Connect with us
Mihai Voropchievici: Schimbări uluitoare pentru 5 zodii în 2019. Se transforma decisiv

Horoscop

Mihai Voropchievici: Schimbări uluitoare pentru 5 zodii în 2019. Se transforma decisiv

Mihai Voropchievici a arătat topul celor 5 zodii care se vor transforma radical în 2019. Taurii sunt unii din cei 5 norocoși. Vezi video mai jos.

Zodii care se transformă decisiv

TAUR – Ai incredere în tine, ieși din starea din confort și adaptează-te.

TAUR - Ai incredere în tine, ieși din starea din confort și adaptează-te.

TAUR – Ai incredere în tine, ieși din starea din confort și adaptează-te.

Capricorn – Este atât de introvertit, niciodata nu se exteriorizează, are nevoie să pună lucrurile pe tavă pentru că altfel nu va reuși. Trebuie să-și recunoscă slăbiciunile și fricile pentru ca altfel nu vor înainte.

Trebuie să discutati acum vreți nu vreți despre lucrurile care nu va plac, să faceți un dialog cu cei din jur și să vă detensionați.

Anul acesta puteți emapata cu cei din jur, deși sunteți foarte selectiv, trebuie să aflați ce vă lipsește. Cazanul este aproape să bubuie, așa că luați măsurile de siguranță.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 15-21 aprilie – O zodie are parte de protecție cerească

Schimbări uluitoare pentru 5 zodii în 2019

LEU – Leul care prin excelență strălucește, trebuie să fie mereu pe podium. Trebuie să vă temperați ieșirile fastuoase, să vă autocontrolați. Trebuie să fiți maleabil și să îi acceptați pe cei din jur. Anul acest aveți nevoie de puțină diplomație. Să accepți că ai și tu slăbiciuni care orice alt om.

Fii mai sensibil, dar nu doar atunci când vrei tu. Domolește-ți avântul și fi mai sensibil.

Citește și Luna de naștere și surprizele anului 2019, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Fecioară - Ca orice zodie de pământ stai în confortul tău, dar mai vine un an care te agită.

Fecioară – Ca orice zodie de pământ stai în confortul tău, dar mai vine un an care te agită.

Fecioară – Ca orice zodie de pământ stai în confortul tău, dar mai vine un an care te agită. Este timpul în care mai trebuie să și zburzi, nu mai sta cu poveștile alea lungi până la călcâie. Fă o schimbare în viața personala sau profesională. Nu aștepta să vină singure.

Acum te va face anul 2019 să fii mai curajoasă. Încearcă să vezi ce este cu relația de cuplu. Trebuie să faci ceva, nu mai sta să se vindece rănile singure.

Sunteți o zodie extrem de intuitivă, dar daca simțiți că cineva vă tratează cu mai mult respect, acordați-i atenție. În acel moment când simți trebuie să faci o schimbare, nu sta pe loc.

Lasă logica și dogmatismul deoparte.

Pești – Sunteți visători și rupți de realitate. Câteodata sunteți explozivi, alteori prea tăcuți. Trebuie să încercați să vă controlați viața. Trebuie să luați decizii personale.

Anul acesta nu permite nimănui să intre în viața voastră să vă facă ordine. Nu încerca sa lași pe altii să decidă pentru tine. 2019 îti dă puterea să faci lucruri mărețe.

VIDEO – Mihai Voropchievici schimbări uluitoare în 2019 pentru 5 zodii

Găsiși mai jos previziunile pentru cele 5 zodii norocoase în 2019. Taur, Leu, Fecioară, Pești.

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top