Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 14-20 august 2017

Horoscop

Previziuni Mihai Voropchievici pentru 18-24 aprilie 2016

Mihai Voropchievici a prezentat, pentru Antena 3, la emisiunea Adevaruri Ascunse, horoscopul pentru saptamana viitoare. Citeste previziuni Mihai Voropchievici pentru 18-24 aprilie 2016.

Balanta – esti apreciat la munca, unde dai dovada de eficienta si devii din ce in ce mai respectat. Incearca sa lasi orgoliul la o parte in ceea ce priveste relatia de cuplu si nu incerca sa iti controlezi partenerul. Ar fi bine sa iti faci cateva analize de rutina! In general, stai bine pe toate planurile.

Scorpion – vei consolida relatia cu partenerul de viata si vei reprezenta un sprijin real pentru acesta. Ai o sanatate de fier, dar fii atent la eventualele probleme respiratorii. Daca ai probleme cu banii, te poti astepta la ajutor din partea familiei.

Vezi horoscop complet pe luna aprilie 2016

Sagetator – vei munci mult, cot la cot cu alti colegi, lucru care iti aduce mari sanse de evolutie in cariera. Nu lasa banii sa intervina in relatia de cuplu. Mihai Voropchievici iti recomanda sa fii prudent si sa nu risti!

Capricorn – ai succes sentimental, totul merge bine pe plan afectiv si in familie. Ai mare grija la sanatate pana la finalul lunii aprilie. Stai bine cu banii.

Varsator – fii rabdator si serios, caci rezultatele vor veni, chiar daca lucrurile se misca mai greu pe plan sentimental. Daca esti singur, vei avea o perioada de intalniri si distractii, iar daca ai o relatie, totul merge foarte bine. Ai multa energie!

Pesti – ai o perioada grea la munca si nu trebuie sa te bazezi pe colegi, ci sa dai tu tot ce ai mai bun. Evita discutiile contradictorii in cuplu, caci risti sa devii irascibil si sa reactionezi impulsiv, pe moment, a spus Mihai Voropchievici la emisiunea Adevaruri Ascunse.

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top