Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 10-16 iulie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii își fac prieteni noi și se promovează pe internet. Acum pot primi job-ul vânat de multă vreme

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie anunță un start dificil  pentru nativii Vărsător care au, la serviciu, restanțe din săptămâna precedentă.

Citeste si: Horoscop Berbec / Horoscop Taur / Horoscop Gemeni / Horoscop Rac / Horoscop Leu / Horoscop Fecioară / Horoscop Balanță /  Horoscop Scorpion /  Horoscop Săgetător / Horoscop Capricorn / Horoscop Vărsător /  Horoscop Pești

Cei care nu au astfel de probleme, vor beneficia din plin de prezența Lunii în zodia lor.

Mai mult, în zilele de luni și marți, Vărsătorii vor fi favorizați de armonia dintre Lună și Venus, planeta Iubirii, aflată, acum, chiar în casa Iubirii din astrograma Vărsătorilor. Cei singuri își pot găsi sufletul-pereche.

Miercuri, Vărsătorii vor ieși în oraș cu prietenii sau își vor face noi prieteni pe rețelele de socializare.

Ziua de miercuri este perfectă și pentru promovarea afacerilor sau pentru depunerea C.V.-ului pe site-uri de specialitate, în vedere obținerii unui job mai bun.

Joi, Vărsătorii primesc bani, dar se vor grăbi să meargă la cumpăraturi. Contul se va goli rapid, iar asta va provoca discuții în familie.

Vineri, Vărsătorii vor primi vești bune la serviciu sau legate de un job pe care  „vânează” de mai mult timp, posibil la o companie internaională sau în străinătate.

În weekend, nativii Vărsător nu vor reuși să se odihnească decât dacă își închid telefonul și renunță la internet.

Altfel, vor avea o agendă încărcată!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top