Connect with us
Horoscop vineri 7 august 2020. Se anunță o zi cu noroc pentru aceste zodii

Horoscop

Horoscop vineri 7 august 2020. Se anunță o zi cu noroc pentru aceste zodii

Previziuni pentru toate zodiile vineri 7 august 2020. Găsești aici horoscop vineri 7 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la finalul săptămânii.

Horoscop vineri 7 august 2020. Berbec

N-are rost să stai și să treci azi în revistă motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte și tristețea pentru că apăr suficiențe ocazii de a zâmbi și a te eliberă de toate. Primești un cadou pe care nici nu-l așteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai vești. Mai mult, este și o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi,  pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relații prea bune sau să-ți ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

Taur

Ca să ajungi acolo unde ți-ai propus, ai și niște condiții de respectat, pentru că nu ți se oferă nimic pe tavă. Trebuie să respecți niște criterii, să accepți unele reguli impuse de alții mai puternici, dar vei vedea că merită să faci acest lucru. Condițiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atât de mare de făcut, că atare fă cum ți se spune și vei fi răsplătit. Nu poți fi doar tu, întotdeauna, conducătorul unei acțiuni, ci mai trebuie să te supui și ordinelor altuia.

Gemeni

Nu te lăsa influențat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoștințele tale, că atare nu te compară cu ei. Lasă-i pe aceștia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse și o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obții este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăți negative? Unii nu știu altceva decât să critice și să pună altora bețe în roate, dar numai de ține depinde să nu te lași oprit.

Rac

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce ți faci griji cu privire la verdictul acțiunii care te preocupă acum. Adevărul învinge, deci liniștește-te, nu te mai frământă atâta cu scenarii cu tentă negativistă, pesimistă, panicardă, văzând în jurul tău doar inamici care umblă cu mijloace incorecte. Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal și nimeni nu se poate opune acestei situații. Cât timp tu faci totul la carte și nu te simți vinovat de nimic nepotrivit situației de fata, vei ajunge mult mai repede la victoria finală.

Horoscop vineri 7 august 2020. Leu

În sfârșit soare și pe strada ta: e o zi frumoasă, fară ca vreun nor strice orele petrecute în compania persoanei iubite. Totul e în perfectă armonie, ca un joc în care răsfățați unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordezi o atitudine copilărească, ceea ce-l face pe partener se simtă mai important în ochii tai. Ai în mâinile tale fericirea celuilalt și faci tot posibilul i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă tine e la cote maxime, dorind -i dăruiești celui drag tot ce are nevoie.

Fecioară

Pune-ţi o dorinţă, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ţi asculte toate comenzile! Nu e o joacă, e chiar ceva cât se poate de real, dar pentru ca dorinţa ta să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ţi mai aminti că ai mai trecut prin astfel de momente şi nimic n-a ieşit, că ai mai avut astfel de dorinţe şi nu s-au materializat, pentru că a face comparaţie mereu cu trecutul nu e decât o formă de a-ţi tăia singur creanga de sub picioare.

Horoscop vineri 7 august 2020. Balanță

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi afla o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

Scorpion

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ți se adresează cei pe care îi iubești. Au și ei problemele și nervii lor, și tot tu trebuie fii cel care tolerează atitudinea lor un pic cam agresivă. Dacă vezi nu sunt în apele lor, lasă-i în pace, nu mai turna și tu gaz pe foc cu tot felul de reproșuri sau critici, așteaptă le treacă, pentru vor aprecia mai mult înțelegerea de care dai dovadă tăcând și suportându-le nazurile, decât daca ai începe le atragi atenția în fiecare clipa sunt nervoși, arțăgoși, nepoliticoși. Tu cu ai face dacă ai fi în locul lor?

Săgetător

Ai avut încredere în rezultatele către care ai pornit cu ceva timp în urmă, deşi multă lume spunea că doar visezi, dar iată că visul tău a prins contur şi deja poţi să-l atingi. Visul tău e realitate acum şi te poţi lăuda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovada vie că tu nu glumeşti atunci când îţi propui un ţel măreţ. Tu visezi îndrăzneţ, clădeşti acel drum cu multă încredere iar la final prezinţi tuturor roadele muncii tale. Ai încredere că ai pornit pe un drum care, cu siguranță, îți va aduce succesul la care speri de multă vreme.

Capricorn

Nu cu nervi și nici cu ambiție vei depăși situația în care te afli acum, ci cu enormă toleranță. Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru prezența lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de câte ori vei ridica tonul, partenerul de viață te va trage de mânecă. Dacă vii nervos acasă, copiii te vor înconjura cu iubire și distracție și vei uita motivele de supărare de peste zi. Cel mai bun medicament împotrivă tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasă toate grijile la ușă atunci când te întorci acasă și primește leacul lor miraculos!

Horoscop vineri 7 august 2020. Vărsător

Vărsătorii se vor simţi obligaţi, astăzi, să dicute cu o persoană de încredere pentru rezolvarea unei probleme. Încetaţi să credeţi că puteţi schimba lumea singuri şi apelaţi la ajutorul celor dragi. Aceasta este singura soluţie pentru a putea remedia o situaţie, înainte ca lucurile să degenereze. Astrele vă recomandă să evitaţi să vă puneţi în pericol astăzi, motiv pentru care ar trebui să rămâneţi acasă şi să nu porniţi la un drum lung, pentru că nu veți avea un succes prea mare, lucrurile nu merg deloc prea bine astăzi.

Pești

Peștii trebuie să se impună, astăzi, în faţa celor care au luat în râs toate performanţele voastre din ultima vreme. Aţi ignorat până acum toate glumele, însă este prea mult. Luaţi atitudine, însă evitaţi conflictele care ar putea degenera. Explicaţi punctul vostru de vedere celor cu care lucraţi şi încercaţi să îi faceţi să înţeleagă. În cazul celor care vor continua, nu vă obosiţi să ripostaţi. Tot astăzi veţi întâlni o persoană cu care veţi lega o frumoasă şi lungă prietenie.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top