Vezi unde se afla punctul fericirii in corpul tau

12.06.2015
Vezi unde se afla punctul fericirii in corpul tau

Exista un organ in corpul nostru, despre care putini stiu, dar care cu siguranta isi merita din plin denumirea de punctul fericirii. Localizarea lui este usor de identificat.

Este vorba de fapt despre o glanda localizata in piept, si anume timusul. Aceasta glanda este plasata catre extremitatea superioara a cavitatii toracice.

Cum localizezi punctul fericirii: aseaza doua degete de la mâna deasupra depresiunii din zona inferioara a gâtului, chiar deasupra sternului. In preajma acestui punct este situat timusul. Timusul mai este supranumit si punctul fericirii. Aceasta glanda ajuta la intarirea sistemului imunitar, la imprastierea energiilor negative si a sanatatii generale a corpului.

Citeste si: Care sunt motivele care duc la NEFERICIRE

Citeste si: Cum masoara stiinta fericirea

Cum activezi punctul fericirii: atingerea, palparea sau masarea usoara a acestui punct sunt metode foarte eficiente de a intensifica vibratiile de energie. Aceasta glanda este responsabila cu antrenarea energiilor corpului tau. Asadar, atunci când intervin dezechilibre in sistemului nostru energetic, timusul poate fi de mare ajutor. Este o punte de legatura intre creier si corp.

Este bine de stiut ca glanda isi reduce dimensiunile atunci când corpul este supus stres-ului fizic, ceea ce duce la o diminuare a energiilor vitale. De asemenea, poti palpa sau masa cu degetele acest punct. Fa acest lucru timp de 20-30 de secunde si inspira adanc. In acest timp poti incerca sa te gândesti la lucruri ce te fac sa te simti bine. Corpul tau iti va indica imediat faptul ca acest punct al fericirii a fost activat.

Activarea cu succes a acestui punct poate necesita putin exercitiu. De aceea, este indicat sa repeti acest procedeu pâna la instalarea efectelor pozitive. Daca suferi in mod frecvent de atacuri de panica, de anxietate si de stres, repetarea acestui exercitiu de câteva ori pe zi te va ajuta sa iti recapeti echilibrul interior