Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Nouă în Scorpion

09.11.2017
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Nouă în Scorpion

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Luna Nouă în Scorpion, un eveniment care va marca toate zodiile. Află cine începe o nouă relație, cine câștigă mai mulți bani și cine face schimbări majore în carieră. Citește previziunile complete!

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie aduce, pentru toate zodiile, șansa de a face schimbări esențiale. Luna Nouă din data de 18 noiembrie va avea loc în zodia Scorpion, zodia renașterii și transformării.

Unii dintre noi vor renunța la relații superficiale sau nesatisfăcătoare pentru a se implica în parteneriate adevărate, profunde sau măcar pentru a-și liniști inima și mintea și a alege un nou drum.

Unii se vor orienta spre o nouă carieră sau, la actualul loc de muncă, își vor schimba atitudinea și obiectivele, începând să facă pași concreți spre succes.

Unii se vor concentra pe rezolvarea propriilor probleme, în timp ce alții vor fi preocupați în mod excesiv de problemele, secretele și slăbiciunile altora.

În unele relații de cuplu, dorința intensă și implicarea se vor împleti cu gelozia și încercarea de a deține controlul. În altele, iubirea se va împleti cu tendința de a-l „modela” și transforma pe partener.

Luna Nouă din 18 noiembrie va fi un eveniment special: conjunctura astrală a zilei se va repeta abia peste cca 12 ani! Atunci vor fi, din nou, împreună, în Scorpion, Soarele, Luna și planeta Jupiter.

În acest an, la momentul de Lună Nouă, în Scorpion se vor afla și planetele Venus și Mercur. Venus ne va încuraja să respingem relațiile, persoanele sau situațiile „superficiale” sau toxice, iar Mercur, să nu ne lăsăm atrași sau înșelați de aparențe.

Oportunitățile pe care le aduce această „combinație” astrală sunt extraordinare și ar fi bine să nu le ratăm!

Află ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru zodia ta! Citește horoscopul complet!

Berbecii trebuie să evite certurile. Altfel, ratează șansa de a fi sprijiniți financiar pentru proiectele personale. În cuplu, gelozia provoacă probleme…Citește aici continuarea horoscopului pentru Berbec!

Taurii singuri își pot întâlni sufletul-pereche. În cuplu, Taurii cer mai multă iubire sau mai multă implicare. La job, obțin succesul dorit…Citește aici continuarea horoscopului pentru Taur!

Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se mai implice în prea multe proiecte și să își facă timp pentru odihnă și relaxare…Citește aici continuarea horoscopului pentru Gemeni!

Racii mai acceptă situații pe care, până acum, le treceau cu vederea. În plan sentimental, ies din carapace și cred, din nou, în iubire…Citește aici continuarea horoscopului pentru Rac!

Leii schimbă prioritățile și încep să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei. Mulți nativi vor să se mute în casă nouă…Citește aici continuarea horoscopului pentru Leu!

Fecioarele primesc o mulțime de vești și de invitații. Nativii singuri se îndrăgostesc de persoane cu care comunică perfect din prima clipă…Citește aici continuarea horoscopului pentru Fecioară!

Balanțele muncesc mai mult și își suplimentează veniturile dar își schimbă atitudinea față de bani. Încep să fie mai chibzuite…Citește aici continuarea horoscopului pentru Balanță!

Scorpionii sunt vedetele săptămânii: ei sunt ajutați de astre să se schimbe și, astfel, să atragă în viața lor oameni noi și situații noi…Citește aici continuarea horoscopului pentru Scorpion!

Săgetătorii se pot detașa de trecut, deși foste iubiri încearcă să se întoarcă în viața lor. În plan peofesional se pregătesc de mari schimbări…Citește aici continuarea horoscopului pentru Săgetător!

Capricornii sunt remarcați de persoane importante. Astrele îi ajută să se află în locul potrivit, la momentul potrivit…Citește aici continuarea horoscopului pentru Capricorn!

Vărsătorii aunt promovați la actualul job sau primesc noi oferte. Mulți nativi se implică în proiecte caritabile. Iubirea le dă, și ea, târcoale…Citește aici continuarea horoscopului pentru Vărsător!

Peștii investesc în propria persoană și, dacă e cazul, se pot vindeca se teama de a călători, de a iubi și de a-și schimba destinul…Citește aici continuarea horoscopului pentru Pești!