Connect with us
Horoscop sâmbătă 19 septembrie 2020. Cine are parte de șansa vieții lui

Horoscop

Horoscop sâmbătă 19 septembrie 2020. Cine are parte de șansa vieții lui

Horoscop sâmbătă 19 septembrie 2020. Prima zi de weekend nu va fi la fel de bună pentru toți. Deși unii sperau să se bucure de timp liber, să se refacă după o săptămână încărcată, se pare că vor avea un weekend foarte aglomerat. În schimb, nativii altor zodii se vor relaxa, vor merge în excursii și vor face tot posibilul să scape de orice energie negativă. Află în ce categorie te regăsești, ce vei avea de făcut în prima zi de weekend și cum trebuie să gestionezi situațiile de azi. Horoscop sâmbătă complet pentru toate zodiile!

Berbec

Berbecii vor pierde contactul cu cei din jur și motivul este unul cât se poate de serios. Au de făcut planuri serioase cu privire la viitor, iar astăzi este momentul perfect pentru a începe. E nevoie de stabilirea unui nou buget, de recalculat datorii mai vechi, pe scurt, sunt lucruri serioase de făcut – care nu mai pot fi amânate. Nu e de mirare că berbecii se vor distanța, măcar pentru o perioadă, de viața agitată a prietenilor. Până la urmă nu au intrat zilele în sac!

Taur

Taurii nu vor fi în stare, astăzi, să pună deoparte gândurile confuze care îi macină de ceva vreme. Totul va fi un haos și veți avea mai multe întrebări existențiale decât de obicei: ‘De ce am nevoie de așa ceva?’, ‘Ce înseamnă de fapt asta?’ etc. Este foarte important pentru voi ca astăzi să vă concentrați foarte mult pe acele lucruri de care vă pasă cu adevărat. Lăsați deoparte lucrurile care vă solicită atenția și pe care nu le puteți desluși.

Citește aici horoscop luna octombrie

Gemeni

Fie că este vorba de o relație de lungă durată sau de una aflată la început, cei născuți în zodia Gemeni vor fi la un pas de a călca strâmb. Nativii flirtează și simt nevoia de a cuceri, de a-și pune în practică farmecele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să stea departe de ispite și tentații. De preferat ar fi să facă o călătorie spirituală.

Rac

Este foarte probabil ca intuiția și înțelepciunea celor născuți în zodia Rac să le fie puse la încercare într-un context care vizează prietenii și cunoscuții. Posibil ca nativii să audă vorbe, cu rol de bârfe, și să se grăbească să reacționeze, ceea ce contravine total principiilor și caracteristicilor lor personale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite impulsivitatea în decizii și acțiuni.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de noi începuturi, pe de o parte în zona sentimentală și partenerială, și pe de altă parte în sectorul prietenilor. Nu este exclus ca nativii să înceapă o poveste de iubire cu cineva din anturaj sau să cunoască un viitor partener de cuplu prin intermediul unui prieten. Pe de altă parte, nativii vor avea șanse mari să demareze un proiect sau să pună la cale un plan de viitor îndrăzneț. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să lămurească, prin dialog, o situație cu un prieten, cunoscut.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia astăzi de a pune piciorul în prag în fața șefilor sau în fața acelei persoane care reprezintă autoritatea în viața lor. Starea psihică și fizică va fi foarte bună și le va permite susținerea cu tărie și convingere a argumentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se avânte în preluarea de noi responsabilități care nu le aparțin și pentru care nu sunt plătiți.

Balanță

Este posibil ca pe un fond de autocritică sau de receptivitate scăzută la aprecierile celorlalți, cei născuți în zodia Balanță să se confrunte cu stări de apatie, nemulțumire interioară și decepție.Nativii sunt sfătuiți să vadă partea plină a paharului, mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce contextul necesar de a se pune în evidență din punct de vedere profesional. Trebuie doar să profite și să caute optimismul în interior.

Luna Nouă în Fecioară

Scorpion

Scorpionii vor să stea singuri, în prima zi de weekend, pentru a-și pune ordine în gânduri, iar această alegere e cât se poate de înțeleaptă. Sigurătatea este un aliat de neprețuit, care scoate la iveală cele mai sincere dorințe. Profită de moment și nu lăsa tentațiile să te scoată din ritm. Cea mai bună investiție este în propria persoană, nu în plăcerile de moment și în discuțiile lipsite de substanță.

Săgetător

Atitudinea Săgetătorilor față de viață se schimbă într-un mod semnificativ, după o serie de decizii clare. Cei care au făcut ceea ce trebuie, în ciuda dificultăților, vor culege în sfârșit roadele curajului lor și vor primi o doză serioasă de optimism. Iar asta acum, nu peste ani. Iar veștile bune se adună și pe plan financiar, acolo unde câțiva bănuți vor veni exact la momentul potrivit.

Capricorn

Pe Capricorni îi așteaptă o zi plină de laude. Un proiect la care ați lucrat foarte mult timp și în care ați investit timp și concentrare a fost încununat de succes, iar întreg meritul este al vostru. Oamenii din jur vor sesiza acest aspect și vă vor aprecia pentru profesionalismul și tenacitatea de care ați dat dovadă. Spre seară, gândiți-vă la viața personală. Dacă sunteți într-o relație, invitați-vă partenerul la cină. Dacă sunteți singuri, încercați să vă găsiți viitorul partener pe internet.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați și stimulați de acestă Lună Nouă în Balanță să facă schimbări la nivel de gândire, de principii și concepții de viață, iar aceste schimbări să le aducă noi oportunități. Va fi o perioadă în care interesul va fi canalizat în direcția călătoriilor și nu este exclus ca la drum să cunoască noi persoane de care să se atașeze, poate chiar să se îndrăgostească, să plece în străinătate sau să se înscrie la cursuri de edzvoltare personală, de perfecționare profesională.

Pești

Peștii își vor petrece ziua așa cum știu ei mai bine. Muncind cu spor și cu o rată foarte ridicată de productivitate. Tototdată, v-ați putea trezi cu mult mai multe lucruri de făcut decât într-o zi normală. Încercați să vă calmați. Le veți rezolva pe toate chiar și fără să vă stresați. Dacă nu veți asculta sfatul astrelor, spre după-amiază veți realiza că sunteți epuizați. Luați-vă cât mai multe pauze și veți reuși să treceți peste ziua istovitoare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top