Connect with us
Horoscop 13 aprilie 2020. Săptămâna începe în forță

Zilnic

Horoscop 13 aprilie 2020. Săptămâna începe în forță

Previziunie zilei de 13 aprilie 2020 pentru toate zodiile.  Horoscop complet pentru zodia ta! Află cum te influențează astrele în prima zi de weekend!

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Berbec

Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai cere păreri şi de la alţii despre problema care te preocupă. Chiar dacă primeşti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie să le respingi ci să încerci să iei din tot ce afli informaţiile care îţi sunt utile. Primeşti un telefon sau ai o conversaţie faţă în faţă cu o persoană a cărei experienţă superioară o recunoşti şi stai cu sufletul la gură în aşteptarea unui răspuns sau a unei păreri menite să clarifice situaţia în care te afli.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Taur

Pune-ţi creativitatea fără margini la treabă, pentru că ar ieşi de aici succese demne de laudă. Tu ai mereu iei noi, originale, îndrăzneţe, care se cer transpuse în practică. Nu trebuie să nu le păstrezi doar la nivel teoretic, ci fă un pas în faţă şi asumă-ţi orice gen de sarcină în care poţi să-ţi valorifici talentele cu care eşti din belşug înzestrat. Fie că e  vorba de domenii artistice în care poţi avea acum rezultate notabile, fie că e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine în valoare prin calităţile tale în plan comunicaţional şi relaţional, tu eşti cel care iese azi în evidenţă prin ceva special ce te ajută să obţii laude bine meritate.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Gemeni

Chiar dacă tu consideri că ţi-ai făcut tema cu brio, nu eşti apreciat aşa cum ai fi dorit, ceea ce te irită. Există cineva care consideră că nu ai făcut totul aşa cum ar fi trebuit şi începe să te critice, dar înainte de a te supăra şi a-ţi lua angajamentul să nu mai faci niciodată ceva similar, gândeşte-te dacă nu cumva reproşurile acestea îţi sunt utile. Ai multe de învăţat din critici şi judecăţi, chiar dacă pe moment te supără, deci nu aluneca nici spre agresivitate verbală, nici spre tăcere, ci meditează asupra acuzelor care ţi se aduc. Ai de învăţat multe din ele iar data viitoare totul va ieşi perfect. Nu te simţi jignit, ci profită de aceste lecţii!

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Rac

Caută o cale de a elimina acele emoţii care nu-ţi fac bine şi ai suficiente căi de vindecare şi de eliberare, dacă încerci! Sigur există ceva frumos care face plăcere inimii tale şi care poate contrabalansa perfect situaţia către optimism, deci foloseşte-te mai mult de acele instrumente de gândire pozitivă. Caută acele plusuri ale vieţii tale din acest moment şi umple toate golurile din inima ta. Ai să descoperi cu uimire că balanţa înclină vizibil mai mult către cât de multe lucruri frumoase ai la dispoziţie!

Horoscop zilnic 13 martie 2020- Leu

O zi ceva mai calmă e perfectă pentru a sta puţin de vorbă cu tine însuţi pentru a-ţi trasa căile următoare spre marile tale vise. Doreşti o schimbare în carieră iar informaţia pe care o găseşti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinţe de schimbare. Poate nu pui imediat în practică schimbarea de sens, dar măcar aşezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel încât, la momentul potrivit, să-i dai startul. Eşti aproape de un moment decisiv, dar deocamdată informează-te!

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Fecioară

Trăieşti din amintiri frumoase, pentru că ai trecut mai demult printr-un moment superb din care încă îţi extragi energia de acum. A fost frumos, ca un vis împlinit, dar nu poţi rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece şi prezentul are multe de oferit. Rupe-te de ceea ce a fost odinioară şi ia după tine bucuria acelui moment, fără să te raportezi în permanenţă la reuşita de atunci. Ce a fost a fost, gata, acum contează ce faci în prezent!

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Balanță

Ar fi o bucurie să intri în contact cu multă lume, pentru că şi tu eşti vorbăreţ şi dornic de comunicare, şi ai putea da şi peste persoane la fel de volubile şi deschise la dialog. Fiecare are ceva de câştigat de pe urma discuţiilor care se leagă extrem de uşor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar ascultă şi părerile altora. Vă completaţi perfect unii pe alţii, şi, dacă puneţi cu toţii cap la cap ideile vehiculate în aceste conversaţii animate şi interesante, s-ar putea naşte un plan de care să beneficieze şi unii şi alţii cu succes. Nu face nimic singur, ci întinde o mână spre cooperare.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Scorpion

Lucrurile o iau razna în jurul tău şi intri cumva în panică. E normal să-ţi pierzi cumpătul când vezi că toate se dau peste cap şi nu mai ştii cum să le ţii sub control, dar nu cumva îţi asumi vini mai mari decât ar trebui? Nu eşti tu singurul responsabil de situaţia aceasta, au mai participat şi alţii care au stricat tot, ca atare nu te încărca tu de unul singur cu toată povara! O discuţie sinceră faţă în faţă ar ajuta la găsirea celor mai bune soluţii, dar dacă faci atâta caz pe seama acestei furtuni, lucrurile vor părea mai grave decât ar fi cazul. Ar fi nevoie de o intervenţie promptă şi categorică, dar nu ai curaj, ca nu cumva să strici şi mai tare!

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Săgetător

Nu obţii rezultatele pe care le-ai dorit, deşi ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţa încă, poate se mai schimbă ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totală, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă, dar dacă ţi-ai pierdut interesul şi motivaţia către acel scop, e şi normal să baţi încet-încet în retragere. Mulţumeşte-te deocamdată cu mai puţin, mergând mai departe cu răbdare, pentru că e nevoie şi de unele sacrificii până ajungi la capăt.

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Capricorn

Se încing tot felul de dispute în mediul tău obişnuit, dar vei încerca să le aplanezi cu un dram de umor sau de amabilitate. Deşi îţi place provocarea, de data aceasta ar trebui să apelezi la duhul blândeţii, pentru că, la originea acestor conflicte, nu se află totuşi opinii majore. Sunt neînţelegeri de la fleacuri dar care, dacă nu sunt ţinute sub control, pot declanşa adevărate scandaluri. Cineva trebuie să se retragă la timp din această ceartă, dar e greu de crezut că vei fi tu acela…

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020- Vărsător

Apreciezi mult prezenţa celui drag în viaţa ta, pentru că, de când îl cunoşti, toate sunt mult mai frumoase. Ai pentru el un respect fără margini şi sentimente profunde, pentru că datorită lui ai cunoscut iubirea adevărată. Azi totul pare mai frumos în cuplu, schimbul de emoţii este la cote maxime, şi, dacă încă nu ai pe cineva la suflet, poţi descoperi în preajmă o persoanp care corespunde perfect nevoilor tale afective. Te răsfaţă cu daruri şi gesturi de iubire, deci… cum să nu-l iubeşti?

Horoscop zilnic 13 aprilie 2020 – Pești

Orice discuţie cu cei din jurul tău are efecte benefice asupra ta, pentru că primeşti de la fiecare idei interesante care merită puse în practică. E o plăcere să cunoşti oameni cât mai diferiţi, cât mai mulţi, pentru că toţi sunt o sursă de inspiraţie pentru tine. Unul îţi spune ceva, altul îţi dă o idee din altă direcţie şi vei reuşi să le aduni pe toate într-un buchet unic ce va genera un succes de toată frumuseţea. Creativitatea ta are la bază diversitatea umană, deoarece de la toţi oamenii cu care intri azi în contact ai ceva de învăţat şi de câştigat. Dacă nimereşti în medii aglomerate, e ca şi cum te-ai cufunda într-o mare de idei creatoare.

Horoscop oferit de ACVARIA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top