Connect with us
Horoscop 21 noiembrie 2019. Vin vești proaste pentru aceste zodii

Zilnic

Horoscop 21 noiembrie 2019. Vin vești proaste pentru aceste zodii

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019. Nu va fi o zi excelentă, dar nici una foarte proastă. Este important să nu luăm totul dramatic și să nu îi interpretăm prea mult pe ceilalți. Este indicat să nu ne agățăm de lucruri mărunte și să nu intrăm prea mult în detalii.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Berbec

Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere. Când îţi place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât excelente. O veste bună anunţată cândva îşi arată, finalmente, latura palpabilă şi spui că a meritat să aştepţi până a prins contur atât de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate şi situaţia financiară se va clarifica astăzi, intrând în posesia unei sume consistente sau măcar a unei promisiuni demne de încredere. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Taur

Te cramponezi de lucruri mărunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu eşti lăsat să treci peste ele cu indiferenţă. Au grijă alţii să te sufoce cu tot felul de mărunţişuri, încât tot va trebui să laşi alte treburi mai importante şi să te ocupi de ele. Nu îţi place, ai fi avut altceva mult mai bun de făcut, dar nu vrei să dezamăgeşti pe nimeni, ca atare începi să iei la bani mărunţi toate detaliile pe care ceilalţi ţi le spun. Dintre toate, trebuie să extragi o concluzie corectă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019  Gemeni

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate. Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019  Rac

Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora. Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei. Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Leu

Nu te aştepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat ţie. Coboară ştacheta pretenţiilor tale de la ceilalţi, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de câştigat dacă vei şti să beneficiezi de susţinerea prietenilor bucurându-te de simpla lor prezenţă. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru tine conotaţii speciale.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019  Fecioara

Apare soarele pe strada ta pentru că treci prin evenimente care te fac să cânţi de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o cândva şi care îşi arată, finalmente, roadele pozitive. Simţi nevoia să împărtăşeşti cu alţii lucrurile frumoase din viaţa ta, de aceea vei sta mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ţi se întâmplă. Optimismul care te copleşeşte acum poate da startul unor etape din ce în ce mai bune în preocupările tale actuale, deci capul sus şi zâmbeşte! Va fi şi mai bine. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Balanta

Dai piept cu o situaţie la care nu te aşteptai şi care, pe moment, te determină să-ţi pierzi încrederea în planul la care munceai. Nu mai crezi că poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agăţa concret iar sacrificiile care ţi se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului şoc, ci lasă să treacă primul val ca mai apoi să schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie să scapi mai întâi de senzaţia de fatalitate pesimistă care te cuprinde în primă instanţă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Scorpion

Mare atenţie la informaţia pe care o primeşti astăzi, pentru că nu este suficient verificată! N-ar fi rău să ai mai multe surse de documentare înainte de a te decide asupra unei singure soluţii, pentru că ştirea care ajunge la urechile tale conţine o notă de neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, îşi va da arama pe faţă. Nu crede chiar orice, nici dacă inspiră încredere la prima vedere, pentru că s-a infiltrat în preajma ta o persoană care emite păreri eronate şi rău intenţionate pentru a-şi asigura lui supremaţia. Tu îl crezi şi porneşti pe calea pe care ţi-o arată ca, mai apoi, să pierzi timp preţios ca să repari greşeala. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Sagetator

Te zbaţi pentru o cauză în care nimeni nu mai crede, ca atare tot efortul tău de a-i convinge pare în zadar. Alege-ţi cu mai multă grijă tovarăşii cu care să faci echipă, pentru că azi nu ai parte de camarazi pe aceeaşi lungime de undă sau cu interese similare. Tu crezi în una, ei în cu totul altceva şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că ai înotat împotriva curentului. Se ştie că eşti un premergător, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majorităţii, dar azi vei da piept cu o mulţime de afronturi şi refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta îndrăzneaţă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Capricorn

Ai în faţă un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ţi se pare mult mai uşor decât este şi. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: în loc să te apuci de acel nou plan cu optimism şi entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ţi se par mai grave decât sunt. Fii mai corect în aprecierea dimensiunii acestor provocări, pentru că ai tendinţa de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decât s-ar cuveni. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, bagatelizezi, şi de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Calculează-ţi bine forţele înainte de a te implica într-o direcţie nouă. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Varsator

Ţine sub control energia debordantă pe care o ai azi în bagaj, pentru că rişti să faci gafe imense. Eşti neglijent, impulsiv, grăbit, şi din aceste atitudine haotice se pot ivi cele mai mari probleme. Ai tendinţa de a conduce agresiv şi de a-ţi elibera nervii pe oricine, ceea ce, în final, se va dovedi a fi în dezavantajul tău, pentru că nu rezolvi nimic cu replici dure sau cu ton ridicat. Dacă porneşti la un drum cu capsa pusă, te vei întoarce acasă tot un pachet nervi şi cu treburile nerezolvate, ca atare calmează-te înainte de a te urca la volan sau nu mai pleca deloc. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2019 Pesti

Se deschide un capitol nou în planurile tale profesionale şi, ca la orice început de drum, şi cuprins de entuziasm şi de pasiune. Îţi place tot ce-i nou, tot ce-i provocator şi te pune la treabă, de aceea nu vei sta să te gândeşti mult înainte de a-i da startul. Te implici trup şi suflet în noua etapă tocmai începută, conştient că rezultatele finale depinde numai de efortul pe care îl investeşti în ce ţi-ai propus. Nu e ceva uşor de atins, nici nu ţi se oferă pe tavă, dar deţii toate calităţile să ajungi la rezultate de top, deci munceşte. Horoscop săptămâna viitoare pentru zodia ta.

Horoscop zilnic, 21

horosconoiembrie 2019, Acvaria

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top