Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii sunt foarte convingători și obțin tot ce doresc din negocieri și parteneriate. În weekend, o călătorie în doi ar putea fi cadoul perfect pentru persoana iubită.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă schimbărilor în plan personal și profesional, pentru că nativii vor face alegeri importante și, în același timp, vor avea parte și de sprijin pentru a-și pune planurile în aplicare.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Luna Nouă din ziua de marți, 13 iunie, va avea loc în zodia Gemeni și va fi un moment perfect pentru noi afaceri sau proiecte, iar nativii vor începe să acorde o mai mare atenție imaginii și promovării.

Intrarea planetei Venus în zodia Leu, în ziua de joi, 14 iunie, va dinamiza ”casa Comunicării” din astrograma Gemenilor și îi va ajuta pe aceștia să comunice excelent cu cei din jur, să fie foarte convingători și să obțină tot ce doresc din negocieri și parteneriate.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Un sprijin extraordinar îl vor primi și din partea planetei Mercur, care îi patronează și care, din data de 12 iunie, se va afla în zodia Rac și în ”casa Banilor” din astrograma lor. Afacerile și proiectele demarate de Gemeni în această săptămână vor fi încununate de succes!

Totuși, aspectul tensionat format de Micul Benefic Venus și Uranus, planeta Schimbării, în ziua de vineri, le recomandă Gemenilor să analizeze cu mare atenție propunerile de colaborare venite de la foști colegi și să nu aibă încredere în oricine atunci când iau în calcul noi afaceri sau parteneriate profesionale.

Ultima parte a săptămânii poate aduce și primirea cu întârziere a unor sume de bani sau vești nu tocmai grozave legate de finanțarea promisă de cineva pentru un proiect. Dar Gemenii se vor ”reorienta” foarte rapid și nu vor rămâne ”descoperiți” pentru că au o mulțime de prieteni adevărați, dornici să îi ajute.

În weekend, armonia dintre Lună și planeta Iubirii, Venus, se va regăsi și în atmosfera din cuplu, iar o călătorie în doi ar putea fi cadoul cel mai potrivit pe care nativii ar putea să îl ofere persoanei iubite.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top