Connect with us
Horoscop 17 aprilie 2020. Energie pozitivă în viața acestor zodii

Zilnic

Horoscop 17 aprilie 2020. Energie pozitivă în viața acestor zodii

Previziuni pentru toate zodiile vineri, 17 aprilie. Horoscop complet pentru zodia ta! Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce îți pregătesc! Urmează o zi plină de energii pozitive, o zi în care să ne reculegem și să ne pregătim sufletește pentru câteva zile de liniște deplină. În data de 19 aprilie Soarele va intra în Taur și vor apărea numeroase schimbări care ne vor afecta pe parcursul acestui an.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Berbec

Treci un pic dincolo de realitate, pentru că s-ar putea ca cele mai bune idei să nu fie cele concrete, palpabile, care ţi se oferă de către cei din jur. Unele vin din vis, altele din imaginaţie, deci din alte dimensiuni decât cele fireşti. Stai puţin şi meditează, gândeşte-te la situaţia în care te afli, şi ai să vezi că multe idei interesante ţi se arată sub pleoape, sau în cele mai adânci unghere ale fanteziei. Merită să le pui în aplicare, pentru că ele sunt inspiraţie universală. Iluzia, visul, utopia, imaginaţia sunt, pentru tine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliază pentru a-ţi oferi ţie nişte alternative bune faţă de ceea ce ai deja.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Taur

Mintea ta e conectată direct la cea mai puternică sursă de inspiraţie încât ai putea vedea că scrii de parcă cineva ţi-ar şopti în ureche, de parcă frazele vin pe bandă rulantă. Orice activitate creativă în care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru că îţi vin idei excelente care merită transpuse pe hârtie. Dacă ai început mai demult o lucrare şi ai lăsat-o, pentru că nu venea inspiraţia, azi ai putea face un mare salt înainte, scriind dintr-un foc câteva zeci de pagini. Dacă eşti autor, profită de abundenţa aceasta de idei care ţi se revarsă azi în minte!

Horoscop zilnic 17 aprilie- Gemeni

Treci printr-un moment mai fragil când eşti gata să renunţi la un demers început cândva. Poate la o carte pe care ai început-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la şcoală! Nu te grăbi să pui cartea în cui, poate ai doar nevoie de o pauză, dar nu renunţa la ce ai început. Lasă studiul pentru altădată, dacă acum ţi-ai pierdut interesul pentru ceea ce învăţai, pentru că va veni o zi când te vei întoarce şi vei continua de unde ai lăsat totul. Nu renunţa, doar amână unele lucruri, pentru că nu întâmplător ai deschis acea carte! Îţi vei aminti de ea şi o vei redescoperi cu alţi ochi.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Rac

Acţiunea la care îţi aduci contributia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală. Tu ştii că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ţi taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret în privinţa aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ţi strica ţie cheful. Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că la orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă nimănui care este, ca să nu influenţeze finalul.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Leu

Un risc se află prin preajmă de câteva zile. Deja stăteai pe loc, blocat într-un punct mort, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergi în direcţia cea bună, dar nu ai ţinut ciont de toate aceste semnale. ci ai continuat să te îndrepţi spre eşec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale şi regreţi amarnic că nu ai ţinut cont de cei care te-au tras de mânecă şi nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, dacă nu ai fi insistat atât de mult să continui. E o lecţie bună să îţi educi ambiţia şi agresivitatea.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Fecioară

Nu insista să termini repede ce ai început, pentru că un ritm susţinut nu naşte decât extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cât te străduieşti mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea azi trebuie să faci totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, vei materializa acest ţel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, când încerci să-ţi depăşeşti limitele. Eşti om şi neputinţa poate fi atinsă la un moment dat.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Balanță

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru că ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator înnăscut care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irită şi pe tine şi sari la atac. Vei fi mulţumit că ţi-ai apărat punctul de vedere în faţa celor care spun nu la orice. Nu te lăsa însă atras în capcana celor nervoşi, pentru că ei abia aşteaptă să te scoată din sărite şi să te domine cu agresivitatea lor.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Scorpion

Ți-ai fixat gândul asupra unui unic simbol care pentru tine ar însemna fericirea şi dacă acela nu vine încă la tine, ai tendinţa să spui că nu ai nimic. Or, a avea ceva nu înseamnă neapărat să ai doar acel lucru de care ţi-ai legat tu toate speranţele. Deschide-te spre alte oportunităţi, spre alte direcţii, spre alte motive de fericire, nu aştepta miracole doar dintr-o singură direcţie. Ai infinite resurse de bucurie şi succes la îndemână, trăieşti într-un univers al posibilităţilor, dar ca să beneficiezi de efectele lor nenumărate, trebuie să le primeşti cu braţele deschise.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Săgetător

Nu fi niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care să dea peste cap tot echilibrul şi să te oblige s-o iei de la capăt cu eforturile depuse până în acel moment. Aşa se poate întâmpla şi azi, când ceea ce ai construit cu răbdare în ultima perioadă este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat în seamă. Cu alte cuvinte, trebuie ră rămâi în alertă chiar şi după ce crezi că ai ajuns la nivelul sperat, pentru că riscuri pot apărea la tot pasul. Nu te culca pe laurii victoriei ci luptă să păstrezi ce ai cucerit.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Capricorn

Ca niciodată, te copleşeşte teama şi nu ai curajul de a spune ce simţi sau ce gândeşti. Preferi să rămâi discret în banca ta, fără a destăinui nimic din secretele tale, pentru că e mai bine să reduci mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care îţi ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii. Nu o dată ai avut încredere în cineva şi acesta a profitat de bunăvoinţa ta şi a răspândit în târg bârfe, de aceea nu vrei să repeţi greşeala. Mai bine taci şi te învălui într-o undă de mister decât să exprimi sincer tot ce simţi.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Vărsător

Nu întotdeauna prietenii sau familia sunt şi cei care te înţeleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecăţi nedrepte. Undeva, poate au şi ei dreptate, dar cel mai mult te doare că nu vor să-ţi cunoască sufletul în profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafaţă. Nu pretinde mai mult nici măcar de la cei care spun că te iubesc, pentru că fiecare, în fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depăşeşti mai bine orice impas doar prin propria ta voinţă, deci nu aştepta miracole de la cei din jur, pentru că nu ei sunt sursa fericirii tale.

Horoscop zilnic 17 aprilie- Pești

Ceea ce te preocupă acum cel mai mult e sănătatea ta fizică. E momentul să iei decizii care sună înălţător şi care te entuziasmează la maximum, şi îţi iei angajamentul să te apuci de un sport, să-ţi iei abonament la sală, să te ţii de un regim care ar face bine organismului tău. Nu numai că faci promisiuni măreţe, dar te şi înarmezi cu o imensă voinţă. Spune-ţi cu fermitate pot şi ai să vezi că promisiunea făcută acum are toate şansele să dea roade! Ţine-te de decizia pe care o iei astăzi, stabileşte-ţi un program foarte strict prin care să ajungi acolo unde visezi şi nu te abate! Chiar poţi!

 

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top