zi bună, vor fi foarte pozitive și pline de viață, în timp ce altele vor avea o zi foarte grea, cu multe provocări la care nu vor răspunde cum ar fi crezut și planurile le vor fi date peste cap.

Berbec

Este momentul în care decizi o schimbare de proporţii în viaţa ta, numai că acum e doar startul. Rezultatele se vor arăta mult mai târziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, aşa cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie să iei decizia la voia întâmplării, ci să-ţi iei toate măsurile necesare pentru a ajunge la roade de care să fii mândru. Lucrurile bune se clădesc mai lent, şi aşa simţi şi astăzi, când vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar eşti convins că eşti pe calea cea bună.

Citește aici horoscopul special

Taur

E o plăcere să vezi ce repede şi ce bine evoluează unele proiecte la care îţi aduci contribuţia. Te stimulează să mergi mai departe cu încredere şi curaj, pentru că toate reuşitele de pe parcurs devin punctul de plecare spre etapele următoare. Ai prins parcă un vânt prielnic ce îţi împinge corabia la viteză maximă: fă tot ce-ţi stă în putinţă să menţii acest ritm excelent pentru că, dacă nu îţi pierzi elanul şi interesul către ce te aşteaptă la final, roadele se vor materializa foarte repede. Trage tare, insistă, nu te culca pe laurii victoriei după un prim succes, ci continuă cu şi mai multă pasiune!

Horoscop joi 24 septembrie 2020. Gemeni

Ai grijă în ce te bagi azi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic dezastru greu de reparat. Totuşi, chiar dacă dai piept cu o surpriză neplăcută, aceasta nu ar trebui să te doboare, ci dimpotrivă, să te ambiţioneze şi mai mult să treci peste ea fără efecte nefaste. Chiar dacă e greu, chiar dacă moralul e la pământ după prima confruntare cu realitatea, găseşti în tine toate resursele de a repara totul şi de a învăţa ceva din acest eşec. De aici se poate naşte ceva şi mai bun, şi mai puternic!

Rac

Încetul cu încetul se face oţetul, aşa spune o vorbă, ca atare marile tale vise se ridică la fel! Eşti pe calea cea bună spre prosperitate şi belşug, fii sigur de asta, dar ai răbdare! Nicio recoltă nu se coace peste noapte. E nevoie de timp şi de aşteptare, crezând cu tărie că la finalul acestui drum lung se află roadele cele mai bune! Continuă să investeşti tot ce ai mai bun în tine pentru a clădi acel edificiu la care visezi, dar cu garanţia mentală că ceea ce vei obţine la capăt va fi chiar mai bun decât ai fi putut vreodată crede. Creativitatea ta clădeşte succesul. deci pune-o la treabă, etapă după etapă.

Leu

Ai motive să fii mulţumit de tine, de felul cum evoluează lucrurile, pentru că apar detalii care contribuie şi ele la succesul proiectului la care îţi aduci contribuţia. Ai suficientă răbdare să ajungi la roadele visate, pentru că eşti conştient că eşti abia pe parcurs, că mai e cale lungă până ce culegi toată recolta, dar cât timp vezi cu ochii tăi cât de multe căi converg către acelaşi scop final, ai încredere în visul tău şi aştepţi oricât ar mai dura. Aduni informaţii noi, documente necesare, resurse concrete, poate şi bani, şi le pui pe toate în slujba acelui mare ţel de la care ai aşteptări imense. Eşti pe drumul cel bun!

Citește și horoscopul lunii octombrie

Horoscop joi 24 septembrie 2020. Fecioară

Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluţia la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, dar merită să-ţi concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ai dori tu, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, ca nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

Balanță

Nu judeca pripit situaţia prin care treci, pentru că mai sunt încă unele etape de parcurs până ajungi la un nivel mai limpede, pe care să-l poţi înţelege corect. Mai aşteaptă, lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, nu se poate spune că a atins nivelul maxim de la care poţi extrage o concluzie. Mai ai răbdare, nu te avânta în analize retroactive şi nici în planuri de viitor, cât timp mai e încă loc de multe modificări ale traseului. Mergi mai departe, să vezi încotro duce acest drum, dar nu te grăbi să exprimi o părere. Nu ar fi decât o concluzie intermediară!

Scorpion

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăţi, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpăra acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, ca atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţa.

Horoscop joi 24 septembrie 2020. Săgetător

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioadă sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipă. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru tine!

Capricorn

Nu te poţi exprima în mediul în care te afli, de parcă există cineva acolo care îţi taie elanul, care îţi pune pumnul în gură şi nu te lasă să spui ce gândeşti. E o cenzură greu de suportat, de aceea nici nu vei da randament în asemenea condiţii, deoarece ai senzaţia că eşti redus la tăcere de oameni mai agresivi din fire, autoritari şi severi, poate şi fără să aibă acest drept. Ba mai mult, te simţi umilit în faţa unor oameni cu un nivel intelectual mult mai redus, deci e normal să vezi dialogul cu ei ca pe un mare blocaj de comunicare. N-ai cu cine discuta, pentru că ei refuză din start colaborarea, schimbul de idei, încercând doar să se impună.

Vărsător

Este un moment bun să duci la sfârşit un proiect care a consumat mari resurse de energie şi timp, dar eşti mulţumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Eşti în acel punct în care poţi privi cu mândrie la ce ai realizat. Ai urmat etapă cu etapă o strategie foarte bine gândită de la început, nu te-ai abătut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mândrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru acest demers complicat, dar acum, că se termină, ţi se pare că a mers ca uns şi că n-a fost chiar aşa de greu pe cât părea la început. Zâmbeşti de satisfacţie când vezi ce a ieşit din mâinile sau mintea ta şi meriţi şi o recompensă.

Pești

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top