Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 28 august-3 septembrie 2017. Probleme cu banii, idile la serviciu, bârfe și jocuri de culise...

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 28 august-3 septembrie 2017

Horoscop săptămânal 28 august -3 septembrie 2017 Oana Hanganu. O aventură sentimentală iese la iveală. Află ce zodie este vizată! Citește previziunile complete!

Berbecii au parte de „nori negri” la serviciu, dar, din fericire, și de intervenția unui protector secret…Citește continuarea aici!

Taurii găsesc un document rătăcit sau primesc o aprobare oficială, așteptată de multă vreme… Citește continuarea aici!

Gemenii au idei strălucite la serviciu, dar șefii le resping, din motive financiare. Să aibă răbdare… Citește continuarea aici!

Racii pierd bani dacă fac investiții la recomandarea familiei. Mai bine ar cere sfatul unui specialist… Citește continuarea aici!

Leii au chef de vorbă, dar n-au chef să îi asculte pe alții. Monologul lor îi enervează chiar și pe prieteni…Citește continuarea aici!

Fecioarele exagerează cu cheltuielile pentru că vor să arate perfect sau să fie gazde perfecte… Citește continuarea aici!

Balanțele au chef de distracție, dar o urgență legată de copii le va obliga să își schimbe planurile… Citește continuarea aici!

Scorpionii trebuie să își facă timp pentru persoana iubită. Altfel, reproșurile le vor face viața amară… Citește continuarea aici!

Săgetătorii fac pași importanți spre o promovare la serviciu. Primesc sarcini dificile, dar se descurcă… Citește continuarea aici!

Capricornii sunt exagerat de sensibili la critici și „fac din țânțar armăsar” și acasă, și la locul de muncă… Citește continuarea aici!

Vărsătorii renegociază un proiect profesional sau reiau discuțiile privind viitorul relației de cuplu….Citește continuarea aici!

Peștii care au ceva de ascuns au și probleme. O aventură sentimentală iese la iveală și le dă viața peste cap… Citește continuarea aici!

Horoscopul săptămânii 28 august- 3 septembrie anunță evenimente importante în fiecare zi:

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie 2017 este marcat de revenirea planetei Mercur în zodia Leu, în data de 31 august.

Revenirea planetei Mercur în zodia Leu este o consecință a tranzitului său retrograd, început în 13 august.

Astfel, în prima parte a săptămânii, Mercur va fi retrograd în zodia Fecioarei, iar din 31 august până în 5 septembrie, va fi retrograd în zodia Leu. Din 5 septembrie, va reveni la mersul direct.

Deocamdată, în săptămâna 28 august-3 septembrie, problemele provocate de tranzitul retrograd mercurian se vor menține.

Acestora li se vor adăuga și cuadraturile formate de Lună cu Marte, cu Mercur, cu Neptun și cu Jupiter, aspecte care vor menține, de-a lungul săptămânii, un climat conflictual și riscant.

Mai mult, acesta va culmina cu așa-numita conjuncție dintre planeta Războiului, Marte și planeta Comunicării, Mercur, în ziua de 3 septembrie.

În tot acest timp, Soarele își va urma traseul prin zodia Fecioară, accentuând spiritul critic și obsesia pentru detalii, iar Venus, aflată în Leu, va amplifica dorința de succes și pofta de cuceriri și aventură.

Se anunță o săptămână plină de neprevăzut și de dezvăluiri, în care vorbele și informațiile despre adversar (în special cele legate de viața lui sentimentală) vor fi cele mai puternice arme.

Dar, pentru că informațiile vor veni în cascadă și multe dintre ele vor fi trunchiate sau false, e bine să verificăm tot ce ni se spune și tot ce aflăm.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top