Connect with us
Horoscopul zilei de 8 mai 2020. Ziua de vineri nu aduce vești prea bune

Horoscop

Horoscopul zilei de 8 mai 2020. Ziua de vineri nu aduce vești prea bune

Previziuni pentru toate zodiile miercuri. Citește aici horoscopul zilei de 8 mai complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de vineri, la sfârșitul săptămânii, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute.

Horoscopul zilei de 8 mai 2020. Berbec

Neatenția și superficialitatea te-ar putea costa enorm. Nu trata lucrurile de parcă nu ai avea nimic de pierdut și îți permiți să iei totul ca pe o joacă. O vorbă spusă la nervi ți-ar putea strica reputația. O glumă nereușită poate schimba părerea celorlalți despre tine, deși nu ai făcut-o cu vreun scop răutacios. Unii oameni nu îți înțeleg umorul, deci nu risca să-ți strici imaginea de om serios.

Taur

Nu te mai stresa pentru un eveniment de care ești sigur că va veni. Lasă lucrurile să vină de la sine și nu te mai lăsa influențat de cei care încearcă să-ți prezinte acest moment în cele mai sumbre moduri. Nu dezvolta o obsesie în această direcție, pentru că el se va desfășura așa cum este programat, nu poți schimba nimic prin gândurile tale negativiste.

Gemeni

Nu trata sarcinile pe care le primești de parcă ar fi cele mai simple. Pentru a nu supăra pe nimeni, iei asupra ta prea multe responsabilități. Vrei să dovedești că te poți descurca cu două lucruri deodată, dar tinzi să nu duci la bun sfârșit niciunul. Deși par lipsite de dificultate, se va dovedi că vor apărea și piedici care îți vor testa limitele.

Rac

Racii nu trebuie să urmeze exact ce le spune o persoană despre care cred că le știe pe toate. Nu trebuie să le pui la îndoială pregătirea, însă este de datoria ta să te informezi. Mai sunt și alți oameni care te pot îndruma și-ți pot oferi cele mai bune sfaturi, așa că ai încredere și în aceștia. Nu poți risca să eșuezi, așa că trebuie să faci totul ca la carte.

Leu

Succesul din trecut te motivaeză și îți dă încredere în toate proiectele de acum. Astăzi ai parte de o nouă reușită și culegi victorie după victorie. Toate aceste semne îți dau o atitudine pozitivă și te simți un adevărat învingător. Păstrează-ți această viziune și vei vedea că toate vor merge ca pe roate dacă ai încredere în tine și nu renunți niciodată.

Fecioară

Ai grijă cum le prezinți celorlalți situația în care te afli. Poate nu vrei ca ei să vadă ce trăiești și ce ți se întâmplă cu adevărat și tinzi să apelezi la anumite trucuri pentru a te acoperi. Fii atent, însă, pentru că adevărul va ieși la iveală și ceilalți își vor forma o părere nepotrivită despre tine. Nu promova informații greșite, care induc în eroare. Fii sincer, oricât ar fi de greu.

Balanță

A venit momentul să îți rezolvi problemele de natură financiară. Primești o sumă importantă de bani care îți va aduce satisfacție. Ziua aceasta o vei dedica investițiilor, cumpărăturilor și îți vei achita datorii vechi, care deja te stresau. Ziua de vineri se va încheia într-omanieră plăcută, plină de satisfacție. Astfel, vei vedea că banii chiar aduc fericirea!

Scorpion

Scorpionii vor pune punct unei etape din viața lor care nu le mai aducea nicio satisfacție. Deși până acum le-a fost greu să renunțe, își vor lua inima în dinți și vei face tot ce stă în beneficiul tău. Profită de ocazie și înțelege că acest sfârșit dă o șansă unui nou început de care te vei bucura din plin. Ți-ai învins teama de a spune STOP și ai renunțat la tot ce te ținea în loc.

Săgetător

Brusc, te vei trezi cu portofelul gol! Dacă ieri stăteai bine la acest capitol și îți permiteai orice, astăzi vei vedea că trebuie să te chibzuiești. Acesta este rezultatul acțiunilor tale, cheltuind mai mult decât era necesar. Așadar, găsește o modalitate de a ieși din acest impas, renunță la cheltuielile inutile, pentru a nu face o altă greșeală financiară.

Capricorn

Capricornul nu este azi în apele lui și pare mai trist decât întotdeauna. Un secret te macină și parcă ai vrea să-l destănui cuiva, însă trebuie să fii atent. Nu ai lângă tine oamenii care te pot sprijini într-o asemenea situație. Dacă îi analizezi mai bine, ei sunt mai împovărați de griji decât tine, iar un sfat de la ei nu te-ar ajuta cu nimic. Rezolvă-ți singur această problemă și ai grijă de slăbiciunile tale.

Vărsător

Te afli în preajma unor persoane cu care nu te identifici. Nu-ți găsești locul în acest anturaj, dar trebuie să gestionezi situația așa cum trebuie. Încearcă să colaborezi cu fiecare dintre ei și faceți schimburi de idei, s-ar putea să ajute. Veți ajunge, în final, la un numitor comun și atitudinea voastră se va putea schimba dacă aveți o comunicare eficientă.

Pești

Detașează-te de atmosfera tensionată pe care o produc ceilalți. Ai lucruri mult mai frumoase la care să te gândești și idei interesante pe care să le pui în practică. Cei din jurul tău sunt agitați. Parcă au uitat complet de înțelegere și politețe și ridică tonul la orice. Nu intra în starea lor și nu pune la suflet răutățile. Păstrează-ți calmul și zâmbește!

Citește aici horoscopul lunii mai sau vezi cum se schimbă sensul vieții tale.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top