Horoscop 12 iunie 2020. Ziua în care astrele dau totul peste cap

11.06.2020
Horoscop 12 iunie 2020. Ziua în care astrele dau totul peste cap

Horoscopu 12 iunie 2020.  Găsești aici horoscopul zilei de vineri, 12 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de joi aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop 12 iunie 2020. Berbec

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţa ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revistă. Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate ca la carte. Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urma de acum înainte, ca atare aşteaptă cu încredere ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna. Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

Taur

Luptă cu starea de apatie şi oboseală care te-a copleşit. Nu te simţi în apele tale, aşa e, te apasă emoţii negative, vini sau supărări peste care nu poţi trece, de aceea ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca şi tu să profiţi de şansa care ţi se oferă şi care îţi poate abate imediat gândurile de la ceea ce te frământă. Nu sta singur în această zi şi, dacă nimeni nu te invită la o aventură, fii tu cel care mobilizează gaşca de prieteni sau familia la ceva palpitant care să vă dea tuturor chef de viaţă şi de distracţie.

Gemeni

Eşti foarte dinamic şi plin de viaţă încât ar fi culmea să leneveşti acasă. Fă ceva interesant, ceva complicat care să consume energia din belşug pe care o deţii, pentru că ar putea da naştere unor rezultate excepţionale. Indiferent care sunt acţiunile care vor primi acest plus de energie, că e sport, că e curăţenie prin casă sau că e puţină distracţie, eşti ca un motor la turaţie maximă care se bucură că toate îi merg strună şi care îi stimulează şi pe ceilalţi.

Horoscop 12 iunie 2020. Rac

Gândeşte-te la ce nu ai reuşit să rezolvi corect ceva în ultima perioadă, acum e timpul adecvat să găsești o soluție teoretică prin care să repari ceva retroactiv. Dacă ai greşit faţă de cineva, dacă ai rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu ai spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa te trage de mânecă, fă acum un efort şi recunoaşte greşeala. Vei fi iertat şi te vei elibera de o mare povară de pe suflet. Poţi face asta, deci grăbește-te să restabileşti ordinea corectă.

Leu

Nu te opri doar pentru că, momentan, ai impresia că ai ajuns într-un impas. Ia o pauză, asta da, e bine, dar nu renunţa la planurile tale. După o zi, două, de răgaz, vei vedea lucrurile din nou într-o notă optimistă şi vei duce mai departe ce ai început. Nu te mai uita înapoi cu sentimente de vină, de regret, de îngrijorare cum că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp încă să schimbi macazul şi să duci planul tău pe alt nivel. O mică schimbare de atitudine, profitând de oportunităţile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ţi-ai propus, ca atare nu renunţa, nu abandona, nu dărâma ceea ce deja ai clădit. Respiră un pic şi apoi continuă!

Fecioară

Gândeşte-te mai mult la tine, la liniştea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauza. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, îţi vei reîncărca bateriile. Nu te implica în proiecte grele, de anvergură, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face faţă. Cum eşti o fire pasională, ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reuşite, ci poate genera erori şi eşecuri. Las-o mai moale pentru o zi, adună-ţi forţele şi vei continua altădată. Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

Horoscop 12 iunie 2020. Balanță

Eşti foarte preocupat de ce se petrece la muncă, de treburile pe care le-ai lăsat în aşteptare la serviciu, încât te vei putea concentra cu detaşare şi asupra acestora, găsind unele din cele mai corecte şi practice soluţii chiar acum. Este un moment bun să treci în revistă etapele parcurse într-un proiect la care ţi-ai adus contribuţia în ultima perioadă. Ajungi la concluzii importante pe care le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil.

Scorpion

Discută mai mult cu persoana iubită, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluţie care să vă convină amândurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celuilalt cu raţiune şi detaşare, ca nu cumva să luaţi fiecare, separat, decizii care să nu ţină cont de celălalt. Chiar dacă, în cuplu, bărbatul va fi cel care are ultimul cuvânt, acesta trebuie să ia decizii în strânsă legătură cu dorinţele femeii de alături, deci staţi amândoi de vorbă cu cărţile pe masă!

Săgetător

Visezi la clipa când lumea îţi va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care ţi le-a pus fără să le meriţi. Tu ai răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu sta pasiv, aşteptând din cer o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să îţi susţină poziţia. Luptă pentru ceea ce ţi se cuvine, că e un drept luat, că e o rectificare de imagine, că e o informaţie eronată împrăştiată în jur, pentru că ai toate şansele să faci lumină.

Capricorn

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Vărsător

La vorbe bune ţi se răspunde cu răutăţi, la laude şi complimente – cu critici şi judecăţi severe, deci nu mai înţelegi nimic. De ce se poartă unii cu tine aşa, e un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalţi parcă vor cu orice preţ să te rănească. Cel mai dureros e să vezi că exact cei la care ţii cel mai mult ţi se opun cu vehemenţă, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomaţie şi de înţelepciune şi tot tu îi vei ierta. Dar pe inima ta cine o linişteşte?

Horoscop 12 iunie 2020. Pești

Cineva te stimulează să te implici într-o activitate nouă, care merită atenţie, numai că interesul tău s-ar putea să se stingă repede, descoperind că roadele nu sunt chiar atât de interesante. Mai gândeşte-te înainte de a investi timp şi energie în această direcţie, ca să nu fie doar un foc de paie. Totuşi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poţi sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate nouă, dinamică, palpitantă, care îţi pune bine în valoare spiritul de iniţiativă. Mobilizează-i şi pe alţii în acest proiect, ca să poată evolua ca la carte.

Citește aici și horoscopul iubirii în luna iunie sau horoscopul special.

Horoscop oferit de ACVARIA