Horoscop 12 aprilie 2020. Astrele aduc energie pozitivă astăzi

11.04.2020
Horoscop 12 aprilie 2020. Astrele aduc energie pozitivă astăzi

Previziunie zilei de 12 aprilie 2020 pentru toate zodiile.  Horoscop complet pentru zodia ta! Află cum te influențează astrele în prima zi de weekend!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Berbec

Ești foarte atent la detalii și nu emiți păreri decât atunci când ești sigur că ai înțeles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai și analizezi tot ce afli, gândești înainte de a vorbi, ca să nu greșești cumva cu vreo opinie pripită. E bine să stai și să asculți tot ce vine către tine, să pui cap la cap informațiile, să confrunți mai multe surse de documentare, ca nu cumva să te iei după un singur punct de vedere iar acesta să fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur și profund cu care analizezi tot ce auzi, și la final vei fi cel mai în măsură să extragă concluzii pertinente și bine documentate.

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Taur

Nu poți ajunge la succes chiar din prima. Gândește-te la campioni, de câte ori au căzut până au ajuns pe podium. Inventatorii de câte ori au eșuat, până au spus evrika. La fel și tu: experimentezi întruna, încerci ba una, ba alta, strici și o iei de la capăt de nenumărate ori până într-o zi când vei putea spune cu mândrie că ți-ai atins marele scop. Nu te teme deci de eșecuri, de hopuri, de probele nereușite, pentru că ele sunt absolut firești în ascensiunea oricărui om către succesul deplin. Ai de învățat din fiecare etapă care, aparent, nu ajunge încă unde dorești, dar… insistă!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Gemeni

Ești pe drumul cel bun. Trebuie să rămâi concentrat permanent la scopul tău cel mare, deoarece e o călătorie care durează și în care fiecare pas făcut contează. Crede cu tărie în succesul final și investește în ceea ce te așteaptă la capăt toată energia ta, toată gândirea pozitivă, toate speranțele, pentru că ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile. Ești încă la faza construcției, ridici acum zidurile puternice ale clădirii de mai târziu, dar fii sigur că fiecare cărămidă e pusă la locul potrivit. Continuă cu răbdare!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Rac

Ai alături de tine o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, așa cum ți-ar plăcea ție să fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist și-ți mai taie elanul creator, dar uneori e bine să te trezești la realitate și să vezi lucrurile exact așa cum sunt. El te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate, deci ascultă cu atenție ce-ți spune. El vorbește din experiență, pentru că a fost și el ca tine și știe să te îndrume acum în așa fel încât să nu rătăcești pe căi imposibil de atins.

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Leu

Ai norocul de a atrage alături de tine o persoană care îți seamănă grozav, parcă ați fi frați. Vă completați perfect unul pe altul, pentru că privești la el ca într-o oglindă. Gândește ca tine, are aceeași viziune în ceea ce faceți împreună, aveți același stil de a glumi, de a vorbi, de a relaționa, încât e o plăcere să lucrați în tandem. Nici nu-ți vine a crede că poți găsi un astfel de om, ca un geamăn perfect în ceea ce ai de făcut, dar el e proiecția gândurilor tale. Stați împreună cât mai mult și luptă să păstrezi această armonie!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Fecioară

Nu te mulțumi cu nivelul atins, chiar dacă ți se pare că nu se mai întâmplă nimic ieșit din comun în proiectul pe care îl dezvolți. Mai sunt și perioade de platou, când totul pare să meargă pe un teren lipsit de noutate și de strălucire, dar nu e decât faza de dinaintea unui nou urcuș. Viața nu e un continuu suiș în forță, ci mai există și cărări care evoluează pe curbă de nivel. Acolo ești tu acum și nu poți decât să fii fericit că mai ai și momente de respiro, pentru că o ascensiune continuă doar pieptiș, cu vârful înalt deasupra ochilor, poate fi extenuantă. Permite-ți acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcușul!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Balanță

Te simți blocat într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic și e normal să fii dezorientat și să nu mai știi ce să faci. Să lași lucrurile așa, cu speranța că se vor rezolva de la sine, sau să acționezi în vreo direcție, ca să depășești impasul? Înainte de a face sau decide ceva, ar fi bine să discuți cu cineva care are mai multă experiență, pentru că tu te simți, momentan, golit de inspirație. Consideri că ai încercat tot ce se putea face și acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine să ceri ajutor din afară. Nu încerca să le faci singur, nu le știi tu chiar pe toate, ca atare discuția de azi poate face brusc lumină în mintea ta și din nimic deja pare să se nască totuși ceva!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Scorpion

Chiar dacă pe moment ai impresia că ești singur pe drumul tău către un succes, așteaptă! Vor apărea și companionii, pentru că unora le lipsește încrederea și vor să vadă, mai întâi, ce faci tu și abia după ce se văd deja primele semne bune, se vor alătura demersului tău. Se poate spune că ești deschizător de drumuri și e normal să fie dificil să vâslești de unul singur, dar mergi mai departe și câștigă-le încrederea celor din jur, care deocamdată privesc de pe margine. Sigur că nu-ți convine ca ceilalți să ți se alăture după ce greul a fost deja doborât, dar ești un exemplu care va câștiga respect, admirație și discipoli care te vor urma.

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Săgetător

Ceea ce construiești acum necesită atenție clipă de clipă, nu poți lua pauză deocamdată, ca atare continuă să ridici ce ai început sub o concentrare maximă, vei vedea că toată această focalizare spre detaliu are un rost, pentru că, la final, privind înapoi, vei fi și tu uimit cât de minuțios ai realizat totul. Nu te lăsa distras de la planul tău de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, către roadele unui proiect de care vei fi foarte mândru. E încă mult de așteptat până la atingerea apogeului visat, dar ești pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te îndeamnă și te motivează să mergi și mai departe. Tu ești ca un zidar care ridică o casă trainică punând cărămidă peste cărămidă, deci răbdare!

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Capricorn

Ești un pic mai comod în plan sentimental și aștepți doar să fii răsfățat și să ți se ofere pe tavă iubire. Partenerul vede că doar te lași alintat de gesturile sale de afecțiune, dar îți acceptă atitudinea ușor egoistă. Consideri că ai oferit și tu destul și acum doar te scalzi în gesturile de tandrețe ale celui din fața ta, dar nu uita că o relație de succes implică două persoane, două direcții, doi cai înhămați la aceeași căruță. Dacă tot ceri și iei, celălalt va rămâne fără resurse și va începe și el să pretindă într-o zi! Oferă și tu cât se poate încă de pe acum.

Horoscop zilnic 12 martie 2020- Vărsător

Iubirea ta e fără margini şi-ţi deschizi inima toată ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afecţiune, de o vorbă bună, de o mângâiere, dar dacă dai atât de mult, s-ar putea să rămâi fără resurse la un moment dat, ca atare gândeşte-te dacă merită să investeşti pasiune chiar în toţi oamenii şi în toate lucrurile cu care te întâlneşti. Unii s-ar putea să se lase învăluiţi în iubirea ta şi vor lua tot ce ai tu de dat, ca într-o zi să te trezeşti fără nimic în rezervor, ca atare învaţă să fii mai selectiv când oferi! Nu toată lumea merită atâta iubire şi nu orice acţiune merită atâta pasiune: mai închide robinetul din când în când sau mai ţine pentru tine.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Pești

Nu mai alerga după cai verzi pe pereți! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe direcții și când mai multă lume îți spune că visezi, poate ar fi bine să te trezești la realitate. Poate mergi într-o direcție iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă și mai mult în visare, de aceea ține cont de cel din preajma ta care îți prezintă adevărul în cea mai lucidă și clară formă. Ar fi culmea să nu-l vezi și să continui să spui că totul e roz și ușor, ca în imaginația ta. când se vede de la o poștă contrariul. Ca atare deschide ochii și urechile cât mai repede!

Horoscop oferit de ACVARIA