Connect with us
Horoscop vineri 15 mai 2020. Unele zodii se bazează astăzi pe intuiție

Horoscop

Horoscop vineri 15 mai 2020. Unele zodii se bazează astăzi pe intuiție

Previziuni pentru toate zodiile vineri. Găsești aici horoscop vineri 15 mai 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de vineri aduce vești bune pentru anumite zodii.

Horoscop vineri 15 mai 2020. Berbec

Berbecii au parte azi de o zi a extremelor. Treceți foarte repede de la agonie la extaz și aveți parte de sentimente contradictorii. Trebuie să țineți sub control aceste trăiri și să nu le permiteți să vă afunde într-o stare din care să ieșiți cu greu. Aceste momente au și ele rolul lor, depinde de voi să le găsiți sursa și însemnătatea. Folosiți-vă intuiția cât de mult puteți.

Taur

Nu aveți astăzi motivația necesară pentru a vă implica în anumite acțiuni, deși de obicei beneficiați de toate atuurile necesare: determinare, încredere și voință. Astăzi, ceva parcă vă ține pe loc și nu vă lasă să performați. Deși intuiția poate ajuta de această dată, nu vă încredeți total în ea. Ați face față cu mare succes, nu dați cu piciorul unei asemena șanse.

Gemeni

Gemenii se pricep de minune să aplaneze conflicte. Spiritele se încing azi la nivelul grupului și voi sunteți cei care reușesc să aducă situația la normal. Deși, uneori, săgețile se vor orienta către voi, le veți îndepărta și vă veți continua misiunea. Vei ieși foarte obosit din acest conflict, însă satisfacția că ai putut ajuta va fi mult mai mare, la fel și mulțumirile celorlalți.

Horoscop vineri 15 mai 2020. Rac

Astăzi te vei afla în preajma unui prieten mai matur, de la care vei primi cele mai prețioase sfaturi. Poate fi vorba de un job sau o investiție care merită. Orice ar fi, nu rata această ocazie, pentru că ai putea regreta. Puteți duce prietenia voastră la cel mai avansat nivel după această discuție. Și el va avea de câștigat de pe urma ta, pentru că-i vei împărtăși idei interesante.

Leu

Analizează cu atenție situația în care te afli. Nu încerca să o pui doar într-o lumină bună și să te minți că totul e roz. Acceptă că pe undeva este o greșeală, ceva nu miroase bine. Poate fi vorba chiar de o minciună. Deși intuiția îți spune să mergi mai departe fără probleme, n-o asculta din prima și asigură-te.  Arată-te dispus să încerci şi alte soluţii, poate mult mai bune decât cele la care te gândeai.

Fecioară

Ai o atitudine superficială azi, ceea ce ar putea stârni reacții neplăcute din partea celorlalți. În special cei maturi se vor arăta nemulțumiți de felul în care tratezi lucrurile și te vor putea acuza de faptul că ești imatur. Nu toți îți înțeleg glumele, așa că trebuie să fii atent la ele, pentru a evita orice conflict. Nu lua totul peste picior și adaptează-te în funcție de împrejurări.

Balanță

Astăzi vă aflați în subordinea mai marilor voștri care vă sufocă cu superioritatea pe care o emană prin toți porii. Cu toate acestea, vă supuneți și acceptați ce vi se zice, fără a provoca alte probleme. Obișnuiți-vă cu gândul că mai aveți puțin de suportat, după care veți ocupa o poziție la fel de importantă și veți vedea cum vă simțiți în pielea cuiva care conduce.

Scorpion

Se pare că astăzi, tocmai cei apropiați sunt cei care se opun ideilor tale și nu te încurajează deloc. Totuși, analizează refuzul lor și poate vei descoperi că, undeva, au dreptate și te-ai putea orienta. Nu te ambiționa să mergi pe drumul tău fără a ține cont de prieteni și familie. De cele mai multe ori, ei nu îți vor decât binele. Nu te supăra pe ei, te pot ajuta.

Săgetător

Dacă azi aveați plănuită o călătorie, s-ar putea să o amânați. Situația nu vă ajută deloc și nimic nu merge așa cum ați plănuit. Poate veți apuca să părăsiți domiciliul, dar veți face cale întoarsă înainte să ajungeți la destinație. Există posibilitatea ca vremea să fie principalul inamic azi. Fiți calm și răbdător, încercați să nu faceți din această călătorie un chin.

Capricorn

Astăzi veți reîmprospăta informații din trecut, pe care le veți folosi în acțiunile actuale. Experiențele anterioare seamănă cu cele din prezent, ceea ce vă va ajuta enorm. Merită să repeți o acțiune care prima dată s-a încheiat cu bine și v-a adus un succes remarcabil. Lucrurile vor merge rapid, ca pe roate, pentru că aveți toate resursele necesare.

Vărsător

Fii mai rezervat în ceea ce privește cumpărăturile. Nu cheltui inutil banii, pe investiții de care nu ai nevoie acum și nu fac nimic decât să te lase cu o gaură în buget. Nu te gândi că azi ai o situație materială bună, gândește-te că mâine nu va mai fi la fel și poate vei trece printr-o criză financiară. Fii chibzuit și taie de pe listă ce este în plus și nu te ajută.

Pești

Cei din jur nu te încurajează în proiectele tale. Din contră, te judecă și încearcă să te demoralizeze. Arată-le că nimic nu te poate opri și că vei reuși tot ce ți-ai propus, chiar și fără sprijinul lor. Ești ambițios, determinat și puternic. Ai toate armele necesare în această luptă nu merită să te laşi copleşit de starea negativă pe care ceilalți ţi-o induc.

Citește aici și horoscopul lunii mai sau află cum se schimbă sensul vieții.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top