Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020. Vise ciudate îți tulbură somnul de săptămâni deja. Când te trezești și te concentrezi pe lumea reală, pot părea atât de bizare încât să nu merite să le iei în considerare. Cu toate acestea, sfatul meu este să ți le notezi. După ce trece ceva timp, uită-te încă odată peste ce ai notat și vezi ce îți sugerează. Visul încearcă să-ți spună ceva despre o situație specifică din viața ta, deși într-un mod ciudat!

Ești dornic să explorezi noi oportunități sau poate ți se sugerează să vizionezi un teren. Prezența Soarelui în Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate te-ar putea inspira să ieși din zona de confort, u adeverință la purtător.

Cu toate acestea, Luna din Casa a 6-a, sectorul sănătății și a stilului de viață, de marți, ar putea aduce un conflict în ceea ce privește ceea ce dorești cu adevărat. Este posibil să nu fii de acord cu cineva cu privire la un plan sau o idee pe care ați analizat-o împreună. Acum este momentul să-ți aerisești mintea și să primenești aerul deoarece este important să știi unde stai și care sunt intențiile tale.

În ceea ce privește o carieră sau o strămutare de afaceri, s-ar putea să te simți frustrat de abordarea antagonică a cuiva. Nu te prinde în jocul lui. Stai calm. S-ar putea ca gogoașa să se dezumfle peste câteva zile.

În ce îl privește pe Mercur este posibil ca poziția lui în Casa a 9-a a metafizicii de astă dată, să te facă să simți nevoia de a studia un subiect mai aparte. 

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Configurația astrală actuală te poate face să te întrebi doar ce ți-a lipsit. Se pare că ai putea să decizi să experimentezi tot felul de situații pentru a fi în preajma persaonei care te interesează, indiferent dacă acesta presupune activități din afara casei, din interior sau ambele. Un lucru este sigur: ruperea de rutina obișnuită va fi edificatoare și cu siguranță ceva ce vei dori să se repete!

Luna în Capricorn la începutul săptămânii, nu încearcă să-ți distrugă dorința ci doar încearcă să te determine să privești lucrurile dintr-o perspectivă ceva mai logică. Cu cât îți organizează mai mult gândurile, cu atât este mai ușor să iei decizii legate de iubire.

Când Luna se mută în Vărsător, ea te îndeamnă la compromis. Dacă o cineva dorește să ieșiți, gândește-te de două ori înainte de a o face, deoarece te va costa mai mult decât face. Găsește altceva care să îți permită să faci ceva care să vă facă fericiți pe amândoi. 

Mercur în Berbec arată că ești în tandem cu această energie explozivă. Gândurile și cuvintele sunt impulsive acum, permițându-ți să te întorci acolo unde ai făcut prima mișcare.

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020 Profesional

Faceți ceea ce îți place și implică-te în activități cu care îți place să le faci alături de oamenii iubiți. Stimulul celorlalți oameni care fac lucruri similare va fi catalizatorul pentru noi idei și noi obiective în ceea ce privește munca ta. Vei învăța foarte multe.

Nu da sfaturi nesolicitate. Oamenii vor crede că ești insensibil dacă pur și simplu ajungi la ei și le spui cum ar trebui să își facă treaba sau cum își pot face treaba mai bine. Ține aceste comentarii pentru tine.

Fii prudent chiar dacă munca de acasă ți se pare o dificultate. Va trebui să fii cât mai diplomat. Încearcă să înveți din orice confruntare cu ceilalți. Încăpățânarea te poate face pe tine și pe alții să nu vrei să faci compromisuri. Evenimentele te pot determina să scapi de câteva tipare de gândire nesănătoase.

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020 Financiar

 Un sentiment de expansiune și de perspectivă bruscă ți-ar putea oferi o idee care pur și simplu nu poate fi exprimată acum. Întrucât în ​​casa ta există relații serioase și căsătorie, cele mai bune soluții financiare pot proveni din acestea. Brainstorm în jurul problemelor legate de căsătorie și familie și ai putea veni cu o idee pentru o carte, un program de coaching sau un alt produs util. Vânzarea nu va fi grea online.

Horoscop Minerva Săptămânal Leu 13-19 aprilie 2020 Sănătate

Ești o persoană foarte ocupată, iar mintea ta parcurge de câteva săptămâni spații vaste, de câteva săptămâni. Energia de săptămâna aceasta te ajută să elimini o parte din presiunea excesivă din mintea ta. Profită de acest tranzit pentru a te implica într-o atitudine fizică de care să te bucuri cu adevărat – gimanstică, yoga, bandă de alergare, totul de acasă. 

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top