Connect with us
Horoscop zilnic 25 august 2020. Zi cu mare încărcătură emoțională

Zilnic

Horoscop 25 august 2020. Zi cu mare încărcătură emoțională

Horoscop 25 august 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse  în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop 25 august 2020. Berbec

Ca să ai o zi de succes, alege-ţi cu grijă spaţiul în care îţi desfăşori activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care te afli. Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe tine în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional. Dar dacă ai norocul să te înconjori de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge de minune! De tine depinde care taler al balanţei îl înclini astăzi: cel de sus sau cel de jos?

Taur

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală. Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să vă completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie. Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât tine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei accepta uşor ca lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urma urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

Gemeni

Duci după tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamăgiri, emoţii şi gânduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parcă ţi-e frică şi să le laşi. Azi ai putea să ajungi la concluzia că cele mai bune soluţii pentru a te bucura de viaţă e să uiţi, să ştergi cu buretele, să închizi acel capitol care te macină încă, şi depinde numai de tine să faci asta cât mai curând. Poţi, pentru că ţi se oferă ceva în compensaţie. Dacă trecutul doare, viitorul arată bine, deci ai la ce te gândi. Concentrează-te pe ceva drag inimii tale, pentru că numai aşa te vei elibera de ceea ce nu-ţi place. Scoate ceva vechi din viaţa ta înlocuind cu altceva mai frumos şi chiar ai cu ce!

Horoscop marți 25 august 2020. Rac

Ia şi tu lucrurile mai în glumă, nu le mai trata ca pe nişte poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxantă în care numai o atitudine glumeaţă şi jucăuşă te poate scoate din impas. Râzi, glumeşte, joacă-te un pic, sau, dacă tu nu eşti în cea mai veselă dispoziţie, alătură-te celor care se comportă aşa, pentru că râsul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni puşi pe distracţie, pentru că alături de ei îţi vei recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viaţă văd că ai nevoie de ajutor şi te vor înconjura cu mult umor şi voie bună.

Leu

Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunţa la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Horoscop marți 25 august 2020. Fecioară

Ai numai motive de bucurie! Primeşti de la cei din jur superbe semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simţi bine în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine, dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet pentru că vei primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima ta, ar fi culmea să nu fie o zi fericită!

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Balanță

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că eşti în faţa unei decizii şi nu eşti foarte atent la consecinţele alegerii tale. Ai tendinţa de a trata totul în glumă, de parcă opţiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să începi să te gândeşti dacă nu cumva cealaltă variantă era mai bună. Cântăreşte lucid şi serios sensul pe care vrei să porneşti, chiar dacă s-ar putea să primeşti la pachetul şi norocul de a ţi se oferi, la nevoie, şi o a doua şansă. Totuşi ce-ar fi să faci alegerea bună din prima?

Scorpion

Îţi place să laşi copilul din tine să se manifeste liber, mai ales când în preajma ta se află o persoană care îţi inspiră autoritate, protecţie şi putere. Te comporţi ca şi cum ai fi neputincios, începător în unele privinţe şi priveşti la cel cu mai multă experienţă decât tine ca la eroul tău! Îi recunoşti valoarea, superioritatea şi stai cu urechile pâlnie la tot ce are de transmis, pentru că ai multe de învăţat de la o astfel de persoană. Eşti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins că te vei folosi cândva de tot ce afli.

Săgetător

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti! Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor tăi.

Horoscop marți 25 august 2020. Capricorn

Trebuie să iei la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifră de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme. O neglijenţă minoră, cum ar fi o virgulă pusă greşit sau lipsa unui zero în coada unui număr pot fi erori banale la prima vedere, dar ale căror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifică legalitatea tuturor tranzacţiilor pe care le închei azi, citeşte clauzele contractuale cu atenţie, pentru că aici se pot infiltra erori periculoase.

Vărsător

Nu eşti în cea mai bună formă, laşi gândurile negative să te conducă, deşi ai în jurul tău suficiente motive de bucurie. Ascultă-i pe cei care îţi prezintă viitorul în lumini optimiste, nu te lăsa copleşit de temeri, de îndoieli sau de propriile slăbiciuni! Ai pe cineva alături care te îmbărbătează şi nu ai decât de câştigat, dar vai, grijile te omoară, nu alta! Încearcă, măcar pentru o zi, să nu îl mai iei pe nu în braţe şi să nu o mai ţii doar pe a ta, ca şi cum toate ar fi groaznice. Un pic de detaşare de norul cel negru te-ar ajuta să descoperi deja soarele la orizont.

Pești

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi, ci fii foarte atent la tot ce vine către tine azi, deoarece apar soluţii sau instrumente palpabile de a-ţi împlini visele frumoase. Practic, găseşti oamenii potriviţi care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informaţia de care aveai nevoie pentru a începe să clădeşti ceea ce doar visai, deci vei combina perfect ce-ţi transmite sufletul prin dorinţe şi ce găseşti material în jurul tău ca visul respectiv să capete formă. Ai motive de bucurie să descoperi că tot ce ai făcut până aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, văzut, cântărit, arătat, semn că n-ai visat în zadar, ci ai şi construit ceva!

 

Horoscop oferit de ACVARIA

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top