Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - RAC

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – RAC

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac. Relațiile suferă o transformare puternică în această lună, trecând dincolo de punctul de întoarcere. În ultimii doi ani și jumătate, Saturn a trecut prin Casa a 7-a, sectorul relațional consolidând anumite conexiuni și închizând ușa altora. A trebuit să ai discernământ, să trasezi granițe în anumite momente, în timp ce ai fost nevoit să cobori garda în altele.

Nu aș spune că situația se dezgheață foarte repede și că va aduce oportunități majore de a muta lucrurile la nivelul următor. Nu. Deocamdată situația nu permite. Saturn este în Vărsător până pe 1 iulie, aruncând o privire asupra următorilor doi ani și jumătate. Relațiile tale depășesc  un prag puternic. S-ar putea să te căsătorești, să divorțezi, să închei sau să aprofundezi unele conexiuni financiare, să te ocupi de problemele fiscale și să îți însusești lecții de dinamică a puterii.

Cu cât poți fi mai detașat, cu atât poți suporta mai ușor recluiunea dar și aprofundarea relațiilor în care există respect reciproc și beneficiu egal. Vei avea multe de sărbătorit și există un adevărat sentiment de camaraderie, dragoste, prietenie și sprijin în jurul tău. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac Relațional

În această perioadă, poți fi surprins de faptul că empatizezi cu oamenii care suferă, undeva în străinătate, mai mult deât ai face-o în relațiile cu cei apropiați, de acasă sau de la serviciu. Conexiunile pe distanțe lungi și cu străinătatea sunt favorizate în acest timp datorită rețelelor de socializare, iar călătoriile care te pregăteai să le faci vor trebui amânate. Petreci sfintele sărbători de Paște probabil în recluziune. Cu toate acestea ai șanse serioase să găsești persoane cu care să împărtășești păreri și idealuri.

 Este mult mai ușor să vezi lucrurile dintr-un punct de vedere cu totul nou atunci când Mercur va intra în Taur pe 11 aprilie. Dacă a existat vreodată un moment pentru a încălca regulile sentimentale, acesta este. Simțul umorului dă o nouă viață imaginii tale plictisitoare și arată lumii că nu îți pasă ce crede.

Soarele puternic în Taur își anunță cumva agresiv intrarea în acest semn pe 19 aprilie. Nu există nimic timid în legătură cu această energie, de ce să nu profiți de ea? A avea un pic de putere contează acum.

Trigoanele dintre Venus și Marte și Venus și Saturn îți amintesc că a lua o cale sau alta are consecințe mici atunci când te îndrepți către adevăratul tău drum. Dacă există o persoană perfectă pentru tine, o vei găsi, indiferent de alegerile pe care le faci. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac Profesional

Venus intră în Gemeni pe 4 aprilie, iar un prieten vine cu câteva idei bune care ar putea deschide calea către un nou loc de muncă dacă ești în căutarea unuia sau către o nouă funcție.

Este posibil să mai aștepți câteva săptămâni ca să semnezi un contract sau un acord. Mercur și luna plină din Balanță ar trebui să ducă la o concluzie fericită în acest proces. Comunicările la birou, în special în rândul colegilor, devin intense pe măsură ce Mercur  intră în Berbec pe 11 aprilie și este posibil să fie nevoie să elimini un dezacord cu un partener de afaceri.

Saturn este în Vărsător și ar putea exista oportunități de investiții pasive care să vină începând de luna aceasta și pentru restul anului. Cu toate acestea, este nevoie să cercetezi și să ai timp să înțelegi clar ramificările și riscurile.

Lună nouă în Taur pe 23 aprilie aduce o posibilă recunoaștere din partea unui șef sau chiar a directorului General.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac Financiar

Deoarece profesia te obligă să mergi în mai multe instituții, starea de urgență are potențialul de a te transforma într-un om de birou cu o sumedenie de contacte telefonice. O anumită deziluzie, legată de colegi, de superiori sau de cineva apropiat, te poate ține treaz  nopțile. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce trebui să faci! Concomitent, crești spiritual, intelectual și moral în timp ce roadele s-au copt. Este ca și cum cosmosul te-ar ajuta într-un mod nediferențiat. Luna precedentă poate că ai avut o mulțime de valori maxime și minime, însă luna aceasta va fi diferită. Prioritățile tale vor fi stabilite direct, ca să înțelegi nevoile financiare ale instuției sau a firmei în care lucrezi dar și ale oamenilor.

La sfârșitul lunii, pe 27 aprilie, Mercur intră în Taur și va face pătrat cu Saturn blocând obținerea unor împrumuturi sau găsirea de finanțare pentru un proiect.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Rac Sănătate

Jupiter, stăpânul Casei sănătății, este în Capricorn în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel, așa că este posibil să ai motive foarte bune pentru a dori să te simți bine.

Poți fi determinat să mergi la sală dar pe moment aș sugera să amâni, să mânci corect și să ai grijă odată în plus, având în vedere pandemia de coronavisrus. Ieși la cumpărături doar dacă este nevoie. Dacă poți lucra de acasă, fă-o. 

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top