Connect with us
Horoscop luni 3 august 2020. Află cum decurg lucrurile în prima zi a săptămânii

Horoscop

Horoscop luni 3 august 2020. Află cum decurg lucrurile în prima zi a săptămânii

Previziuni pentru toate zodiile luni 3 august 2020. Găsești aici horoscop luni 3 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima zi a săptămânii.

Horoscop luni 3 august 2020. Berbec

Astăzi ai relaţii armonice, bune, cu cei născuţi în semne de foc şi aer şi nefavorabile cu semnele de pământ şi apă. Energia, entuziasmul şi buna dispoziţie sunt coordonatele zilei de azi! Poate unde eşti şi cu gândul departe. Pe de altă parte nu vezi nici o soluţie pentru tine, familia ta, ţară, în general. Este adevărat, ai dreptate. Dar nu uita că timpul trece!

Taur

E foarte cald, dar pentru tine e bine. Zi plăcută, dedicată lucrurilor obişnuite, cu aspecte favorabile. În special domeniul relaţiilor umane este avantajat, poţi stabili contacte folositoare. Astăzi eşti în armonie cu tine, te înţelegi şi te simţi bine în pielea ta. Asta fără să fii egoist, sau agresiv. Este una dintre acele zile care pur și simplu merge bine și nimic nu-ți poate strica starea.

Gemeni

Gemenii vor avea nevoie de sprijinul celor dragi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să fi făcut o greşeală destul de mare care să vă afecteze relaţia amoroasă. Cereţi sfatul unor persoane în care aveţi încredere pentru a găsi o soluţie dacă vă doriţi să reparaţi totul şi să restauraţi liniştea în familie, deoarece lucrurile au cam luat-o razna.

Rac

Racii vor avea parte de o frumoasă surpriză în dragoste. Dacă timpul vă permite aţi putea pleca într-o mini-vacanţă, în afara oraşului. Vizitaţi o rudă îndepărtată sau câţiva prieteni. Spre seară s-ar putea să aveţi parte de o întâlnire romantică. Simţiţi-vă bine şi bucuraţi-vă de fiecare clipă unul alături de celălalt, deoarece nu vă loviți mereu de astfel de ocazii.

Horoscop luni 3 august 2020. Leu

Nativii din Leu trebuie să îşi găsească, astăzi, un nou hobby. Veţi fi împinşi de la spate de nevoile financiare şi veţi încerca să vă găsiţi fie un hobby care să vă aducă venituri lunare, fie să vă căutaţi un nou loc de muncă. Oricum, este nevoie de o schimbare în viaţa voastră şi ştiţi acest lucru. Trebuie să vă mobilizaţi şi să nu mai aşteptaţi niciun moment.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară vor suferi, astăzi, o decepţie în dragoste. Este posibil să aflaţi că persoana iubită nu a fost tocmai fidelă sau că ascunde un secret din trecut pe care nu vi l-a spus niciodată. Poate motivele au fost tocmai pentru a vă proteja şi că ce s-a întâmplat în trecut nu mai contează. Este cazul să luaţi o decizie importantă pentru viaţa voastră.

Horoscop luni 3 august 2020. Balanță

Astăzi, Balanţele se vor confrunta cu foarte multe probleme. Mai ales dacă îşi propun să meargă la cumpărături. Va fi aproape imposibil să găsiţi ce vă doriţi, mai ales dacă vrei să vă schimbaţi garderoba. Tot astăzi, este posibil să te apuci de dietă. Va fi însă destul de dificil să vă decideţi asupra unei anume cure de slăbire. Cel mai bine ar fi să apelaţi la sfatul specialiştilor.

Scorpion

Scorpionul se luptă cu o insomnie şi s-ar putea să fie foarte obosit din cauza nopţilor pierdute certându-se cu un membru al familiei sau cu un partener de relaţie. Conflictul nu vă aduce nimic bun, iar stelele sunt aliniate astfel încât să vă permită o rezolvare calmă a situaţiei. Dacă aveți nevoie, nu ezitați să vă luați câteva ore libere într-un loc liniștit pentru a lucra la plăcerile voastre.

Săgetător

Săgetătorul astăzi poate genera mai multe probleme decât rezultate. În timp ce rezoluțiile vor veni, nu vă așteptați să le faceţi pe toate astăzi. Către sfârșitul zilei, nu uitați să renunțați la problemele nerezolvate de la locul de muncă sau în privinţa prietenilor dvs. și să vă bucurați de voi. Cei care sunt într-o relaţie sunt sfătuiți să acorde atenţia cuvenită celor de lângă ei.

Horoscop luni 3 august 2020. Capricorn

Se pare că ai foarte multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și nici șefii nu prea îți sunt alături. Bazează-te doar pe forțele tale și evită ripostele. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator. Dozează-ți eforturile și folosește doar remedii naturiste pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Spre sfârșitul zilei, planifica-ți cu atenție treburile pentru a doua zi.

Vărsător

Vărsătorii vor fi centrul atenţiei. Iar asta este de bine. Cei care se află într-o relație serioasă își vor găsi redescoperi partenerii. La serviciu, vei primi mult mai multă atenție decât de obicei. Sfatul astrelor pentru astăzi este să eviţi să cumperi electronice. Este posibil ca tot ce cumperi să coste mai mult decât merită. Seara, relaxează-te la o cină romantică, citeşte o carte bună.

Horoscop luni 3 august 2020. Pești

Peştii sunt cu capul în nori toată ziua. Indiferent de cât de multă treabă ai astăzi la locul de muncă, nu vreţi decât să staţi cu colegii la bârfe sau să faci orice altceva decât să lucrezi. Faci tot posibilul să te eschivezi de la sarcinile pe care le ai. Surprinzător, descoperi că şi prietenii tăi au avut aceeași problemă. În ultima parte a zilei, o să primeşti câteva veşti ciudate sau o ofertă neobișnuită.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top