Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii nu se pot concentra la serviciu din cauza unor probleme de familie. Banii vin, dar se duc pe datorii vechi.

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie pentru zodia Taur începe cu o atenționare adresată nativilor care pleacă în călătorie sau susțin un examen ori un interviu.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Luni, aceștia își pot pierde actele sau, la examene, din cauza emoțiilor, bravează, par aroganți și pot pierde pe mâna lor.

Marți, problemele cu care se confruntă o rudă apropiată impun o rapidă implicare a nativilor Taur.

Aceștia lipsesc, în prima parte a zilei, de la serviciu sau nu se pot concentra pe deplin asupra sarcinilor primite și s-ar putea să fie nevoiți să lucreze peste program.

Miercuri le intră bani în cont sau primesc vești bune legate de un credit solicitat, iar joi trebuie să plătească o datorie.  

La serviciu, șefii îi apreciază pentru ideile lor, iar colegii îi ajută să le pună în practică.

Vineri, Taurii primesc informații contradictorii sau incomplete privind investițiile pe care vor să le facă sau proiectele pe care vor să le demareze și au nevoie de opiniile unor specialiști.

În weekend, preferă confortul de acasă și timpul petrecut în compania persoanei iubite.

Cei singuri pot face cunoștință cu persoane interesante, prin intermediul rudelor, dar ezită să facă primul pas spre o relație, chiar dacă se îndrăgostesc la prima vedere.

Duminică refuză invitațiile primite, pentru a petrece o zi  „în doi” și au timp berechet pentru a discuta cu partenerul de viață despre relația lor și pentru a face planuri de viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top