Connect with us
Mercur intră în Scorpion. Află cum va influența acest eveniment astrologic zodiile

Horoscop

Mercur intră în Scorpion. Află cum va influența acest eveniment astrologic zodiile

Mercur intră în Scorpion la 27 septembrie. Este unul dintre dintre cele mai așteptate evenimente astrologice, care va provoca numeroase schimbări și la va aduce multe surprize zodiilor. Mercur este văzut ca o planetă mesageră, o planetă oportunistă, care îi îndeamnă pe nativi să acționeze pentru propriul bine, ceea ce înseamnă că zodiile vor acorda mai multă atenție relației de cuplu, stării lor de sănătate, precum și altor nevoi. Fiți atenți, ar putea fi dezvăluite în această perioadă secrete pe care nu ați vrea să le știe nimeni niciodată.

Mercur intră în Scorpion. Schimbări majore

Mercur intră în Scorpion în doar câteva zile, mai exact la 27 septembrie. Este indicat ca în această perioadă să nu iei decizii majore sau să semnezi acte care să te „lege” de cineva sau ceva, pentru că s-ar putea ca această decizie să nu fie luată tocmai conștient, ci într-un moment de rătăcire, din grabă.

Toate semnele zodiacale vor fi, într-o măsură mai mare sau mai mică, afectate pe plan sentimental. Unele zodii ar putea începe relații noi sau s-ar putea întoarce la o fostă iubire, unde simt că au lăsat lucrurile neterminate și este nevoie de o nouă intervenție. Nu vă bucurați prea mult, pentru că majoritatea oamenilor vor fi împotriva acestei decizii și vă vor determina să renunțați, vă vor convinge că nu așa trebuie să acționați.

În plus, există șansa să se îmbunătățească remarcabil comunicarea cu partenerul de viață și veți avea șansa să vorbiți mai mult acum, să spuneți ce v-ați dori și ce planuri aveți în minte. După o perioadă în care ați fost confuzi și nehotărâți, în care părea că totul se va destrăma rapid, a venit timpul să vă stabilizați și să luptați mai mult pentru ceea ce iubiți. Împăcarea poate apărea și în relațiile unde partenerii s-au despărțit, dar au mai păstrat, pe alocuri, legătura.

Evită pe cât posibil bârfa, cuvintele răutăcioase şoptite pe ascuns şi acuzaţiile grave, dar nefondate, pentru că v-ar putea pune într-o imagine negativă și sigur nu v-ați dori. Vă paște o mare transparență în această perioadă, ceea ce ar trebui să vă facă atenți la tot ceea ce faceți. Foarte ușor, răul se poate întoarce împotriva voastră și vă va urmări multă vreme.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top