Connect with us
Horoscop saptamanal 16 - 22 mai 2016. Capricornul se intristeaza

Horoscop

Horoscop saptamanal 16 – 22 mai 2016. Capricornul se intristeaza

Horoscop saptamanal 16 – 22 mai 2016. Capricornul se intristeaza in incercarea de a intelege de ce anumite persoane il evita. Vezi ce iti rezerva astrele dupa intrarea Soarelui in zodia Gemeni (20 mai).

Previziuni detaliate pentru saptamana 16.05 -22.05.2016!

Berbec

Putina autocenzura nu iti strica in perioada ce vine. Vei fi nevoit sa taci atunci cand iti va veni sa spui cele mai mari grozavii din lume. Nu de alta, dar orice vorba spusa aiurea, chiar si daca nu o gandesti, te poate afecta foarte mult din punct de vedere profesional. In dragoste totul va decurge ca la carte, cu mici exceptii (discutii sterile) in zilele de vineri si sambata. Zile favorabile: marti, miercuri si joi.

Taur

Va fi o saptamana excelenta pentru tine. In sfarsit vei castiga suficient timp pe care sa il petreci cu oamenii la care tii cu adevarat. Vei reusi sa finalizezi cateva sarcini importante care iti pot aduce bani. E posibil sa incepi chiar si un curs de profesionalizare de care esti extrem de incantat. Zile favorabile: luni si marti.

Care au fost zodiile celor 12 apostoli

Care sunt cele mai agresive zodii

Gemeni

Tentatiile de tot felul iti vor da tarcoale in perioada urmatoare. Patimile tale nu vor disparea oricat de mult ai crede ca poti avea control asupra situatiilor, iar crizele de gelozie iti vor schimba complet perspectiva despre cine esti tu intr-o relatie de dragoste. Zile favorabile: miercuri si vineri.

Rac

Principala ta preocupare in perioada cuprinsa intre 16 si 22 mai, in special din 18 mai incolo, va fi restabilirea acelui echilibru interior dupa care tanjesti de ceva vreme. Curatenia sufleteasca va continua cu pasi la fel de mici, dar bine facuti. Zile favorabile: sambata si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top