Connect with us
Horoscop zilnic: 6 mai 2020. Află care sunt zodiile puse la încercare azi

Horoscop

Horoscop zilnic: 6 mai 2020. Află care sunt zodiile puse la încercare azi

Previziuni pentru toate zodiile marți. Horoscop zilnic, 6 mai complet pentru zodia ta. Află de aici dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit la mijlocul săptămânii, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute.

Berbec

Ai putea primi azi o șansă unică, însă vei avea tendința să o înlături. Nu poți crede că acest lucru ți se întâmplă tocmai ție și riști să pierzi o oportunitate cu care nu te vei mai întâlni. Învață să primești binele în viața ta cu inima deschisă și scapă de ghinionul pe care ți-l însușești fără rost. În acest moment, norocul te urmărește și ar fi bine să nu fugi prea mult de el.

Taur

Taurii intră într-un conflict din care ies, însă, victorioși. Se vor folosi de toate armele și argumentele pe care le dețin și vor demonstra că au dreptate. Îi priviți cu superioritate pe cei care nu au urmat cursul drept și acum se află într-un moment neplăcut. Sunteți mândri de reușitele voastre și vă aflați într-o poziție favorizată față de rivalii voștri care au încercat să câștige prin abaterea de la reguli.

Gemeni

Trăiește clipa! După acest principiu ar trebui să te ghidezi. Nu mai încerca să treci repede de la o etapă la alta, fără a te bucura de emoțiile clipei. Așa cum ceilalți extrag din aceste momente tot ce e mai frumos, și tu ar trebui să profiți de ce îți oferă viața. Va veni un moment când îți vei dori să fi stat mai mult într-un anumit moment al vieții și vei fi cuprins de regrete.

Rac

Racii sunt pe punctul de a comite un fapt neplăcut azi. Cineva apropiat, despre care credeți că vă vrea binele, vă va împinge spre lucruri care nu vă aduc prea multă cinste. Vă îndreptați către un mare eșec și riscați să picați în plasa unei persoane care vă influențează negativ. Nu faceți nimic ilegal și nu credeți că  veți reuși vreodată dacă apelați la tehnici care nu sunt conform legii.

Leu.

Ești implicat într-un proiect care îți ocupă mult timp și te stoarce de energie. Se apropie momentul în care vei fi nevoit să faci o schimbare în viața și programul tău. Poate nu ești pregătit acum să iei decizii importante. Ești mult prea obosit și nu te poți concentra. Ia acest timp ca pe un răgaz pentru a-ți pune ordine în idei și stabilește-ți cea mai bună strategie. Când ești pregătit, acționează!

Fecioară

Astăzi vei primi vești de la prieteni care se află în suferință. Fie că au probleme financiare, fie că au întâmpinat dificultăți în relația de cuplu, toate acestea par să te afecteze. Detașează-te, totuși, și acceptă că asta e viața, nu poți să iei asupra ta greutățile lor. Nu te încărca de energii negative și încearcă să îi ajuți cu sfaturi și vorbe bune. Doar atât poți face pentru ei.

Balanță

Balanțele trec azi prin momentele de instabilitate. Ziua de miercuri va fi o zi a extremelor și vor putea trece într-o clipă de la agonie la extaz. Acum ești jos, simți că nu mai ai putere și resurse să depășești impasul, și imediat te regăsești și-ți recapeți speranțele. Nici fericirea, dar nici tristețea nu durează o veșnicie, așa că nu-ți pierde curajul niciodată. Așa e viața, cu bune și rele!

Scorpion

Zilele astea vei petrece timp în preajma oamenilor mai mult decât oricând! Vei întâlni persoane noi, de la care vei avea câte ceva de învățat. Vei realiza că împărtășiți aceleași idei și aveți aceleași pasiuni. Fii atent la cei care te înconjoară azi, unul dintre aceștia ți-ar putea deveni cel mai de nădejde prieten. Tot ce contează e să știi unde să-l cauți și să filtrezi corect informațiile pe care le primești.

Săgetător

Deși muncești mult și uneori nu ai timp de tine, se pare că primești sprijin de la cei din jurul tău. Ești foarte norocos să ai alături oameni care te susțin și care au ușa mereu deschisă pentru tine. Oamenii din jurul tău se vor implica cu drag în proiectele tale și vor aduce un beneficiu semnificativ în munca ta. Muncești cu drag și sport, atâta timp cât beneficizezi de toate resursele necesare, dar și de oamenii potriviți.

Capricorn

Deși depui eforturi surprinzătoare, merită! Rezultatele nu vor ezita să apară, în special cele de ordin financiar. Lucerzi cu plăcere și asta te ajută cel mai mult. Reușitele vin la oamenii dedicați și ambițioși, care își iubesc meseria. Oricât de greu ar părea, satisfacția că vei avea conturile pline și te vei bucura de laudele și recunoștința celor din jur te ajută să nu renunți. Ești motivat din toate direcțiile și vei reuși tot ce ți-ai propus.

Vărsător

Ai multe de făcut azi, iar responsabilitățile vin din toate părțile. Deși proiectele în care ești implicat te solicită, tot familia rămâne pe primul loc. Fie că este vorba de timp petrecut cu cei dragi, treburi gospodărești sau teme cu cei mici, îți vei face timp pentru toate, pentru că ești un familist convins și știi câtă nevoie au ceilalți de tine. Nimic nu este mai satisfăcător decât bucuria celor pe care îi iubești.

Pești

Afli azi lucruri neplăcute despre persoanele pe care le admirai. Ceea ce ajunge la urechea ta te face să îți schimbi părerea despre acești oameni, deși nu ai vrea. Dacă te iei după cele auzite, s-ar putea ca restul acestei zile să fie un eșec. Încearcă să lupți împotriva veștilor proaste și să te ferești cât mai tare de eșec. În plus, nu te privesc pe tine aceste noțiuni și ai putea să te detașezi ușor de situație, pentru a evita alte complicații.

Citește aici și horoscopul lunii mai sau horoscopul săptămânal.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top