Connect with us
Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020. Ți-ai putea să dori să ieși, nu mai suporți să stai închis în casă, îți dorești să te plimbi să vezi alți oameni, să vezi lumea. Din păcate toate acestea sunt restricționate. Te gândești cum să faci recurs la prezent deoarece ești prea singur de ceva vreme. Deciziile nu vor veni cu ușurință, așa că nu încerca să le forțezi. Bucură-te de aer curat din calcon sau din curte. Uneori lucrurile se reunesc mai repede dacă uiți de ele o perioadă.

Dacă ai vreun conflict cu cineva s-ar putea să-ți amintești acest lucru săptămâna viitoare când luna va fii în Vărsător, mircuri și joi, în Casa 1 a personalității. Poate că este ocazia să lămurești lucrurile, și să te simți puternicpentru că ești în drept să o faci.

Dacă ai argumente, s-ar putea produce o distanțare între tine și cealaltă persoană. Acest lucru ar putea fi alimentat în continuare de aspectul impulsiv dintre Marte și Uranus, stăpânul tău planetar. Dacă vrei să păstrezi această persoană ca prieten, atunci reține-te. Acest lucru s-ar putea lămuri în câteva zile.

Mercur este în Berbec și este posibil să fii mai înclinat să îți promovezi munca și să transmiți acest mesaj și celorlalți, iar momentul este numai bun pentru a face acest lucru. Ești gata să lansezi un blog sau un site web? Atunci cu sfatul potrivit, poți reuși.

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020 Relațional

 Ești atras de oameni care sunt stabili și practici în timpul lunii din semnul tău de la începutul săptămânii. Nativii Taur, Fecioară sau Capricorn te-ar putea ajuta nu doar să mergi mai departe, ci să vezi și situația mai clar. 

Mercur  este în Berbecul, ajutându-te să discuți aproape orice subiect cu oricine. Dacă simți că există și o chimie între voi în timpul conversației inițiale, sugerează să continuați și a doua și a treia zi, până când se ridică starea de necesitate și vă puteți întâlni la o cafea sau să luați cina împreună. Când Mercur este în Berbecul, ritmul este mult mai rapid. Mai mult ca sigur vei înțelege greșit unele răspunsuri așa că va trebui să fii sigur că cealaltă persoană aude și înțelege cu adevărat ce îi spui.

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020 Profesional

 Înainte de a spune celorlalți cum să procedeze, asigură-te că știi cu cine ai de a face. Persoana cu care vorbești poate avea mai multă experiență decât crezi și este posibil să se simtă jignită de natura ta prezumtivă. Ai grijă.

O situație dificilă se ușurează datorită ajutorului cuiva care vine cu o soluție creativă a problemei cu care te lupți. Această idee poate părea ceva îndepărtat la început, dar la o examinare mai atentă, vei vedea potențialul din ea și realizezi că este lângă tine.

Pe de altă parte, energia ar putea fi uneori provocatoare. Cineva la fel de încăpățânat ca și tine ar putea face viața de la locul de muncă destul de grea. Est dificil să avansezi atunci când nimeni nu este dispus să facă compromisuri. Ai opțiuni și argumente directe, e drept ocazional. Vestea bună este că multe lucruri întârziate se vor repune pe tapet în cele din urmă. Dacă lucrezi de acasă nu îți fă probleme cu ce spuneam mai sus.

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020 Financiar

Comunică-ți grijile sau exprimă-te fără teamă, ca răspuns la o revenire recentă în această săptămână. Ceva sau cineva din trecutul tău, nu neapărat una utilă, poate reapărea.

Notează ce idei ai sau ce gândești pentru a lua decizii bine motivate. S-ar putea să fii în așteptarea unor plăți sau să cheltui niște bani pentru evenimente neplanificate, cum ar fi reparații neașteptate în casă. Informează-te înainte de a cheltui. Oferă sprijin în orice fel poți, partenerului, deoarece familia lui ca și a voastră, trece prin stresul nesiguranței sau printr-o pierdere.

Horoscop Minerva Săptămânal Vărsător 13-19 aprilie 2020 Sănătate

 Este un moment bun pentru încurajarea diferitelor aspecte ale sinelui interior să iasă în evidență, pentru a te ajuta să îți schimbați obiceiurile habituale pe care trebuie să le aaptezi adevăratelor nevoi.

Îndepărtarea vechiului și întâmpinarea noului este favorizată și, prin urmare, dezvoltarea abilităților în ce privește scopul pe care să îl urmărești cu atenție! Ai grijă la alegerile tale legate de sănătate, cum ar fi să bei cantități abundente de apă! Și fii și mai atent în a te deschide spre tine ca persoană, ca să afli ce este în interior.

Horoscop Minerva Săptămânal 13-19 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. NYKO

    2020-04-12T18:28:21+03:00 at 18:28

    Mulțumesc frumos. Te salută un Varsator cu ascendentul in Leu și îți doresc sărbători cu multe bucurii și îndeplinirea tuturor viselor !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top