Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - BERBEC

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec.Saturn în sectorul carierei, din decembrie 2017, marchează o perioadă în care lucrezi din greu, îți construiești cariera și te stabilizezi.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

O situație profesională se încălzește în această lună, aducând oportunități majore. Te-ai gândit la cea mai bună cale de a merge înainte, iar pe 8 aprilie, Luna plină are loc în Balanță, marcând sfârșitul unui ciclu al muncii, o șansă de a repara o prietenie și poate să întâlnești oportunități de vis. Pe măsură ce îți clarifici viziunea, ambițiile pentru creșterea și misiunea sufletului, te împinge să faci un plan și pașii necesari. De asemenea, amintește-ți lecțiile din ultimii ani pe măsură ce accesezi o poziție profesională și îți asumi responsabilități mai mari.

Pe 20 aprilie, Soarele se mută în Taur, potoșindu-ți elanul. Jupiter conjunct cu Pluto de pe 8 aprilie, aduce oportunități uriașe de a trece la nivelul următor, personal și profesional.

Saturn este în Vărsător până la 1 iulie, și trece în evidență relațiile sociale, prieteniile și aspirațiile. Te afli într-o poziție sigură, din punct de vedere financiar și emoțional și ai sprijin de la comunitate.

Înveți, de asemenea, cine îți este prieteni cu adevărat și când este timpul să pui punct. Este un moment de cotitură în destinul tău, eliberându-te să îți materializezi visele. Ai încredere în puterea ta de a fi fidel ție însuți/însăți și îi poți inspira pe mulți.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec Relațional

Chiar dacă vrei să te concentrezi asupra vieții sentimentale și a întâlnirilor, energia strică a pătratului Mercur-Saturn din 23 aprilie face să te gândește la alte lucruri. Fă un efort pentru a urmări mesajele pe care le-ai trimis în ultimele câteva zile. Există mesaje și SMS-uri care așteaptă răspunsurile.

Luna plină din Balanță de pe 8 aprilie, te ajută să pui lucrurile în ordine și poate fi un memento serios pentru a trăi în realitate și nu cu capul în nori. Acum Soarele este în Berbec, iar această lunație servește pentru ca bază în ceea ce se întâmplă de fapt, nu în ceea ce ai dori să fie cu adevărat.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie, făcând să fii mai decis în ceea ce privește obținerea a ceea ce vrei. Nu mai ești impulsiv acum, iar aceasta este o caracteristică atractivă pentru mulți oameni.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec Profesional.

Abține-te să cumperi gadgeturi electronice pentru biroul în următoarele trei săptămâni. Orice cumperi acum este susceptibil de defecțiuni grave mai târziu. Dacă trebuie să cumperi ceva, cere referințe și o garanție bună.

Mercur se pregătește ca pe 10 aprilie să treacă în Berbec și te-ar ajuta să iei puțin timp și pentru tine.

Saturn este în Vărsător până pe 1 iulie, iar la nivel de conducere ar putea avea loc mari schimbări, este vorba despre structura instituției în acest moment sau compania la care lucrezi poate fi achiziționată de o altă firmă. 

Dacă ai vrut să investești în proprietăți imobiliare, este posibil să ai o șansă în jurul Lunii noi din Gemeni, undeva după 23 aprilie. Dar nu este nevoie să te grăbești să iei o decizie.

Marte este în Vărsător, iar pe 2 aprilie face conjuncție cu Saturn. Relațiile sau înscrierea într-o organizație profesională îți va aduce avantaje extraordinare pentru carieră, în următoarele câteva luni.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec Financiar

În schimb, finanțele sunt în centrul atenției în această lună. Banii așteptați vor începe să curgă după Luna plină din Balanță pe 8 aprilie. Probabil că ți se vor recunoaște meritele pentru un proiect de lucru finalizat de tine sau de echipa ta. Dacă ai propria afacere, este posibil să iei în considerare ideea de a angaja pe cineva să te ajute. 

Un sentiment sau cineva, trezesc rivalitatea care ar putea năvăli peste tine, așa că fii cu ochii asupra celor apropiați. Acest lucru nu numai că te ajuta să ai o atitudine înțelegătoare, dar îți poate pune în continuare în probleme suplimentare dacă sari calul. Nu este momentul să te arunci cu capul înainte sau să faci modificări, cu consecințe financiare substanțiale. Ți-am mai spus eu, nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă recent, ai ajutat pe cineva dintr-un alt departament cu o problemă specifică. Prea mare încredere în sine nu îți face niciun bine în această perioadă. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Berbec Sănătate

Viața socială este afectată pe măsură ce Mercur care este și stăpânul casei de sănătate, trece înapoi în Pești, sugerând lucruri care trebuie finalizate. 

Stilul de viață nu este afectat luna acesta, deci ai timp să pui lucrurile în ordine și să aduci armonia în viața ta, astfel încât să poți beneficia din plin de sentimentul de împlinire. Bucură-te, dar asigură-te că mănânci corect, dormi suficient și te hidratezi.

Pe 19 aprilie Soarele intră în Berbec, îți crește nivelul de rezistebță și s-ar putea să te plicitisești dacă nu ai activitate fizică. Cu luna nouă în Gemeni, ar cam fi momentul pentru a adopta obiceiuri mai sănătoase.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top