Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 14-20 august 2017

Horoscop

Previziuni Mihai Voropchievici pentru 18-24 aprilie 2016

Mihai Voropchievici a prezentat, pentru Antena 3, la emisiunea Adevaruri Ascunse, horoscopul pentru saptamana viitoare. Citeste previziuni Mihai Voropchievici pentru 18-24 aprilie 2016.

Berbec – ritmul e mai lent si e bine sa nu fortezi nota, mai ales la serviciu, unde sunt discutii tensionate cu colegii. Nu incerca sa iti impui punctul de vedere cu orice pret nici in fata partenerului de viata. De altfel, ai noroc la bani, dar si in dragoste.

Taur – trebuie sa depui eforturi mai mari la locul de munca si vei avea o perioada foarte aglomerata. Faci planuri de viitor alaturi de persoana iubita si ai o perioada excelenta pe plan sentimental.

Vezi horoscopul saptamanii viitoare

Citeste si: Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Gemeni – Un proiect mai vechi va da roade, a spus Voropchievici pentru Antena 3. Te poti astepta la o perioada buna pentru cariera, viata de cuplu si situatia financiara. Ai totusi mare grija, caci cineva apropiat poate incerca sa te pacaleasca la bani

Mihai Vorpchievici a facut previziuni pentru toate zodiile!

Rac – daca ai o problema, nu te baza pe cei din jur, va trebui sa te descurci pe cont propriu. Vei fi mai incarcat la locul de munca, iar sefii vor fi nemultumiti. Stai destul de bine la capitolul sanatate, dar fii totusi atent.

Leu – cei din jur trag de tine din toate partile si cer mai mult de la tine. Din fericire, ai o perioada buna la locul de munca, nu te certi cu superiorii. Insa, vor exista certuri in cuplu, din cauza dorintei tale de a te impune. Financiar, nu vei sta foarte bine, spune Voropchievici.

Fecioara – pot aparea propuneri de schimbare a locului de munca, mai ales ca in 2016 ai mari sanse sa evoluezi in cariera. Daca esti singur, e posibil sa iti gasesti sufletul pereche. Apar castiguri neasteptate din diferite surse si vei avea venituri suplimentare.

Citeste pe pagina urmatoare previziuni Mihai Voropchievici pentru 18-24 aprilie 2016.

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top