Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 – RAC

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Rac. O reuniune propusă cu un interes anume trebuie amânată pentru cine știe când și asta te deranjează cel mai tare. Acest lucru te-ar putea face un pic irascibil, în schimb, nesiguranța ta ar putea să se îmbunătățească. Prietenii ar vrea să vă întâlniți dar nu se poate. Încearcă să nu cazi în acest tip de gândire. Acceptă că există un motiv pentru care mute sunt limitate sau restricționate și mergi cu fluxul. Te vei bucura cu atât mai mult pentru întârziere.

Continuă să îți faci treaba și să îți promovezi munca pe toate canalele posibile, mai ales că te ajută Soarele care este în Casa a 10-a, sectorul carierei și ambițiilor personale. Dacă faci acest lucru, poți ajunge la tot felul de oportunități, în special dacă ești dispus să primești sfaturi de la cei cu experiență și să faci echipă cu cei care îți împărtășesc obiectivele.

Pe măsură ce Marte tranzitează Casa a 8-a, un sector mai intens al temei natale, poate stârni sentimente adânci. Dacă întâmpini blocaje în ceea ce privește finanțele sau romantismul, acesta se poate datora emoțiilor reprimate care sunt influențate de circumstanțele prezentului. 

Cuplul Jupiter-Pluto sugerează întâlnirea cu cineva care te-ar putea ajuta deoarece   persoană ar putea fi un mentorcare te poate călăuzi să îți atingi potențialul maxim.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Rac Relațional

Ai șansa să faci unele descoperiri semnificative într-o relație importantă, în special cu configurația astrală actuală. Poate ți-ai dat seama că anumite credințe sau atitudini pe care le-ai păstrat se referă mai mult la trecut decât la situația prezentă, iar acum ești pregătit să faci ceva în acest sens. Deși lucrurile s-ar putea să nu se îmbunătățească peste noapte, începutul va face o diferență semnificativă.

Cum Marte este în Vărsător de săptămâna trecută, este timpul să arați cuiva cine ești cu adevărat. Ieși din cochilia ta și lasă-ți adevărata personalitate să strălucească.

Vrei să faci anumite lucruri cât el este conjunct cu Saturn la începutul săptămânii, dar nu poți știi cum vor reacționa ceilalți. Fă ceea ce îți stă în putere și nu îți fă griji pentru restul.

Venus este în  Gemeni, așa că a trebui să-ți schimbi planurile ca să nu fii enerva, așa cum se întâmplă uneori. Ești mai abordabil acum, ceea ce face ca la o întâlnire virtuală, să te simți în largul tău.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Rac Profesional

Schimbă-ți ritmul. În ultima vreme mai mult te-ai târât iar această atitudine se reflectă în tot ceea ce faci. Fii mai agresiv; atinge-ți obiectivele cu convingere chiar dacă lucrezi de acasă. Această schimbare de atitudine va avea un efect pozitiv asupra tuturor aspectelor activității tale.

Îți dorești un nou stimul în activitatea ta. Ai nevoie de o nouă provocare sau de un fel de impuls creativ. Rutină veche nu te mai împlinește. Fă pași pentru a introduce ceva nou în scenariul de lucru. Știu, este greu dar toată lumea trece prin aceeași situație.

Săptămâna poate fi un moment creativ atunci când te confrunți cu obstacole în muncă sau în ceea ce privește cariera. Concentrează-te și fă totul cât mai bine, gândește-te că alții și-ar dori să lucreze și nu mai pot pentru că sunt în șomaj tehni. Dar tu ai șansa de a lucra de acasă. E ade vărat, rolul tău în casă s-a schimbat. Fii cât se poate de calm și aplanează orice conflict. Ai incredere in tine. 

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Rac Financiar

Te gândești să faci unele schimbări în modul în care lucrezi și cum îți pui ideile în valoare. Un aspect de susținere înseamnă că poți face cu ușurință munca de acasă, să începi o afacere la domiciliu sau să faci treaba curentă în casă ori renovarea sau decorarea acesteia. Singura provocare stă în faptul că ego-ul tău îi poate fi greu să se adapteze la schimbări.

Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 aprilie 2020 Rac Sănătate

Practicile tale de sănătate sunt un mod minunat de a te conecta cu părțile pierdute din tine. Copilul meticulos care și-a rearanjat sertarul cu șosete în fiecare sâmbătă ar putea să reapară deodată, în timp ce te speli pe mâini după gătit; brusc, îți apare în minte micuța balerină în timp ce te afli în apropierea unui studio de balet sau vezi pe cineva care duce un tutu, în pas grăbit…Pe măsură ce practica devine obișnuință, amintește-ți cu drag de lucrurile din copilărie care apar. Prin acceptare, nu prin judecată, obținem integralitate.

Horoscop Minerva  săptămâna 6 – 12 aprilie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top