Connect with us
SuperLuna Roz din 8 aprilie, fenomen deosebit astronomic și astrologic.

Horoscop

SuperLuna Roz din 8 aprilie, fenomen deosebit astronomic și astrologic.

SuperLuna Roz aduce pentru zodii schimbări majore. Din 8 aprilie, SuperLuna Roz va avea un impact astrologic important. De asemenea, și din punct de vedere astronomic, evenimentul este unul special.

SuperLuna Roz va fi vizibilă în noaptea de 7 spre 8 aprilie, când va fi mai strălucitoare cu 30% față de normal. Luna va părea uriașă, datorită faptului că este în cel mai apropiat punct posibil de Pământ.

Este cunoscută drept luna roz, datorită calendarului indienilor. Asta pentru că atunci când apare fenomenul, începe să înflorească și o floare sălbatică ce are flori roz. Flori extrem de apreciată de indienii din Statele Unite. Evident, Luna din 8 aprilie nu va fi colorată în roz.

Din punct de vedere astrologic, SuperLuna plină se petrece în zodia Balanței

SuperLuna Roz din 8 aprilie aduce vești destul de proaste și nu prea oferă bucurii nativilor. Aduce un moment de bilanț care va duce sprea transformări majore. Influența ei se va resimți în special în sfera sănătății, amplificând afecțiuni legate de rinichi, uretră, vezica urinară, dar și bolile de piele.

Energia lunii aprilie este oferită de planetele: Saturn, Uranus, Neptun, Jupiter și Pluto care aduc perioade intense, schimbări și restricții. Un mixt destul de complicat pentru fiecare nativ în parte.

Datorită SuperLunii Roz, din data de 8 aprilie, ne vom schimba perspectivele și scopurile. Vom lua decizii mai radicale, dar poate și mai înțelepte, pentru că suntem mai puternici.

De regulă, o superlună aduce emoții intensificate. Este un moment bun să ne conectăm la propriile emoții, să ne privim ca printr-o oglină. Ai nevoie să comunici cu tine, să îți spui cuvinte frumoase și blânde.

SuperLuna Roz din 8 aprilie – transformări din cenușă și piedici

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Berbec

Vei avea o stare de agitație interioară, ca și cum ceva rău ar urma să se întâmple. Vei fi recalcitrant și prost dispus. Nu lăsa starea ta să îi influențeze negativ pe cei din jur!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Taur

Te vei simți mai obosit decât de obicei, însă nu vei avea parte de un impact foarte puternic al SuperLunii. Acordă-ți timp pentru relaxare și odihnă!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Gemeni

Vei avea o stare de nemulțumire, prezentă în special în relația de cuplu. Pentru acești nativi se întrevăd și posibile decizii. Ar fi bine să nu iei decizii implusive!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Rac

Pentru tine, luna plină va fi aducătoare de ghinion. Vei fi implicat în certuri aprinse în care nu vei avea câștig de cauză. Păstrează-ți calmul!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Leu

Vei fi foarte activ și vei avea puterea de a duce la bun sfârșit niște proiecte. De altfel, Leul e sigunra zodie favorizată de SuperLuna Roz! Noroc!

Citește continuarea pe REDACȚIA.RO

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top