Horoscop 22 iulie 2019 – 4 zodii încep săptămâna în formă

21.07.2019
Horoscop 22 iulie 2019 – 4 zodii încep săptămâna în formă

Horoscop zilnic, pentru ziua de luni, 22 iulie 2019. Zodiile încep săptămâna în forță, lunea însă nu vine doar cu vești bune. O parte sunt zodii sunt vizate de provocări și dezastrul se poate dezlănțui imediat.

Ai grijă pe unde calci, că s-ar putea s-o faci strâmb.

Horoscop 22 iulie 2019 – Berbec

La inceputul zilei esti destul de retras. Organismul iti da semne de oboseala, dar o plimbare in aer liber sau o muzica relaxanta te-ar ajuta enorm.

Atentie ca domeniul profesional este destul de incercat, fiind nevoie să-ți indrepti atentia si eforturile in acest sens. Spre seara te vei simti mai bine, iti revin cheful de viata si dorinta de a fi in mijlocul celorlalti. Planifica-ti activitati de intretinere corporala sau intalniri cu prietenii.

Horoscop 22 iulie 2019 – Taur

Astrele iti recomanda discretie si activitati de rutina. Chiar daca in primele ore ale zilei esti preocupat de prieteni, după-amiază dorinta de retragere din forfota vietii va fi la cote inalte.

Afectiunile legate de aparatul osos te pot necaji, de aceea fii prudent. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Ofera-ti momente de relaxare in aer liber sau de meditatii in locuri sfinte.

Horoscop 22 iulie 2019 – Gemeni

In prima parte a zilei este nevoie sa te ocupi de sectorul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii si colegii de serviciu, dar prudenta, discernamantul si temperanța te vor ajuta enorm.

In partea a doua zilei se intrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii. S-ar putea ca unele informatii aflate de la acestia sa te nelinisteasca sau sfaturile lor sa nu iti fie pe plac. Ascultă ce ti se spune si aplică doar ce crezi de cuviință.

Horoscop 22 iulie 2019 – Rac

In prima parte a zilei iti sunt recomandate activitatile legate de studii sau de calatorii in strainatate. Poti primi vesti de la cineva aflat dincolo de granitele tarii, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Dupa-amiaza, bine ar fi sa-ți indrepti atentia catre sectorul profesional. Un sef te poate chema la raport. Fii prudent, asculta ce ti se reproseaza si depune eforturile necesare pentru remedierea situației.

Horoscop 22 iulie 2019 – Leu

Este o zi buna pentru a-ti achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Functie de caz, verificat-ti documentele bancare sau cele legate de mosteniri sau partaje.

Este posibil sa primesti bani din partea unui autor necunoscut, insa fii cu bagare de seama. In a doua parte a zilei se intrezaresc vesti legate de strainatate. Ti se poate propune o calatorie in scop profesional. Pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de activități culturale.

Horoscop 22 iulie 2019 – Fecioară

La inceputul zilei, relatiile parteneriale iti pot da batai de cap. Este nevoie de o discutie serioasa cu partenerul de viata, intrucat exista nemultumiri mocnite de ambele parti.

Dupa-amiaza se intrezaresc chestiuni financiare legate de banii si bunurile altora. Trebuie sa-ți achiti toate datoriile, in special taxele, impozitele sau creditele bancare. De retinut ca in acest segment de viata, rasturnarile de situatie pot fi frecvente.

Horoscop 22 iulie 2019 – Balanță

Tu ai multe si marunte de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de precare, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabilă, însă spre seara te vei simti mai bine.

In a doua parte a zilei este bine sa-ți verifici relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Ai putea descoperi unele nereguli, insa analizeaza totul pe indelete si decide in consecinta.

Horoscop 22 iulie 2019 – Scorpion

Astazi pari bine dispus, ai chef de glume, reusind să-i înveselești si pe cei din jur. Te-ai putea gandi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriza pentru cei dragi.

Dar, in a doua parte a zilei se intrezaresc multe treburi la serviciu. Atentie ca atat relatiile colegiale, cat si cele cu sefii sunt distorsionate. Recomandabil este sa te ocupi serios de toate indatoririle profesionale, bazandu-te doar pe fortele tale.

Horoscop 22 iulie 2019 – Săgetător

Gandurile tale sunt indreptate astazi catre segmentul familial. In prima parte a zilei poți continua treburile casnice începute în weekend, însă ar fi bine să-i antrenezi și pe cei dragi în acestea.

Dupa-amiaza se pare ca vei avea de-a face cu persona iubita sau cu copiii. Sunt posibile discutii aprinse, neintelegeri sau chiar despartiri. Fii prudent, aplanează conflictele si spune tot ce ai pe suflet.

Horoscop 22 iulie 2019 – Capricorn

O zi în care se îmbină relațiile cu anturajul apropiat și cele familiale. Cineva dintre prieteni sau simple cunoștințe îți poate oferi sfaturi interesante referitoare la îmbunătățirea mediul domestic și al relațiilor cu membrii familiei.

De asemenea, călătoriile și activitățile intelectuale sunt alte preocupări importante. Selectează prioritățile și fii prudent în toate. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că informațiile ajung defectuos la destinație. Evită dialogurile ample și luarea deciziilor importante.

Horoscop 22 iulie 2019 – Vărsător

O zi in care banii si bunurile castigate din munca proprie iti acapareaza atentia, mai ales in primele ore. Poti primi cadouri si recompense marunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutati legate de salarizarea de la un loc de munca.

Dupa pranz vor interveni intalniri cu neamurile si cu prietenii apropiati. Unii isi vor destainui problemele, in speranta ca le vei intinde o mana de ajutor. Recomandabil este sa fii prudent si sa eviti implicarea in treburile altora.

Horoscop 22 iulie 2019 – Pești

Ar trebui sa te simit in forma. Cel putin in prima parte a zilei ai energie, esti dornic de a te implica in tot si toate, insa bine ar fi sa te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine. In partea a doua a zilei, starile tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea dozează-ți eforturile si ocupă-te doar de prioritati.

Banii si implicatiile lor iti vor da batai de cap. Esti nemultumit de salarizarea de la un loc de munca, insa este nevoie sa iti schimbi concepțiile referitoare la bani.